Reacties voor: Eindelijk! Eerste twee RollerCoaster Tycoon-games zonder microtransacties op iOS

Speelde jij vroeger ook de RollerCoaster Tycoon-games op de pc? De eerste twee delen zijn nu beschikbaar voor iPhone en iPad in de vorm van RollerCoaster Tycoon Classic, zonder microtransacties.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Hallelujah
    Goodbye social life

  2. YES! HET spel waar ik al sinds de eerste ipad op zit te wachten te spelen!
    Erg veel zin hem te gaan proberen, mijn geld hebben ze(ook al is atari bagger)

  3. Wilt iemand mij vertellen of deze game op een iPhone plus model prettig speelbaar is?

  4. Fijn dat er nog steeds betaalde apps uitgebracht worden zonder IAP. Ben zelf niet zo van dit genre, maar vind wel een positief signaal naar klanten toe.

  5. Denk ook dat dit de toekomst is, ik vind het niet erg om ergens voor te betalen. Voor de pc kocht ik ook games van 60 euro. Denk als mensen voor bijvoorbeeld 20 euro een game kunnen kopen en deze net als een pc game kunnen spelen zonder extra kosten achteraf hier veel in valt te halen! Dit is namelijk ook 1 van de redenen dat ik mijn pc aan hou en nog niet alles op een iPad wil gaan doen.

  6. Gelijk gekocht, maar game blijft crashen na het uitspelen van level 1. 6 e weg, dank atari :S

  7. Jammer van de 640×480 resolutie en de 8 bit verwerking.
    Dan heb je straks je nieuwe iPad, die misschien wel 6x de krachten heeft van de PC waarop dit spel voor het eerst uit kwam en zit je nog naar deze belabberde graphics te kijken.

  8. Wanneer ik de spel installeer op mijn iPad en iPhone, worden de saved games dan ook gesynchroniseerd tussen de apparaten?

  9. Gaaf. Vroeger uren gespeeld. Alleen is het tijd voor een update want na een half uur te hebben gespeeld crasht de app en dit blijft hij telkens herhalen binnen 3 seconden na opnieuw opstarten van de game.

  10. @Peter, Op mijn iPad Air heb ik precies hetzelfde probleem. Ben bang dat ik mijn save-game ook verloren ben.

  11. Origineel geplaatst door pommetje
    Jammer van de 640×480 resolutie en de 8 bit verwerking.

    Dan heb je straks je nieuwe iPad, die misschien wel 6x de krachten heeft van de PC waarop dit spel voor het eerst uit kwam en zit je nog naar deze belabberde graphics te kijken.

    Daar zit juist de kracht van dit spel, toen RCT 3D werd was voor mij de lol eraf.

  12. Voor mensen met problemen – als je op een ander device het spel zet, zorg dan dat je bij opties in het spel de icloud sync uitzet > net als bij icloud instellingen van de telefoon zelf.
    Het fout zit in de icloud synchronisatie.

    Voor de nieuwe spelers, direct icloud Rollercoaster uit zetten bij de instellingen van Apple zelf en ook bij de opties van het spel zelf.

    Daarna kan je verder spelen met jaar 2 van het eerste level of langer spelen dan een half uur.

    Origineel geplaatst door Kevin
    Wanneer ik de spel installeer op mijn iPad en iPhone, worden de saved games dan ook gesynchroniseerd tussen de apparaten?

    Dat werkt nog niet denk ik, fout in het spel zit juist bij iCloud sync. Nog even wachten tot dat de Appstore weer geopend is.

  13. Ik merk dat je of entreeprijs of attractieprijs kan vragen, dit verschilt per park. Klopt dit? Of moet er nog iets aangepast worden binnen de instellingen? Dit vind ik het enige nadeel aan deze versie, de pc-versie had dit namelijk niet standaard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.