Reacties voor: RTL XL en Videoland worden samengevoegd in één platform

RTL heeft laten weten dat RTL XL en Videoland samengevoegd worden in één videoplatform. De samenvoeging maakt onderdeel uit van de bredere reorganisatie bij RTL. Momenteel zijn het nog twee aparte betaalde diensten, maar daar komt verandering in.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik heb zelf een Videoland-account en ik moet zeggen dat ik deze verwarring totaal niet heb! Wat jullie in het artikel al duidelijk naar voren brachten, RTL XL daar komen alle programma’s op en Videoland daar komen sommige RTL-programma’s op, maar natuurlijk ook een heleboel films en series. Waar ik overigens wel achter ben gekomen is dat wanneer je voor Videoland betaalt, je daarnaast ook Premium krijgt voor RTL XL, wanneer je daar met hetzelfde account inlogt. Kortom ben benieuwd hoe dit gaat verlopen!

  2. Ook gevraagd wat dit betekend voor NLziet?
    Lijkt mij handig als dat ook gaat gebeuren 😉

  3. Wat het ook wordt, als ze maar kiezen voor 5.1-geluid. Ik erger mij behoorlijk aan het feit dat ik als abonnee van Videoland extra betaal, en dat series en films die gewoon beschikbaar zijn met 5.1-geluid en op RTL ook met 5.1-geluid worden uitgezonden, via Videoland alleen met 2.0-stereogeluid te bekijken zijn, alsof we nog in het jaar 1985 leven…

  4. Origineel geplaatst door Jeroen76
    Wat het ook wordt, als ze maar kiezen voor 5.1-geluid. Ik erger mij behoorlijk aan het feit dat ik als abonnee van Videoland extra betaal, en dat series en films die gewoon beschikbaar zijn met 5.1-geluid en op RTL ook met 5.1-geluid worden uitgezonden, via Videoland alleen met 2.0-stereogeluid te bekijken zijn, alsof we nog in het jaar 1985 leven…

    of je kijkt een serie die in NL wordt gesproken maar omdat het uit Belgie komt.. hoppa.. verplichte ondertiteling.. ook bood Videoland een film aan over het schaatsen gebeuren van vroeger.. de hel van 63 oid… daarin ontbrak ondertiteling toen er in het Fries werd gesproken.
    Ik ken geen Fries, dus direct afgezet.

  5. eindelijk 1 goeien keuze lekker meer variantie want daarom heb ik voor Videoland gekozen van mij mag vandaag al.

    het zou ook mooi zijn als ze ook datums aangeven tot wanneer deze series beschikbaar zou zijn.

  6. Wat gebeurt er na samenvoeging met Apple TV-app? Ik lees dat het nog onduidelijk is. Ik hoop dat er alleen gekozen wordt voor de beste van de twee, in plaats van afsnoepen. Dus Apple TV app zo laten. Die is al ontwikkeld. Het zou zonde zijn als het verdwijnt!

  7. Wellicht domme vraag: ik heb een oudere Apple TV (3?). Kan ik daar nog de app van videoland op installeren? Ik dacht namelijk van niet en stream m momenteel vanaf m’n iPad naar de apple TV.

  8. @Mike: De oudere Apple TV’s (tweede en derde generatie) hebben geen App Store. Je kan daar dus ook de Videoland-app niet op installeren. Voor als je niet weet welke Apple TV je precies hebt, check je onze pagina met alle Apple TV-modellen.

  9. @Benjamin Kuijten: ja, het is de 3. Bedankt voor de info.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.