Reacties voor: Zie jij dit concept van een ronde Apple Watch zitten?

Een nieuw concept voor de Apple Watch Series 6 laat zien hoe Apple een rond horloge zou kunnen maken. De kans is klein dat het daadwerkelijk gebeurt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 52 reacties

  1. Wat lelijk! 🤢🤮

  2. Mwah, vind het niet echt mooi.
    Die van Samsung zijn een stuk mooier.
    Maar ja die werken lang zo fijn niet.

  3. Hmmm nee verschrikkelijk een ronde watch als die zou komen Hou ik mn series 5 lekker. Rond is niet meer kenmerkend aan een ⌚️ maak dan een aw 6 pro of misschien komen er nu 2 varianten van en gewonen met oud design zoals nu. En een ronde als pro model. Vermoed ik alles voor a al
    Pro alleen nog de ⌚️

  4. Lol neppe airpods reclame aan het eind..

  5. Hier zit ik niet op te wachten.

  6. Ik vind het erg mooi en stijlvol. Maar je raakt wel veel ruimte kwijt op het scherm. Bovendien passen mijn bandjes dan niet meer die ik voor 1 euro per stuk in China had gekocht. 😂

  7. Ik vind het niet bij Apple passen hou het maar bij de huidige design wat een beetje mag afwijken.

  8. Neeeee niet rond. Leest minder fijn en er kan minder info op

  9. Ik zit echt wel te wachten op een ronde Apple Watch omdat ik een ronde vorm nu eenmaal liever zie. Ik heb naast mijn Apple ook een Samsung galaxy gear watch. Dit is imo een top watch met als enige grote nadeel de zeer slechte compatibiliteit met de iPhone. Apple zal helaas nooit hun software zo open stellen dat je zelf watchfaces kan creëren. Nee, zij bepalen waar het uur af te lezen valt, waar je welke compilaties kan plaatsen enz… maar de Apple watch werkt wel perfect samen met de iPhone. Een combinatie van beiden zou dus ideaal zijn voor mij.

  10. Alsjeblieft niet je je ziet meteen niet meer dat het apple is en het is 🤮🤮🤮 lelijk

  11. @Suzanne: geen ronde niet praktisch en niet mooi en te bekijken

  12. Hoewel ik de Apple Watch prachtig vind, lijkt me een ronde variant wel echt heel tof. Ben gewoon benieuwd wat Apple er van zou maken.

  13. Watchfaces zijn heel mooi. De rest niet zo.
    Hoop wel dat de Digital Crown snel verdwijnt.

  14. Nee no nee nee

  15. Ik zou wel voor een ronde gaan. Zou leuk zijn indien je de keuze tussen beide zou hebben. Al heeft er vorig jaar iemand wel eens een mooier ontwerp uitgetekend

  16. Nee aub nee ☹️ zo ja dan is de 5 mijn laatste

  17. Nou, dat vind ik dus helemaal niks.

  18. Nee, zeker niet.
    De huidige kast vorm is ZO uniek en perfect,
    als Apple naar rond gaat wordt het een 13 in een dozijn klokje.
    Sluit me bij Ron aan; “zo ja dan wordt de 5 ook mijn laatste”.

  19. Origineel geplaatst door Ron
    Nee aub nee ☹️ zo ja dan is de 5 mijn laatste

    Gewoon keuze: zowel een nieuw rond model en het vertrouwde model en iedereen kiest wat hij wil. Ik denk dat er zeker vraag naar zou zijn.

  20. Het zou leuk zijn dat bekende horlogemakers zich gaan moeien met het design en “hun” versie uitbrengen. Denk maar aan Audemars Piguet, Patek Philippe, IWC…

  21. Waauw. Zelden zo’n lelijk design gezien. Wat een gedrocht.

  22. Waarom rond ? Het is toch geen gewoon horloge ?

  23. Ik ben een echte Apple fan, maar vind de vierkante kast spuuglelijk. Om die reden heb ik dan ook de Samsung Galaxy watch gekocht.

  24. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Het zou leuk zijn dat bekende horlogemakers zich gaan moeien met het design en “hun” versie uitbrengen. Denk maar aan Audemars Piguet, Patek Philippe, IWC…

    Nou dat hoeft van mij niet. Dan betaal je nog eens extra zonder dat je extra functies erbij krijg. Die dure horlogemerken zijn totaal niet relevant.

  25. Origineel geplaatst door Mo
    Ik ben een echte Apple fan, maar vind de vierkante kast spuuglelijk. Om die reden heb ik dan ook de Samsung Galaxy watch gekocht.

    Zelfde hier

  26. Zijn vierkante vorm maakt de Watch juist uniek tegenover de andere smart watches.

  27. Als extra keuze zeg ik ja. Ik ken genoeg mensen die best een apple watch willen maar vanwege de vierkante kast geen hebben gekocht. Een extra keuze kan de markt dus nog verder vergroten.
    Zelf vind ik de vierkante perfect maar zou wel benieuwd zijn naar Apple’s ronde versie.

  28. Nee ik vind een hoekig model veel mooier en fijner.

  29. Origineel geplaatst door Mo
    Ik ben een echte Apple fan, maar vind de vierkante kast spuuglelijk. Om die reden heb ik dan ook de Samsung Galaxy watch gekocht.

    En heb je er geen probleem mee dat je dan maar de helft van de functionaliteit hebt. Je kan bv niet antwoorden op een bericht ed…

  30. Als dit de 6 wordt dan had ik een jaar langer moeten wachten met vervangen van mijn Series 0, nu door een 5!

  31. Origineel geplaatst door Mo
    Ik ben een echte Apple fan, maar vind de vierkante kast spuuglelijk. Om die reden heb ik dan ook de Samsung Galaxy watch gekocht.

    Origineel geplaatst door Tim
    Zelfde hier

    Zelfde reden hier.

  32. Een Samsung Galaxy Watch heeft tenminste nog wel iets. Ziet er wel degelijk uit moet ik zeggen. Een AppleWatch vind ik ook alleen maar mooi als je ‘m IRL ziet en dus niet op een foto.

    Maar dit design is gewoon spuuglelijk. Lijkt alsof het designteam van Microsoft XP terug in dienst genomen werd.

  33. @Joeri: dan ben je geen Apple fan als je overstapt op Samsung. Super raar ga je extra geld uitgeven voor een klokkie vreemd of je houd van Apple of niet. Ga toch ook geen Huawei watch kopen met mn iPhone.

  34. @Mo: natuurlijk kun je een voorkeur hebben voor rond of vierkant maar om nu te zeggen dat de apple watch spuuglelijk is wel een beetje overdreven zeker als je vervolgens kiest voor een Galaxy watch wat ook niet bepaald een sieraad is

  35. Rond of vierkant…. Ok blijft een kwestie van smaak… maar een Apple watch is en blijft een foeilelijk ding. Sorry aan de die hard liefhebbers! Doe mij maar een gewone klok om mijn pols.

  36. Voor mij is een smartwatch een I/O-apparaat voor een smartphone. (Misschien passen ooit processor en accu in een smartwatch, en worden de rollen omgedraaid.) De tijd tonen is slechts één functie.
    Voor mij is het uiterlijk dus nogal onbelangrijk, maar het scherm moet voldoende informatie kunnen geven. Dus rechthoekig zijn. (Welke informatie mogelijk is, is vers twee. Daar ligt Wear OS vóór, maar de uitgangspunten verschillen.)

  37. Wauw die ronde is wel mooi zeg! Maarja het is niet echt des Apples he? Ik bedoel, de welbekende afgeronde hoeken zijn altijd terug te vinden in elk device. Dat ronde gaat hem dan ook niet worden vrees ik. Aan de andere kant denk ik dat de Watch het enige product is wat zich hiervoort leent, dus het kan. Een duidelijk voordeel, van de ronde vorm, is dat de Watch dat wat minder kwestbaar wordt. Want ja, heel eerlijk, mijn Apple Watch is vanwege zijn rechthoekige vorm behoorlijk vaak ergens tegenaan gekomen. Terwijl ik mijn enorme U-boat, die 2x zo dik is en rond, echt nergens aan stoot. De U-boat is dan toch wat minder fijn met hardlopen moet ik zeggen, vandaar de Watch, lekker licht en ik hoef niet corrigerend te lopen 😄

  38. Deze zou ik direct aanschaffen. De reden dat ik hier met een S……. om zit is dat ik de huidige Apple Watch spuuglelijk vind. Ik ben niet zo van de rechthoekige horloges.

  39. Origineel geplaatst door Ruud
    Rond of vierkant…. Ok blijft een kwestie van smaak… maar een Apple watch is en blijft een foeilelijk ding. Sorry aan de die hard liefhebbers! Doe mij maar een gewone klok om mijn pols.

    Iets is niet lelijk of mooi, jij vindt dat lelijk of mooi. Vreemd dat je de 1e rfegel hebt over smaak en vervolgens zeg je bijna hetzelfde maar dat het zo is

  40. Gaat never nooit gebeuren.

    En voor degene die een ronde kast willen hebben is er volop keus. Wat dat betreft is Apple behoorlijk eigengereid.

  41. Origineel geplaatst door fref
    Het is niet wat je noemt een echte “klok” aan je arm.

    Dat komt omdat het geen horloge is.
    Een AppleWatch heeft evenveel te maken met een horloge als een iPhone met een telefoon.

    Ik vind dat Apple die “watch” zelfs nog teveel als een standaard horloge bekijkt. Voor mij mogen die WatchFaces veel vernieuwender. Uiteraard mogen de wijzertjes blijven voor de liefhebbers. Maar eigenlijk zijn wijzertjes op een smartwatch een beetje een soort skeuomorphism (zoals de boekenkast-app in iOS6).

  42. Ik zou hem direct n! Veel mooier dan de vierkante.

  43. Apple is niet de enige met vierkant.
    Zo is ook de xwatch 4 kant , lijkt veel op Apple

  44. Gewoon beide versies op de markt brengen.
    Mensen kunnen dan zelf kiezen.

    Ik hoop alleen wel dat Apple er zelf een mooier exemplaar van weet te maken.

  45. Ja, dit vind ik een stap vooruit. Ik vind het zó ouderwets gedacht dat een scherm vierkant moet zijn om praktisch te zijn. Helemaal niet des Apples…. het huidige hoekige design vind ik lelijk en lomp, ook al is het Apple gelukt het redelijk slank te houden door een verder erg slim design.
    Ik hoor alle liefhebbers van Apple juichen over juist het vierkante design, maar met als argument vooral dat het praktisch is. Apple is juist heer en meester in software praktisch ontwerpen…. dus ook een ronde interface kunnen juist zij prachtig praktisch invullen. Ik ben in ieder geval erg benieuwd of ze het aandurven.

  46. Hier zit ik dus al jaren op te wachten.

  47. Origineel geplaatst door Lemco Luehof
    Gaat never nooit gebeuren.

    En voor degene die een ronde kast willen hebben is er volop keus. Wat dat betreft is Apple behoorlijk eigengereid.

    Idd maar je mag dan ook direct een andere telefoon aanschaffen. iPhone icm Android of Samsung Watch geeft geen toegevoegde waarde, daar zorgt Apple zelf wel voor door de functionaliteit sterk te beperken.

  48. Origineel geplaatst door Lemco Luehof
    Gaat never nooit gebeuren.
    En voor degene die een ronde kast willen hebben is er volop keus. Wat dat betreft is Apple behoorlijk eigengereid.

    Origineel geplaatst door Jan
    Idd maar je mag dan ook direct een andere telefoon aanschaffen. iPhone icm Android of Samsung Watch geeft geen toegevoegde waarde, daar zorgt Apple zelf wel voor door de functionaliteit sterk te beperken.

    Nou, in heb laatst iemand met een Garmin Watch zien werken en die was toch aardig compatibel met zijn iPhone. Er was wel een Garmin app voor nodig, maar dat werkte best goed. Er was zelfs integratie met de gezondheid en bewegingsapp van iOS aanwezig.

  49. @Kaas: Weet niet hoe het met Garmin is maar ik heb een Galaxy Watch gedragen: wanneer er een bericht binnen komt en je wil kort antwoorden moet je toch je telefoon nemen, want kan niet vanop Watch ( tenzij er ondertussen iets gewijzigd is want ik gebruik nu al een tweetal jaar een Apple Watch ondanks het feit dat ik liever een rond ontwerp zie). Groot voordeel van Samsung Is dan weer het feit dat je zelf watchfaces kan ontwerpen. Apple houdt dit liever gesloten. Je kan zelfs de tijd niet op je Apple Watch plaatsen waar je zelf wil. Het inwast Apple superieure producten maakt, anders zou ik zeker een overstap overwegen.

  50. @Jan: eens!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.