Reacties voor: Apple’s perfectionisme in 12 seconden

Apple heeft 12 seconden uit de keynote-video van het iPad-evenement gehaald. Een typefout tijdens de demo werd snel vervangen door een nieuwe opname, waarin niets misgaat.
Lees het complete artikel → Apple’s perfectionisme in 12 seconden
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Hahaha deze man

  2. Die worden nooit meer uitgenodigd xD

  3. Wel jammer dat autocorrectie niet zo goed gemaakt is zoals toetsenborden van derden. Je zou toch zeggen dat Apple dat ook voor elkaar moet krijgen.

  4. Vind dat dit best mag hoor.

  5. Gelukkig zijn ze bij Apple ook mensen!

  6. Goede reden om autocorrectie te verbeteren. Je ziet hier live op het podium van Apple een gefrustreerde gebruiker -> vervelende experience. En daar is Apple juist zo goed in. Prachtig dit.

  7. Ios 8.01 heeft ook nooit bestaan

  8. Je ziet die man gewoon denken “weer die verrekte autocorrectie”…

    Ik heb hem standaard uitstaan, beter voor m’n humeur en hart.

  9. Haha dat was mij ook al opgevallen tijdens de live keynote. Vind het eigenlijk niet zo heel erg. Wel hét bewijs dat Apple’s demo’s live zijn! Wel knap weggewerkt trouwens.

  10. Origineel geplaatst door Paul
    Ios 8.01 heeft ook nooit bestaan

    Haha inderdaad, apple schaamt zich dood

  11. Als je dit bericht leest doet dat je toch een beetje denken aan de misdaden van Stalin die altijd weggepoetst werden. Nu zijn dit geen misdaden en kan het iedereen overkomen, maar toch.

  12. Gewoon erin houden, anders kan er iets als bendgate ontstaan…

  13. Gisteren de keynote op Apple’s site bekeken: hoofdschudmoment en It’s a road trip zaten er nog gewoon in.

  14. Volgens mij staat er duidelijk in het artikel dat het om een typefout gaat mensen. Hij vergat de H van Utah. Dit heeft dus niks met de autocorrectie te maken.

    En uit je ergernissen niet tijdens een presentatie. Die bewaar je voor er na. Deze man zien we dus terecht niet meer terug op het podium.

  15. Tja het is live… en daar kunnen fouten gebeuren.

    Echter weet die man gewoon niet hoe je Utah moet schrijven. Vergeet zomaar even de H aan het einden. De autocorrectie maakt er vervolgens “It’s” van en hij typt gewoon door. Vervolgens klikt hij op “gereed” en ziet dat dan pas dat er “it’s a roadtrip” staat.

    Dit is dus niet een of andere fout van appel nog is het in dit geval een slechte autocorrectie. Gewoon zijn eigen domme fout.

    Dat appel dit corrigeert mag hij best wel dankbaar voor zijn. Zo komt hij niet als een complete idioot over. Al heeft de zware meerderheid dit toch al gezien.

  16. @ Isco: Stond er maar “it’s a road trip”, dan had die autocorrect nog netjes gewerkt, er stond “it’s road trip” wat ook in het Engels nergens op slaat en dus een domme titel in die video genereerde.
    Ik heb die autocorrect al lang geleden uitgezet…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.