Reacties voor: Review: breid de functionaliteit van de iPod uit met iRemix (jailbreak)

De tweak iRemix van Efiko Software breidt de functionaliteit van de iPod-functie van de iPhone en iPod Touch uit met een aantal handige nieuwe functies. Meer specifiek voegt de tweak Favorites, Bookmarks, Quick Add (voor gebruik in combinatie met on-the-go-playlists), Search en Song Info (Artist & Album Info, Music Videos, Lyric Search) toe. In deze review kun je meer informatie vinden over de werking van de functies die de tweak toevoegt, een video waarin deze functies gebruikt worden en natuurlijk onze conclusie of de functies de aanschafprijs waard zijn.
Paul Pols -

Reacties: 16 reacties

  1. Ziet er leuk uit, maar veel te duur.

  2. Vind 5 euro ook veel te duur

  3. Inderdaad, erg duur maar verder ziet het er goed uit.

  4. in het filmpje wordt het met een ipod touch gedaan, maar in de ipod van de iphone zitten ook nog videos. kun je die dan ook als favorieten toevoegen en bookmarks in plaatsen?

  5. Mooie nieuwe functies, maar wat ik graag nog zou willen is een coverflow bij verticale modus, zodat ik ook coverflow kan gebruiken als mijn iphone in de dock van mijn audioset zit.

  6. Werkt best lekker, maar de prijs vind ik het niet waard.

  7. @QUINTUS: de koers van de dollar op de euro is niet bepaald 1-op-1. Volgens Google: 4,99 U.S. dollars = 3,48 Euros. Natuurlijk zou je dat alsnog te duur kunnen vinden.

  8. Niet lang voordat apple zelf die info functie gaat toevoegen denk ik.

  9. Alleen updye Cydia hier nu niet omdat er een hash in de modmyi repo niet goed zijn. Hmm morgen nog naar eens kijken dan.

  10. ik vind het te duur hiervoor.
    voorderest is t wel heel gaaf

  11. offtopic; Ligt de updateserver voor applicaties van apple eruit?

    Hij zegt nu uit het niets dat er geen updates zijn, terwijl er zeker 7 update voor mij beschikbaar zijn. Itunes kwam dus zelf uit het niets met die melding.

    Kan iemand dit bevestigen of die dit wel of niet heeft ?

    Edit; Amerikaanse account doet de update server het wel. Nederlandse niet.

  12. Niet helemaal bug vrij nog. Verder werkt het wel leuk deze app. Vooral vanwege de bugs die er nog inzitten is de prijs aande hoge kant.

  13. @Sander: in België worden updates ook niet gevonden.

  14. Mensen leer is lezen. het is geen 5 euro. het is 3.50 ongeveer.

    HET IS DOLLAR geen EURO wat daar staat.

  15. Kan die ook muziek aan vanuit het gehele filesystem?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.