Reacties voor: Rise Alarm Clock voegt meerdere wekkers toe na iOS 7-update

Rise Alarm Clock voor iPhone en iPad kreeg een iOS 7-update, maar daardoor verlies je wel functies: meer wekkers zetten en opbouwend volume.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. De wekkers kun je op vijf minuten zetten. Niet alleen op het kwartier.

  2. Origineel geplaatst door René
    De wekkers kun je op vijf minuten zetten. Niet alleen op het kwartier.

    Wat hij zegt ^^^

    Daarnaast is dit een nieuwe trend in opkomst. TVshow Tracker heeft nu ook een update uitgebracht waarbij er nu reclame in zit en deze kun je verwijderen met een iap á €0,89 (tijdelijke actieprijs) ondanks dat je al betaald hebt voor de app (middenklasse prijs van €1,79 geloof ik).

    Vind dit persoonlijk een slechte trend.

  3. De standaard iOS-app voldoet prima: instelbaar met minuut-nauwkeurigheid, meerdere alarmtijden, en, voor mij niet onbelangrijk, direct via “swipe-up” toegankelijk, ook als de iPhone niet ontgrendeld is. En ja, mooi uiterlijk is prima, maar het moet voor mij toch bovenal functioneel zijn.

  4. 89 van de mijn zuurvediende centen voor een extra functie die ik graag wil… Mijn god!!

    Wat een stel gieren… Maar goed, de standaard IOS wekker heeft al deze functies ook, en een IOS7 ontwerp… En hij zat al bij die dure telefoon, dus lekker goedkoop!

  5. Volume instellen voor alleen de alarmtijd, ik kijk er al jaren naar uit. Is toch te gek voor woorden dat ik iedere avond m’n iPhone op 3 streepjes geluid moet zetten omdat ik anders met hoofdpijn opsta. En ‘s-ochtend weer terug op vol volume zetten. Wat is het toch dat Apple dit niet toestaat, wat is er zo erg aan als ontwikkelaars dit implementeren??

  6. Volgens hun Twitter account is het langzaam toenemen van het alarm nu als default ingesteld en daarom niet meer als optie aanwezig.

  7. Mijn mening:Het geld bedrag is emotioneel, men geef eerder een bedrag van 2,00 voor een bak koffie??? Hoezo..Dus geld is geen discussie voor mij, peanutsbedrag. Functionaliteit, kijk daar mag je iets over Zeggen. Ik vind het erg tricky dat het alarm volume afhankelijk is van de iPhone algemene volume instelling. Risico is dat je in bed net zachtjes hebt gekeken naar bijv. Youtube en daarmee je wekker op whispermode zet. Jammer… je zal je verslapen!Kijk daar heb je die app voor natuurlijk.

  8. Mijn mening:Het geld bedrag is emotioneel, men geef eerder een bedrag van 2,00 voor een bak koffie??? Hoezo..Dus geld is geen discussie voor mij, peanutsbedrag. Functionaliteit, kijk daar mag je iets over Zeggen. Ik vind het erg tricky dat het alarm volume afhankelijk is van de iPhone algemene volume instelling. Risico is dat je in bed net zachtjes hebt gekeken naar bijv. Youtube en daarmee je wekker op whispermode zet. Ene. Ik ben voormalig Android gebruiker, maar daar kon je verschilde volumen instellen, bijv belgeluid, media, alarm en systeem geluiden. Dat is dan ook het enige wat ik mis op mijn iPhone. Jammer… je zal je verslapen!Kijk daar heb je die app voor natuurlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.