Reacties voor: Met deze gamecontroller bestuur je nog makkelijker Fortnite (en drones)

Rotor Riot
Met de Rotor Riot gamecontroller kun je nog makkelijker games spelen. Apple heeft een vernieuwde versie in het assortiment opgenomen met een nieuw ontworpen D-Pad en de mogelijkheid om te laden tijdens het gamen. Dat laatste is wel handig als het gamen net iets langer duurt dan je had gepland.

Reacties: 3 reacties

  1. Raar moment om een nep Xbox controller uit te brengen eigenlijk. Of juist op tijd. Vanaf iOS 13 werken echte Xbox controllers en PS4 controllers natuurlijk, maar die is nog niet uit.

  2. Klopt, alleen bv met een Dualshock werken de L3 en R3 niet in Fortnite. Heb alleen geen idee of dat door Fortnite komt of omdat het geen gecertificeerde controller is.

  3. Ik was toevallig naar een Xbox controller houder aan het kijken! Ik heb nu een Xbox controller aangesloten op mijn iPhone.. Ik kan echter alleen maar goedkope Chinese controller mounts vinden. Dit lijkt mij wel een ideale oplossing om mijn iPhone aan de controller te bevestigen! Ook echt super fijn dat de controller bedraad aangesloten kan worden 🙂 Ik vind het design wel een beetje outdated en ben benieuwd of hij even lekker in de hand ligt als de Xbox One controller.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.