Reacties voor: Ruim 2 miljoen iPads verkocht in amper twee maanden tijd

In minder dan 60 dagen tijd heeft Apple meer dan twee miljoen iPads verkocht en er zijn meer dan 5.000 applicaties voor de iPad gemaakt.
Michel Lusthof -

Reacties: 14 reacties

  1. Wowww maarja Als ze verder gaan verkopen in andere landen zijn daar voir de liefhebbers die al gimporteerd hebben lijkt me?

  2. wat zijn een paar nadelen op ipad op webcam en usb na is er ook iets met de softwear ( zij zo’n duitser bij de ipad winkel dat er nog een paar kinderziektes moesten worden weggehaald)????

  3. dat zijn er zo 23 per minuut?

  4. Of meer dan 2 per ELKE seconde

  5. @harold:
    in theorie wel, maar de ‘verkoop’ van iPad’s was natuurlijk al veel eerder begonnen voordat ze daadwerkelijk werden geleverd..

  6. @Dennis:
    23 per minuut/60 seconden is nou niet meer als 2..?

  7. Ik zou eerder 3 iPod Touches kopen…

  8. @Adriaan: wat moet je met 3 iPod Touches? :s

  9. Het is duidelijk dat de ipad alleen maar goed kan verkopen. Wanneer het overal beschikbaar zal zijn zoals de ipod en iphone, gaan deze cijfers alleen maar verdubbelen. Er was in het begin heel veel kritiek omtrent dit product. Maar alles behalve staat de meeste mensen te wachten op de ipad. De kans is veel groter dat als je een iphone, ipod gebruiker bent je een ipad zult kopen. Juist omdat dezelfde is, kwa gebruik. En mensen die kindle en andere ebookgebruikers, zijn al aan het overwegen voor een ipad te kopen. Juist door al die reclame. Ik voorspel dit. En ook dat in de komende zomer nog 1 miljoen verkocht zal worden. En voor de feesten van nieuwjaar en kerstdag zullen deze cijfers alleen maar verhogen. Eigenlijk verdubbelen, op wereldwijd perspectief, dan wel. Voor 2011 in maart of apris wanneer de eerste generatie Ipad is voorgesteld, zullen er minstens 10 miljoen ipad al verkocht worden.

    Ik baseer mijn informatie op het koopgedrag, of de nieuws en ook op de invloeden die een rol spelen op juist die koopgedrag. Waar Apple dit heel heel goed doet.

  10. @Dennis:
    23 a 24 per minuut, en dus minder dan 1 per seconde. Niets eens 1 per elke 2 seconde.
    @dannyy:
    Meer DAN 2.

    on topic: Doen ze goed. Met een gemiddelde iPad prijs rond de 600 euro (dollar prijzen ingecalculeerd) is dit dus goed voor zo’n kleine 1,2 miljard euro omzet. En dat op 1 product in 2 maanden!

  11. Apple gefeliciteerd met de verkopen!!!

    Kwartaal na kwartaal een stijgende lijn.
    Ik ben benieuwd naar de overige 93 mogelijkheden in OS4 (7 aangestipt tijdens de keynote) voor iPhone HD en de iPad, die zullen de verkopen zeker een boost geven, naast de al genoemde feestdagen en Back to School momenten.

    De komende kwartalen kunnen dus alleen maar een stijgende lijn laten zien.

  12. Wat ik trouwens op nog geen enkele site ben tegen gekomen is hoe mensen met een fysieke beperking, bijvoorbeeld een spierziekte, de iPad gebruiken.

    Een (aangepaste) muis kan voor deze mensen een beperking betekenen in het gebruik van een computer

    Terwijl voor de iPad 1 vinger al voldoende kan zijn om de meeste taken uit te voeren. En er bijna geen leercurve aanwezig is wat ook tot een grotere acceptatie en adaptatie van de iPad kan leiden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.