Reacties voor: Ruim 5 procent van iPhone-gebruikers overgestapt naar 5s en 5c

De iPhone 5s en 5c zijn goed voor 5,5% van de wereldwijd actieve iPhones, blijkt uit cijfers van Localytics. De iPhone 5s is tweemaal zo populair als de 5c.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Ik helaas niet, wacht tot de 6.

  2. Komende maandag kan ik verlengen met een nieuw toestel. Dat gaan we dan maar eens doen met een 5s.

  3. Why something New when the old does the trick to… Happy 4S user !

  4. 5C biedt te weinig voor z’n geld vergeleken met de duurdere 5S.

  5. De iphone5 is nog niet echt de moeite waard om om te ruilen naar de 5s. De 6 zal een ander verhaal worden,

  6. @boxerip: zo denk ik dus ook.

  7. Bij ons is het 50-50, twee iPhones dus een 5S en een 5C.

  8. Heb een 5 maar heb mijn 5s 32GB Goud op 15/11 🙂 omdat die touch id zeer interessant is (heb een lief 😀 blijft die er ook wel af)

  9. iphone 5c gezien en vastgehouden… mooi ding! mooi materiaal en afwerking

  10. Toch verwonderlijk hoe volgens de (onofficiële) cijfer aangeven wordt dat de iPhone 5c toch stukken minder verkoopt dan Apple zou willen (al gaan ze dit natuurlijk nooit toegeven).

  11. Ik ben ook bijna overgestapt.
    Heb zaterdag mijn iPhone 5S besteld bij studentmobiel.nl.
    Deze is zojuist gemarkeerd als verzonden.

  12. 5s heeft ook op meerde plaatsen 4G. Dat is al grote voordeel

  13. Kun je ze al kopen dan? Ik ben toch niet gek media kan voorlopig nog niets leveren. Dus wie is gek?

  14. Het is dat ik m’n abonnement kon verlengen bij KPN, anders was ik ook tevreden geweest met mijn 4S. Merk wel dat de 5S echt lekker snel is in vergelijking met de 4S. En 4G is natuurlijk super 🙂 Lekker live voetbalwedstrijden kijken in een overvolle Kuip voor de wedstrijd in het stadion begint

  15. Na drie jaar een iPhone 4 te hebben gehad, ben ik dan toch bijna overgestapt naar de 5s. Kon praktisch hetzelfde abonnement houden, met 3 keer meer data + toestel voor €69,-.
    Gelukkig maar, want ik word echt helemaal gek van mijn iPhone 4, die zo traag is geworden het laatste half jaar(jailbreak waarschijnlijk). Heb de 5s in Engeland twee weken terug vastgehouden en uitgeprobeerd en ziet er goed uit!

  16. Tot afgelopen vrijdag, 4 weken mezelf (letterlijk) moet behelpen met een iPhone 4… Die is werkelijk een STUK trager dan de 4s. Maar toen wist ik het weer! Die 4s is nog retegoed!! Het is dat ik afgelopen maandag gebeld werd door Vodafone. Beter contract, qua maandbedrag er op vooruit en de 5s op voorraad in de 64Gb variant in de gewenste kleur. 4s zojuist verkocht dus de 5s kost me NUL. Topr!
    Zojuist mailtje ontvangen dat ie zojuist opgestuurd is en lijkt me dat ie morgen binnen is. Ik ben benieuwd! Best cool zo onverwacht snel. Vooral benieuwd naar het fotograferen met de 5s.

    🙂

  17. Ik heb een mooien sprong gemaakt van de iphone 4s naar de iphone 5s ik denk dat de meeste mensen dat doen ik krijg hem tussen 12/11-18/11 ik hoop de 12de

  18. Normaal was ik ook niet van de iPhone 5 naar de 5s gegaan. Maar touch ID en de verbeterde camera vond ik toch wel zo intersant dat ik de overstap heb gemaakt. Moet zeggen: De snelheid is weer verbeterd, maar de overstap is inderdaad niet super groot. Had ik trouwens ook niet verwacht. Touch ID is wel erg makkelijk. Snap niet waarom dit niet meteen doorgevoerd is op de iPad’s.

  19. Mijn iPhone 4 nu dik drie jaar gebruikt en gisteren de nieuwe iPhone 5s 64 gb besteld bij Vodafone. De iPhone 4 begon voor mijn gebruik toch echt te langzaam te worden. Alleen al Real Racing 3 merk je dat de telefoon het amper aan kan.

  20. Dat de 5C niet bijster goed verkoopt is niet zo vreemd: is de 5 met een kleurtje. Dus van 5 naar 5C is niet echt een upgrade. Denk ook niet dat er (veel) mensen zijn die een iPhone kopen voor zijn kleurtjes, daar zijn genoeg (goedkopere) alternatieven voor. De 5S biedt veel meer qua performance, opties (camera, vingerafdruksensor) en status (chique). Als Apple een 5S met een plastic omhulsel en kleurtje naast de aluminium versie had uitgebracht, was deze 5C wel beter gaan lopen denk ik…

  21. Origineel geplaatst door iNick
    Dat de 5C niet bijster goed verkoopt is niet zo vreemd: is de 5 met een kleurtje. Dus van 5 naar 5C is niet echt een upgrade. Denk ook niet dat er (veel) mensen zijn die een iPhone kopen voor zijn kleurtjes, daar zijn genoeg (goedkopere) alternatieven voor. De 5S biedt veel meer qua performance, opties (camera, vingerafdruksensor) en status (chique). Als Apple een 5S met een plastic omhulsel en kleurtje naast de aluminium versie had uitgebracht, was deze 5C wel beter gaan lopen denk ik…

    Nee om de redenen die jij zelf noemt zou een iphone 5c in dat laatste geval dus ook niet goed verkopen.

    Ik denk dat Apple het beste de oude modellen als budget kan blijven doorverkopen zoals het tot nu toe heeft gedaan.

    Met die c toestelletjes blijf je immers met het probleem zitten dat elke weldenkende consument nooit een plastic iphone zal kopen als er voor grofweg dezelfde prijs een luxe variant verkrijgbaar is.

  22. Dit zijn de eerste iphones die ik echt lelijk vind. Vooral de 5s voelt erg goedkoop aan met dat rare diepe homeknopje.
    Toch wachten op iphone 6.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.