Reacties voor: Kilometerregistratie-app RitReg is stuk handiger na update

Kilometers registreren met de iPhone kan met nu een stuk beter met de app RitReg. De app kreeg een nieuw design,
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik zoek eigenlijk een Kilometerregistratie-app die vanuit de agenda kan importeren…

  2. http://Www.kilometertje.nl is geheel gratis, cross platform en helemaal in de cloud. Dus dan hoef je zelf geen backups te maken!:)

  3. Net € 4.95 betaald en app is niet te openen.

  4. @Dennis Brouwer: Ik wil mijn registratie helemaal niet in de cloud. En al helemaal niet bij een klein bedrijfje waar je geen enkel beeld hebt van hoe het beveiligd is.

    Heb me net ingeschreven bij jullie. Ik mis tal van essentiële functies in jullie mobiele web app. Zoals bijvoorbeeld offline gebruik, gps en het onthouden van vorige adressen en kilometerstanden. Geen serieus alternatief voor echte apps zoals RitReg.

    Veel collega’s gebruikten RitReg al. Ik niet, want ik wilde absoluut niet dat mijn data in een cloud terecht kwam. Een belletje met de ontwikkelaar en het was geregeld. Hij begreep het. Hij verontschuldigde zich zelfs dat de optie om cloud te blokkeren er niet vanaf het begin in zat.

    Geweldige update dus! Nu ga ik ook RitReg gebruiken.

  5. Gebruik hem al zolang deze app, beschikbaar is, nog nooit zo makkelijke rit registratie gehad, nu na update, nu nog weer, makkelijker door vast zetten, van begin en eind ritten.

    Dus geweldige app.

  6. @Hans: Bij kleine bedrijfjes is dit net zo goed/slecht geregeld als bij grote hoor. Ze zijn in elk geval minder snel slachtoffer voor aanvallen.

  7. Origineel geplaatst door Gerard
    Net € 4.95 betaald en app is niet te openen.

    Same here, ook na opnieuw instaleren. Bug in de app?

  8. @Gerard: We hebben een heel vervelend, klein bugje gevonden waardoor ongeveer 1 op de 5 nieuwe gebruikers de app niet kan openen de eerste keer. We hebben deze bug gelijk gisteren gefixt en naar Apple gestuurd als expedited review. Hopelijk gaat hij binnen een dag door de review heen bij Apple. Daarna kan je de app gewoon gaan gebruiken.
    Alle gebruikers die de app al hadden, kunnen de app wel gebruiken, net als 4 van de 5 nieuwe gebruikers.

    Excuses voor het ongemak! Wij wachten met spanning Apple af!

  9. Helaas niet te gebruiken. Verder dan het opstartscherm komt de app niet.

  10. Blijft hier ook hangen helaas..

  11. De bugfix voor jullie probleem is er bijna doorheen bij Apple. Hij js nu ‘in review’, de laatste stap van het proces. Ik verwacht dat jullie de app vandaag alsnog in gebruik kunnen gaan nemen.

    Excuses voor het ongemak.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.