Reacties voor: Revocharge: draadloze magneetlader klampt zich aan je iPhone vast

De Revocharge is een draadloze lader voor je iPhone die met een magneet blijft hangen. De makers zamelen geld in op Kickstarter.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Vraag me af of die magneet niet schadelijk is voor het scherm?

  2. @sunlightzeep: Volgens mij kan dat niet. Een magneet kan volgens mij alleen maar ‘schadelijk’ zijn voor de ‘inwendige’ chips in de telefoon.

  3. Magneet kan ook schadelijk zijn voor de accu. De accu ook gelijkmatige aantrekkings stoffen binnen. Waardoor het na een tijdje niet meer functioneert zoals het hoort.
    Maar ik vind het ook eerlijk dat men de nadelen ook noteerd van dit product. Ik ben wel beu van al dat kabels. En om de paar maanden gaat de adopter of een kabel stuk. Maar aan andere kant sluit ik mijn iphone ook vaak op computer. Dat word dan lastig.

  4. Mmm, met zo’n kin aan de onderzijde wordt het er niet mooier op. Als ik gewoon mijn iPhone ‘s nachts aan de lader leg kom ik met gemak de dag door en kan genoeg met mijn iPhone doen. Voor de hele enkele keer dat ik batterij te kort kom gebruik ik wel een stylevolle losse accu. Daar heb ik alleen danmaar last van en niet constant.
    En leuk dat een en ander kan syncen in de dock maar is dat nodig? Alles gaat toch al automatisch? Ik merk er in ieder geval nooit iets van en alles is keurig met elkaar gesynct.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.