Reacties voor: Road Watcher verandert je iPhone in een dash cam

Road Watcher is een goedkoop alternatief voor een dash cam in de auto, waarbij je de iPhone gebruikt om je rit vast te leggen. Met wat slimme trucjes voorkom je dat de app heel de opslagcapaciteit van het toestel vult.
Lees het complete artikel → Road Watcher verandert je iPhone in een dash cam
Lars Paymans -

Reacties: 6 reacties

  1. Zijn er dan landen waar een dashcam wel verplicht is?

  2. @tim: oa in Rusland. Iets met fraude en verzekeringen.

  3. Heb ik in sygic zitten. Maar is wel wat handiger omdat hij de bestanden van zelf opslaat als er een schok is dus hoef je niets zelf steeds weg te gooien. En natuurlijk navigatie. Dat kan ook niet als je deze App aan hebt.

  4. Leuk idee, maar de houder voor je telefoon is wel het grootste probleem. Een houder die goed genoeg blijft zitten èn het beeld van de camera niet belemmert, daarvan zijn er niet zo veel. De link in het artikel stuurt je in ieder geval naar een volstrekt ongeschikte houder.

  5. Ik merk nu al een min punt. Hij gaat niet op de achtergrond door dus op het moment dat je even wat anders op je telefoon doet bijv je navi instellen dan loopt het niet door

  6. Grappig, Alleen jammer dat je zo weinig ziet, Het is nooit meer dan 120° zichthoek
    En een dashcam heb je al met een zichthoek van 170° dan zie je even iets meer.
    Ook wat er uit een zijstraat komt en fietsers die ineens voor je de weg over willen steken.
    En het beeld is ook een stuk beter als het een beetje donker wordt. Een iPhone kan nooit op tegen een dashcam. Wel leuk om het een keer te proberen maar het is geen vergelijk met wat een dashcam kan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.