Rollenspel Joe Dever’s Lone Wolf is Apple’s gratis App van de Week

Het bijzondere avonturenspel Joe Dever's Lone Wolf combineert 3D-beelden met pagina's uit een boek. Het is ook Apple's App van de Week
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Joe Dever's Lone Wolf 3D screenshotHet lijkt er op dat Apple een wat obscure titel heeft uitgeroepen tot App van de Week. De titel gaat deze week naar Joe Dever’s Lone Wolf, een bijzonder ogend spel dat elementen van een klassiek fantasyboek combineert met een rollenspel. Het ene moment lees je een pagina, waarna je op een ander moment in 3D tegen monsters vecht. De App van de Week-titel is goed nieuws voor de ontwikkelaar van Lone Wolf, maar ook voor ons: de game is ter viering een week lang gratis te downloaden.

Hoewel Lone Wolf gratis gedownload kan worden, krijg je dan slechts het eerste deel van de game. Wil je het tweede hoofdstuk in de game aanschaffen, dan moet je vanuit de app nog eens €4,49 betalen. Voor €8,99 krijg je toegang tot hoofdstuk twee en alle andere delen die op een later moment aan de game worden toegevoegd. Dat is een flink bedrag, maar de ontwikkelaar heeft dan ook grote ambities: de game is gebaseerd op het werk van een bekende Britse schrijver.

Joe Dever's Lone Wolf boek screenshot

Tijdens het spelen van Lone Wolf krijg je steeds keuzes voorgeschoteld. Je leest een verhaal, waarna je op een door jou bepaalde wijze op situaties kunt reageren. Ga je het gevecht aan met een groep bandieten die de weg blokkeert? Of probeer je een situatie te bedenken waarop iedereen zonder kleerscheuren verder kan?

Apple kiest op donderdag of vrijdag meestal een nieuwe App van de Week. We verwachten daarom dat Lone Wolf tot en met donderdag 10 april gratis gedownload kan worden.

Downloaden: Joe Dever’s Lone Wolf (gratis, was €4,49, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:53
Categorieën Apps, Uncategorized
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.