Reacties voor: Rimowa zet een elektronisch bagagelabel op je koffer

Kofferfabrikant Rimowa heeft elektronische bagagelabels in diverse koffers verwerkt, zodat je niet langer de papieren labels met plakstrip nodig hebt. Daardoor kun je sneller inchecken met je koffer.

Reacties: 7 reacties

  1. Afhankelijk van het formaat en de uitvoering betaal je tussen de 500 en 1300 dollar. Gezien de prijs is het niet vreemd dat alleen de iPhone wordt ondersteund. Android komt later.

    Mooi zinnetje hahahha

  2. Koffers en batterijen. Batterijen zijn niet altijd geliefd in de bagageruimtes. Onlangs is er een vliegtuig van fred-ex in vlammen opgegaan door batterijen die zijn gaan ontbranden.

  3. Dit bestaat al langer dan 3 jaar. Nederlands bedrijf en zonder lelijke koffer.

    http://www.dstags.com

  4. @johnnydebelg:

    Daar ging het niet om een paar AAA Batterijen 😉

  5. @TiNUZ Grijpgraag: een pakje slechte lithium batterijen zoals in je telefoon is al genoeg om een cargo brand te kunnen krijgen. Maar ja aaa batterijen gaan niet zo snel zelf ontbranden. Een e-inkt scherm verbruikt ook niet zoveel stroom.

  6. Ben je op reis… raken je batterijen leeg!
    Zie dan de koffer nog maar op de juiste bagageband te krijgen, haha!

  7. Als je de prijzen ziet van deze koffers dan zou ik liever deze geven aan de bluesmart koffer. deze heeft dan wel niet het Eink scherm voor boarding labels maar heeft meer te bieden en dit aan een lagere prijs.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.