Reacties voor: Reuters: ‘T-Mobile kondigt volgende week ook iPhone aan’

Volgens een bron van Reuters gaat Deutsche Telekom volgende week ook een iPhone-deal met T-Mobile bekendmaken. Komende week wordt ook de aankondiging van de Britse iPhone verwacht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. De prijs is te doen maar ik wil heel graag weten in combinatie met welk abonnement dat is! Ik zit er namelijk niet op te wachten om aan een 2-jarig abbo vast te zitten zoals nu het geval is in Amerika met AT&T. En ik twijfel als de software unlock die nie beschikbaar is voor de iPhone US ook zal werken voor de Europese iPhone. Ik heb precies 1 kans om de telefoon uit de VS te halen, rond 25 sept. Als ik het dan niet doe ben ik veroordeeld te wachten op de Europese versie en ik ga het heel jammer vinden als de SU niet meer werkt en de Duitse/Engelse telefoons dus onbruikbaar zijn of ik veroordeeld ben tot een 2 jarig abbonement. Ik hoop dat er gauw wat meer duidelijkheid komt…

  2. Volgens mij zit daar toch iets achter, momenteel is het zeer populair om een iPhone te unlocken, en nu gaat Apple terug gesimlockte toestellen in Europa aanbieden. Dat botst maar Apple doet niets.

    Volgens mij kan niemand de iPhone unlocken, Apple is altijd een stap voor en zal ook altijd een stap voor blijven, vroeg of laat komt er een update waardoor je iPhone weer mooi gesimlocked is.

  3. dan mag Apple wel met een mooie update komen, maar je bepaald zelf of je de IPhone update installeert !, er gaat niets automatisch, en ITunes is in mijn firewall geblokkeerd, en kan nooit auto-updaten 🙂

    en het is ook weer leuk om te zien dat weer de dollar prijs direct omgezet wordt naar Euro :).

  4. Wat ik wil weten is of deze 399 euro voor de 8 GB of de 16 GB versie is? Ik gok de 8 GB en dat alleen die 3G nieuw is aan de Europese iPhone.

  5. 399 bij een abonnement van 40 euro p/m incl. internet zoiets denk ik aan.
    Ga er dan maar van uit dat de provider zon 3 a 400 euro korting al heeft gegeven op het toestel. Dus ik denk dat de losprijs van dit toestel in EU zeker minimaal 600 eerder 700.

  6. @the iphone unlock

    apple wil JUIST NIET dat er subsidie op de telefoon zit.
    men moet de unit volledig af betalen in 1 keer. dan is apple hardware geld binnen.

    en daar komen dan maandelijks de abonnementskosten bij.
    er zijn dus geen nare constructies die je een korting beloven of de telefoon gratis geven
    waarbij je alsnog de telefoon betaald via de hogere abbonnementskosten.

    probeer maar is een 2 jarig abonnement te beëindigen als die bijna is verlopen . dan bieden ze je een sim only aan die de helft goed kper s op de zelfde bel minuten. of je mag een nieuw toestel uit zoeken. Daaruit blijkt dat je de telefoon alsnog hebt betaald.

    dit soort sneaky praktijken wil apple niet. plus als AT&T subsidie betaalt voor elke iphone dan zou den ze vet verlies draaien op alle iphones die in gebruik zijn zonder dat het AT&T abonnement is geactiveerd. Zoals apple het nu heeft opgelost kost het de provider helemaal niks behalve het starten van drie abonnementsvormen waar ze 10%van de bel en data kosten afdragen aan apple

    in deze vorm hoeven de aanbieders nauwelijks te investeren in de iphone.

  7. Wat ik me dan afvraag is het volgende:

    Stel: T-Mobile wordt de provider in Duitsland. De iPhone kost 400 euro met abbo van T-Mobile. Wanneer ik deze nou koop, kan ik er dan gewoon een T-Mobile simkaart in doen of denk ik nou veel te makkelijk. Zou je ‘m dan eerst moeten hacken voordat je een simkaart van dezelfde provider in de iPhone wil doen?

  8. ik wil nog steeds weten als ik aan een 1 of 2 jarig abbo vastzit. Alleen bij een 1 jarig abbo vind ik deze prijs acceptabel. Anders haal ik gewoon de Amerikaanse voor 300 euro en hack ik em. En de Europese moet ook ‘hackable’ zijn want de third party apps zoals Summerboard en Dock vind ik echt heel belangrijk….

  9. maar is het ook mogelijk om een nederlandse t-mobile sim erin te doen?

  10. ik heb een vraag weet iemand misschien als ik hem bijv in duitsland koop zit dat toestenboord dan net zo gaar als in de vs?? (dat je elke keer weer moet veranderen)

  11. Wat lopen jullie hier toch allemaal te poepen! De een wil weten of ie nou 1 of 2 jaar een abbo moet nemen de ander komt weer met andere speculaties… Denk nou eens met je botte hersens na en ga naar ebay.com koop er daar 1 voor 400 euro uit amerika… Laat deze simlock vrij maken of doe het zelf ook heel makkelijk klaar! En ga me nou niet tegenspreken want ik heb mijn iphone precies 32 dagen en sinds 4 dagen is deze simlock vrij…. bah bah

  12. Op Let’s go Mobile staat een iPhone 3G 16GB!

    http://www.letsgomobile.org/nl/mobieletelefoon/1193/appleiphone3g16gb/

    ‘Soon at T-mobile’

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.