Reacties voor: Revolv combineert Philips Hue, Sonos, Belkin WeMo en meer

De Revolv is een hub voor alle slimme accessoires in huis, zodat je Philips Hue-lampen en Sonos-speakers vanuit één app bediend worden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. En wat is de toegevoegde waarde van de hub? Al die apparaten hebben een API. Die app kan je ook maken zonder dure hub.

  2. Dus of 399€ voor de hub of 7 apps gebruiken uhhh, tja

  3. Veelbelovend, maar ze zijn er nog niet, en zeker voor Europa is de ondersteuning van Z-wave nogal magertjes. Een goed alternatief is de Vera Lite hub die je al voor ca. €140 hebt, en die zeer veel Z-wave devices ondersteunt. Voor de Philips Hue en voor vele andere apparaten op je LAN, zoals Sonos of WiFI-thermostaten (Essent etc) bestaan plugins, en er is een verscheidenheid van (3rd party) apps voor de Vera beschikbaar, waarmee je ook alles kan bedienen.
    (Full disclosure: ik ben de auteur van één van de Vera-apps voor de iPhone 🙂 )

  4. Ik heb 1 gereserveerd.

  5. Neem de homewizard wel ! Goedkoper en veel meer hardware ondersteuning 🙂

  6. Ik zou even wachten met reserveren, in de FAQ staat dat ze voorlopig alleen binnen de VS versturen. Dit zou erop kunnen wijzen dat ze nu alleen de VS frequenties ondersteunen.

    Z-Wave & Zigbee hebben bijvoorbeeld verschillende frequenties voor de VS, Europa en Australië. VS apparatuur werkt hier niet (lees: ervaringsdeskundige…)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.