Reacties voor: Ruim twintigduizend Koreanen willen schadevergoeding van Apple

Ruim 20.000 Zuid-Koreanen willen schadevergoeding van Apple, omdat de iPhone en iPad ongewild hun locatie heeft vastgelegd. Ze spreken over emotionele schade.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. En wie houd ons tegen om hetzelfde te doen?

  2. Lukt ze toch niet

  3. @hoi: Het stemmetje in je hoofd dat je zal uitlachen wanneer je het wel doet.

  4. Hier kost een proces je meer geld dan een eventuele schamele vergoeding.Dit houd ons tegen .

  5. Wees er maar niet zo blij mee dat dit gebeurt. Net als al die patentoorlogen die nu uitgevochten worden. Mocht Apple zaken verliezen en moeten betalen zal dat zeker in de Product prijs terug komen of tewel de consument betaald op het eind…

  6. Origineel geplaatst door whitte(wolf)
    Wees er maar niet zo blij mee dat dit gebeurt. Net als al die patentoorlogen die nu uitgevochten worden. Mocht Apple zaken verliezen en moeten betalen zal dat zeker in de Product prijs terug komen of tewel de consument betaald op het eind…

    Hoeft helemaal niet. Apple heeft tientallen miljarden op de bank staan, en mochten ze een aantal zaken verliezen en daaronder lijden, dan hebben ze simpelweg minder geld om te investeren in nieuwe technologieën.

  7. Nog meer betalen? Ik denk dat we hier in België reeds het meeste betalen voor een iphone. http://store.apple.com/be-nl/browse/home/shop_iphone/family/iphone

  8. Haha ja en ij denkt dat Apple dan dus minder gaat investeren?En op die manier de kans zal gaan lopen om achterop te raken of de voorsprong kwijt te raken die ze nu hebben en daar door nog meer te verliezen?Denk het niet ze schroeven de prijzen gewoon omhoog als het moet.En in die wereld van mekaar bestrijden en en om patenten verdwijnen de miljarden als sneeuw voor de zon

  9. Straks allemaal “miljonair”, toch leuk.

  10. Origineel geplaatst door kevins
    Straks allemaal “miljonair”, toch leuk.

    Klinkt leuk. Alleen jammer dat je voor dat bedrag net een iPhone kan kopen? En gok dat de meesten dat daar al zijn 🙂

  11. Origineel geplaatst door Joris
    Hoeft helemaal niet. Apple heeft tientallen miljarden op de bank staan, en mochten ze een aantal zaken verliezen en daaronder lijden, dan hebben ze simpelweg minder geld om te investeren in nieuwe technologieën.

    20.000 * 675 = 13.500.000

    Reken er maar niet op.

  12. Origineel geplaatst door whitte(wolf)
    Wees er maar niet zo blij mee dat dit gebeurt.Net als al die patentoorlogen die nu uitgevochten worden.Mocht Apple zaken verliezen en moeten betalen zal dat zeker in de Product prijs terug komen of tewel de consument betaald op het eind…

    Helemaal mee eens, wij meer betalen voor een paar in hun ziel gekrenkte koreaantjes.

  13. @whitte(wolf): Klopt niet helemaal. Dit soort kosten worden niet verrekend in de kostprijs van de iPhone, en drukt enkel de winsten van Apple. Voor ons als consumenten heeft het niet het door jou beschreven effect.

  14. Hoe het ook is ik ben geen expert in dit soort zaken. Maar het lijkt me hoe dan ook op de lange termijn niet bevorderlijk voor de consument in het algemeen als er teveel kapitaal afvloeit naar dit soort zaken.

  15. Origineel geplaatst door thomas1
    Hier kost een proces je meer geld dan een eventuele schamele vergoeding.Dit houd ons tegen .

    Proces kost hier Niks mits je een rechtsbijstand verzekering hebt

  16. Origineel geplaatst door GSerban
    Proces kost hier Niks mits je een rechtsbijstand verzekering hebt

    Is een rechtsbijstandverzekering niet alleen voor gevallen waarin je zelf ergens voor aangeklaagd wordt of voor de rechter moet verschijnen? Heb er gelukkig geen ervaring mee, maar lijkt me vreemd als je met zo’n verzekering zelf aanklachten kunt beginnen. Zou wel handig zijn, voor een paar Euro per maand kun je je dan helemaal suf procederen om van alles en nog wat.

  17. Haha, misschien verdienen ze hun iPhone wel terug…

  18. Als ik Apple was zou ik de prijzen in Korea met €200 verhogen ter compensatie, zal ze leren 😉

  19. Origineel geplaatst door thomas1
    Hier kost een proces je meer geld dan een eventuele schamele vergoeding.Dit houd ons tegen .

    als je de zaak wint betaal je niks

  20. Gaat ze toch niet lukken apple heeft een update uitgegeven die dit niet meer doet, Als je je iphone dan niet geupdate heb ja is niet hun probleem.

  21. Ze zullen je uitlachen hier bij rechtsbijstand; “ahum meej mén ut maaskantje hierr”Ja mijnheer wat kan ik voor u doen?
    ” ik wil groag epple anklagge! Dé was iets meej mn prij-vie-ofzo-ie en ‘k koan vaon die korechinianen 650 euro beure?
    Hallo? ….hallo?….kut….

  22. Ik denk dat ik TomTom maar eens ga aanklagen omdat ze altijd mijn exacte locatie kennen… Komaan zeg, beetje erover he. Apple (en elk groot bedrijf) zal toch winnen als de mensen erover gaan!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.