Reacties voor: Review: waterdichte iPhone-hoes van Aquapac

De Aquapac waterdichte hoes voor de iPhone zorgt er niet voor dat je de iPhone onderwater kan bedienen, maar beschermt uitstekend tegen regen en houdt de iPhone goed droog.
Lees het complete artikel → Review: waterdichte iPhone-hoes van Aquapac
Bart Breij -

Reacties: 26 reacties

  1. Leuke review, ga zo door

  2. waar blijft t filmpje

  3. een boterhammenzakje dicht knopen werkt ook.

  4. Leuk onder water bellen blub blub 

  5. Is de schoonmaakster jullie badkamer vergeten gister?

  6. God, Bart, je zei het gister al op Twitter, maar die bak had je echt wel schoner kunnen krijgen :’)

  7. Origineel geplaatst door swen
    een boterhammenzakje dicht knopen werkt ook.

    Ik zou het toch maar niet proberen als ik jou was. ; )

    Die dingen scheuren net iets te snel.

  8. Ik heb er eentje besteld, lijkt me erg handig voor op vakantie…

  9. “Vanwege de aard van het product laten we de smerigste wasbak die we in de wijde omtrek kunnen vinden, vol lopen met water.”

    Vanwege de aard van het product? Leg uit?

    Een schone wasbak was ook prima geweest, water is water…. #fail

  10. Xenos verkoopt ook handige zakjes in diverse formaten. Euro of 6 per 3

  11. Bart, Calgon doet wonderen!

  12. goed verhaal lekker kort 😉

  13. Bekijk de website van Lifeproof eens! Die verkopen een schitterende case..

    Schokbestendig, waterdicht, niet groot, … Heb hem besteld, ben heel benieuwd!

  14. Aquapack heeft ook een versie waar wel een headphone in kan. Zorg wel voor een waterdichte headphone dan! Erg handig met watersporten en dat boterhammen zakje zou ik dan maar niet doen.

  15. Origineel geplaatst door jelle
    Bekijk de website van Lifeproof eens![…]

    Die is inderdaad schitterend!! Jammer dat die alleen voor de iPhone 4 is, ik zou ‘m er bijna voor kopen 😛
    Ik hoop dat ze óf met een case voor de 3Gs komen, of eentje voor de komende iPhone 5. Dan haal ik die wel. 😛

  16. Dus foto’s maken is eigenlijk niet te doen met dit hoesje? Jammer, ga komende zomer snorkelen, dan zou dit echt een uitvinding zijn!

  17. Hebben jullie ook tot 5 meter onder water getest? Onderdompelen in een wasbakje is wat anders dan er mee duiken! Ik ben benieuwd of hij dan ook droog blijft.

  18. Ik zou mijn iPhone zowieso niet onder water houden ;], laat staan dat je hem onder water kunt gebruiken en fotos kunt maken

  19. Toch vraag ik me dan af wat mensen bezielt om met een iPhone onderwater te gaan…

    Een touchscreen heb je gewoonweg niks aan in het koude water, dus foto’s maken? Misschien idd met iOS5 als de volumeknop als sluiterknop te gebruiken is of nu al met SnapTap (jailbreak), maar stel hij ‘schiet uit de fotoapp’ wat dan?

    Persoonlijk zou ik gewoon voor een onderwatercamera kiezen, die dingen zijn er wél voor gemaakt en kosten maar paar honderd euro. Je loopt dan ook niet het risico je (dure) iPhone om zeep te helpen.

  20. Mja ik duik niet, maar zou best podcasts willen luisteren onder de douche of in bad. Daar is dit systeem helaas niet geschikt voor. Even verder zoeken!

  21. Kosten voor verzending 10 euro!
    Wat hoog voor hoesje van nog geen 25,-
    Past gewoon door de brievenbus.

  22. Jammer dat het niet duidelijk word of je ermee kan bellen als hij in de hoes zit. Lijkt me anders vrij nutteloos.
    Een vriend van me is karpervisser en is al 2 iphones verder omdat ie zn telefoon vergat toen ie het water inliep, deze aquapac zou daarvoor ideaal zijn.

  23. waar ik meer aan zou hebben is een rugged hoes die de iPhone netjes omsluit waarbij de kabels nog aan te sluiten zijn. Het liefst met stevige aansluiting voor op het stuur van een motor. mogelijkheid om de knoppe te gebruiken aan de bovenkant, koptelefoon aansluiting, dock connector aansluiting (liefst met omvorming naar micro usb. waterdicht en touchscreen nog bruikbaar.

    maarja dat zal er nooit komen denk ik. in ieder geval niet voor een redelijke prijs.

  24. @Medah: Staat wel degelijk in de tekst. Bellen met de hoes erom heen gaat prima, al moet je het volume misschien iets hoger zetten.

    @Jan: De Aquapac is gemaakt voor ruige omstandigheden, dus dacht ik: ruige wasbak nemen. Mocht ik nog eens de onhoudbare drang hebben om een iPhone het water in te mikken, dan zorg ik voor een schone bak, beloofd! 😉

  25. Als zeilinstructeur met een iPhone weet ik hoe belangrijk het is om je iPhone droog te houden. Daarbij kan ik uit ervaring vertellen dat je sowieso met elke hoes kan bellen. Daarnaast gebruik ik zelf een zakje van “overboard”, waar ik erg tevreden over ben en zelfs 5 tot 10eu goedkoper is en waarbij ik het touchscreen gewoon kan gebruiken.

    Als jij de persoon bent die denkt dat je tot op 5mtr een werkende hoes wil hebben, vraag ik me af waarom je dat zou willen. Als je op die diepte gaat duiken is het makkelijker om dat ding op het schip te houden.

    Als watersporter gaat het erom dat je op het moment van zwaar weer -of welk moment dan ook- bereikbaar bent. Zelfs als surfer kun je die apparaten gebruiken, zolang het sluit mechanisme niet bestaat uit plakband/klittenband/waterdichte-strips

  26. Wrm nu de goorste wasbak water blijft tog gwn water -_-

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.