Reacties voor: Runalyzer Blue: hartslagmonitor voor iPhone gebruikt Bluetooth 4.0

Runware's Runalyzer Blue is een iPhone-hartslagmeter die gebruikmaakt van Bluetooth 4.0. Hierdoor kan hij een jaar met één volle accu doen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Zelf gebruik ik de Wahoo hartslagmeter en tevens ook de speed/cadans sensor van Wahoo. Alle met BT 4.0 en dit werkt top!

  2. Jullie noemen ook de app Runtastic, maar die zie ik vervolgens niet terug op de site van Runware als compatible. Foutje?

  3. bt hartslagmonitor van polar – werkt uitstekend alsook met meeste “oude” 5khz toestellen (polar horloges, fitness toestellen) …

    Nadeel van BT (en iphone) – is niet bruikbaar in zwembad. horloges en 5khz verbinding wel …

    Ik ben een tevreden gebruiker.

    Valt me op dat ze allemaal nagenoeg zelfde vorm hebben (kleine module – klikt op sensor band met twee drukknoppen – baterij verwisselbaar – +- zelfde buitenste vorm behalve logo, … ), wat me doet denken dat er één chinees voor de verschillende merken maakt … vermoed enkel software zal iets anders zijn …

    die van polar werkt ook perfect met runtastic bvb …

  4. @Peter: Hm, in het persbericht dat Runware rondstuurde staat Runtastic wel. Daarin staat ook dat er “meer dan 100 apps” mee zullen werken. Vermoedelijk gebruiken ze een standaard protocol.

  5. Lijkt me wel interessant.
    Bestaat er eigenlijk een BT hartslagmonitor (voor iPhone 5) die gebruikt kan worden met Sportstracker (die hebben er zelf een maar voor zover ik weet niet compatibel met Nike+ app) EN met de Nike+ Running (gps) app? Heb al vaak rondgekeken maar ik lijk het niet te vinden (of het bestaat niet).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.