Reacties voor: Reuters: ‘Steve Jobs aanwezig bij Let’s Talk iPhone-evenement’

Reuters denkt dat Steve Jobs ondanks zijn ziekte aanwezig zal zijn bij Apple's presentatie op dinsdag 4 oktober.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 30 reacties

  1. apple = steve jobs! sowieso dat hij erbij is morgen

  2. Het zou heel vet zijn als Steve op het podium zou staan! 😀 ik denk dat er dan een lange staande ovatie zal plaatsvinden!

  3. Het is altijd een leuke man geweest hoor voor de presentaties e.d. maar is het nu echt zo belangrijk wie de presentatie doet? En voor wie is het nou belangrijk? De aandeelhouders?

    Persoonlijk zie ik het probleem niet.

  4. Er is ook geen probleem, alleen is het wel ontzettend leuk als hij het wel zou doen.

    Een keynote zonder Jobs is toch anders vind ik.

  5. het zou mij niet verbazen dat hij er even afscheid gaat nemen van presentaties

  6. Origineel geplaatst door F1WilliamsJeff
    Persoonlijk zie ik het probleem niet.

    Ik geloof ook niet dat er ergens in het artikel over een probleem wordt gerept. Het is een mededeling over een verwachting m.b.t. de aan- of afwezigheid van Steve Jobs.

    Ik heb al heel lang geen keynotes meer gekeken en was dat ook niet meer van plan, maar ik kan me goed voorstellen dat er mensen zijn die het wel leuk zouden vinden als hij zich nog even laat zien. Steve Jobs is op zich toch iets/iemand wat de afgelopen keynotes maakten tot wat het is/was.

  7. Ik hoop den steve effekes op het podium komt, die man verdient een rechtstaand applaus.
    Het was altijd fun met jobs op een evenement, daarom hebben de mensen het liefste steve jobs :-).

  8. Denk niet dat steve op het podium zal staan.. hij heeft het immers overgedragen.. denk wel dat hij gewoon toekijkt.. maar we zullen het morgen avond om 19.00 uur zien 😀

  9. Origineel geplaatst door F1WilliamsJeff
    Het is altijd een leuke man geweest hoor voor de presentaties e.d. maar is het nu echt zo belangrijk wie de presentatie doet? En voor wie is het nou belangrijk? De aandeelhouders?Persoonlijk zie ik het probleem niet.

    Dan heb je totaal niet door hoe zoiets werkt.
    Ik zou zeggen kijk eens een productpresentatie van HP of iets soortgelijks.

  10. Steve! Steve! Steve!

  11. Het is geen Keynote, maar een presentatie tijdens een ‘special event’. Een Keynote is een presentatie die wordt gegeven aan de start van een evenement (zoals het WWDC), niet de enige presentatie die gegeven wordt.

  12. De tranen zullen in me ogen staan als Steve het podium op komt!

  13. @Robbin: Haha keen je dat nouw? Ik bedoel het is wel hartsikke gaaf als Steve er ook is maar ga je niet een beetje tever?

  14. Steve heeft een eigen stijl van presenteren. 😀

  15. Als ie dat doet, diep respect. Na die foto die ik recentelijk in de krant zag had ik niet veel goede hoop meer voor hem. En ik weet niet hoe het inmiddels met hem gaat maar als ie er nog zo slecht aan toe is zou het in mijn ogen weleens zijn definitieve afscheid kunnen zijn…
    Als ie er staat is het de passie die hem op het podium zal brengen, samen met natuurlijk nog de dwang alles onder controle te houden, maar dan nog…

  16. @Jeremy S: Lol, en al is ‘ie er morgen niet bij? is Apple Apple dan niet meer?

  17. Steve zal het slotwoord wel doen en dan met de woorden one more thing de iphone 5 aankondigen.

  18. worden de morgen ook een nieuwe generatie iPods gepresenteerd?

  19. Origineel geplaatst door Lesley
    Het is geen Keynote, maar een presentatie tijdens een ‘special event’. Een Keynote is een presentatie die wordt gegeven aan de start van een evenement (zoals het WWDC), niet de enige presentatie die gegeven wordt.

    Even voor de duidelijkheid… Een Keynote is een presentatie. En dit is zeker een evenement namelijk het verbreden van het assortiment met een nieuwe productlijn en de toekomst van toekomstige plannen.

    OT: Het zou geweldig zijn als hij er zal staan. Zijn presentaties zijn ongeëvenaard als je het mij vraagt. Maar mocht hij toch afwezig zijn hoop ik het allerbeste voor hem.

  20. Steve zal er vast bij zijn. Zo niet on-stage, dan wel in het publiek, of achter de schermen. In het ergste geval thuis met een directe verbinding. Een meer betrokken (ex-) CEO kun je je niet voorstellen. Ik verwacht eigenlijk wel dat hij er zal staan. Al is het alleen maar voor zijn eigen goede gevoel en omdat iedereen er op zit te wachten. Hij zal zijn staande ovatie vast krijgen en ik mag hopen dat hij er van zal kunnen genieten. Ik leef met hem mee, want ik ben in een tijdsbestek van een paar maanden een dierbare oom aan dezelfde ziekte verloren. Dat hakt er heel diep in. Steve, nog een keer die “boom”, “isn’t that great”, “awesome” en “this is the best product we ever made” alsjeblieft…

  21. Na de presentatie door tim cook “one more thing” steve die het podium bestijgd en tim feliciteerd met zijn presentatie

  22. @Bl_beaver: Het is een evenement, sure. Maar het evenement draait om die ene presentatie. Geen keynote dus.

  23. @Jef: Respect! Goed bedacht. Zou zo maar kunnen. 🙂

  24. @Jef: Dat zou zo maar eens kunnen inderdaad haha.

    @Lesley: http://www.lmgtfy.com/?q=Wat+is+een+Keynote%3F voor uw info ;)..

  25. Hopelijk kan hij nog een keer waardig vlammen met een kort maar heftige speech. Komt waarschijnlijk door het applaus niet aan praten toe. Respect anyway.

  26. Origineel geplaatst door Lesley
    @Bl_beaver: Het is een evenement, sure. Maar het evenement draait om die ene presentatie. Geen keynote dus.

    Het is wel degelijk een keynote… Iedereen zegt toch ook een powerpoint tegen presentaties gemaakt in powerpoint. Wel deze presentatie is gemaakt in apple’s keynote en is dus een keynote. Einde discutie!

  27. Origineel geplaatst door Istefan
    @Robbin: Haha keen je dat nouw? Ik bedoel het is wel hartsikke gaaf als Steve er ook is maar ga je niet een beetje tever?

    Haha nee hoor zo erg is het niet, maar het zou best een kippenvel moment kunnen zijn om hem nog 1x te zien schitteren en het afscheid te zien krijgen wat hij verdiend!

  28. @Robbin: dacht ik wel maar een beetje kippenvel krijg ik toch ook wel als we Steve nog een keer op dat podium zien.

  29. @Lesley:

    Het is wel een keynote. Wiseass.

  30. Leuk en aardig natuurlijk. En die man verdiend een waardig afscheid. En ik zou het ook mooi vinden als hij het podium op komt. Maar wat dan? Hoe zit het dan met de man/apple z’n geloofwaardigheid. De man zou een stap terug doen, heeft hij gedaan. Vervolgens doet hij de iCloud keynote(waar opzich niets gek aan is, want hij was nog nauw betrokken aan alles, maar toen was het al een verassing dat hij het podium op liep). Nu heeft hij gezecht dat hij al zijn functies neer heeft gelegd. Beetje raar als hij daarna weer het podium op komt (om iets te presenteren, wat wel zou kunnen is hem een bedank woord geven).. Ik vind het allemaal een beetje vaag worden rondom dit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.