Reacties voor: Reuters: nieuwe iPhone in september, productie start in juli

Reuters meldt dat de volgende generatie iPhone in september op de markt komt. De productie start in juli of augustus, zeggen bronnen in Azië. Het nieuwe toestel zal er nauwelijks anders uitzien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 53 reacties

  1. And this is how it looks like: ‘Amazing.. Realy, realy..Beautifull.. Gorgeous..Truly..Superb..Faster..Even more..Twice..Speed..Thinner..Design..Powerfull..Lightyears ahead..’ 😉

  2. Wat een mazzel dat in september mijn abbo afloopt 🙂

  3. iPhone 4S is de meest grote onzin ooit gehoord. In de tijd hebben ze een S achter 3G geplaatst omdat de opvolger van de 3GS dan gewoon iPhone 4 kan heten (omdat het gaat om de 4e generatie). Als ze de 5e nu 4S noemen, kan je diens opvolger geen iPhone 5 noemen, omdat het immers de zesde generatie omvat.

    En aangezien de naamgeving nergens op slaat, zal de datum ook niet juist zijn 😉

  4. En daar gaan we weer

  5. Prima, de 3GS doet het bij mij toch nog steeds perfect. Zolang 99% van de Apps ‘m blijft ondersteunen mag de 4s/5 rustig in september komen.

    Hoop alleen dat ze dan niet te laat zijn met concurentie van de nieuwe htc, motorolla en Samsung galaxy androiden.

    Maargoed, dat mag apple lekker zelf uitzoeken, daar zijn vast al meer dan genoeg onderzoeken naar gedaan.

  6. Origineel geplaatst door Hendrik ten Zuyden
    Prima, de 3GS doet het bij mij toch nog steeds perfect. Zolang 99% van de Apps ‘m blijft ondersteunen mag de 4s/5 rustig in september komen.Hoop alleen dat ze dan niet te laat zijn met concurentie van de nieuwe htc, motorolla en Samsung galaxy androiden.Maargoed, dat mag apple lekker zelf uitzoeken, daar zijn vast al meer dan genoeg onderzoeken naar gedaan.

    Dat kan je geen concurentie noemen…
    Mensen die geen geld hebben voor een iphone zullen altijd de B merk telefoontjes fantastisch vinden 😉

  7. Hij word gewoon op het WWDC aangekondigd en komt 7dagen later op de Amerikaanse markt, en 14 dagen later in Europa, net als de ipad 2! Let maar op mijn woorden!

  8. Origineel geplaatst door Dave: Hij word gewoon op het WWDC aangekondigd en komt 7dagen later op de Amerikaanse markt, en 14 dagen later in Europa, net als de ipad 2! Let maar op mijn woorden!

    Helemaal mee eens! Waarom zou het nu opeens anders zijn? En het is al helemaal vreemd dat Apple meer tijd nodig heeft om een verbeterd model te maken met “hetzelfde” design.

    Dus of hij komt in juni uit en word een snellere iPhone 4.
    Of hij komt (heel misschien) in september uit als de iPhone 5 met een nieuw (aluminium unibody) design.

  9. Read my lips: Een iPhone 4Gs. Zelfde disigne alleen dan met een soort van plasitic tussen stukje tussen de wifi en gprs metaaltjes. Zodat je goed ontvangst hebt. Ze doen er een verbeterde A5? processor in en ze komen met een witte versie. Verder is de frontcamera beter en maybe een 64gb versie (ga er niet van uit)

    + que software komen ze met pinch enzo.. mooiere multifl0w achtig iets.

    See you in september!

  10. Met hetzelfde design zou apple helemaal geen goede zaken doen denk ik. Met een iPhone 4 loopt al een groot deel van Nederland, en een beetje diversiteit is ook niet verkeerd. Ik zou er in ieder geval niet op zitten te wachten omdat ik de 4 de minst mooie iPhone tot nu toe vind.

    Dan is er natuurlijk ook nog het te kleine scherm op de iPhone, voor internet en het lezen zou ik toch liever een 4 inch scherm zien en vele met mij.

    Als dit waar zou zijn lijkt het me een domme zet.

  11. Ik zou het wel prima vinden, zo’n 4S. Ik hoef niet persé de meest revolutionaire telefoon, ik heb liever een tweede generatie waar de kinderziektes uit zijn en die net even wat sneller is (zoals de 3GS). Als het aan mij ligt sla ik dus gewoon iedere keer een generatie over, en haal ik na de 4S de 5S 😉

  12. Als dit waar is hoef ik geen iphone. Vind de 4 niet mooi. Hou niet van al dat glas. Dan toch maar een android waarschijnlijk. Bijvoorbeeld de nieuwe samsung Galaxy S2 met dual core :D.

  13. Nou, verschilt niet veel van de iPhone 4, is alleen wat sneller. Weet niet of het waard is om te switched mrjah. Mijn iPhone 4 abbo duurt nog wel ff een jaartje dus we gaan kijken. Heb niet veel verwachtingen.

  14. En hoe gaan ze dat nu oplossen met die antenne???

  15. If all apple can produce is a 4gs version of the iphone 4 then thats one sale less for apple , for me to upgrade the phone needs atleast 64gb ( same as ipod touch ) better camera and i hope ios is updated abit as it looks old fashioned , ios is yes easy to use but their has not been any major advances in the firmware , only adding what should have been thier in the first place , android is kicking apples butt really bad at the moment , and just a small updated iphone will only do one thing put the iphone in 3rd place behind windows phone

  16. Mensen komen altijd met geruchten van iphone 5 gaat uitkomen bullshit!! Kijk hier heb ik wat aan klinkt logisch 4s beter procesor hetzelfde uiterlijk als de huidige iphone 4 🙂

  17. iPhone 4 het mooiste model ooit gemaakt.
    Geen enkel probleem mee en supersnel hier.
    We wachten gewoon af wanneer de opvolger komt.

  18. @Ben: je vergeet magical 100x en fanboys die bij ieder verschilletje als n gek aan het juichen en klappen zijn

  19. Omdat ik nu een oude 3 in gebruik heb (mijn 4 in de wc laten vallen) wacht ik met smart op wat er uit komt. Maar als dat weer met glas is weet ik niet of ik ‘m ga halen. Als je hoort bij de reparateur hoeveel hij er binnen krijgt met gebroken voor of achterkant. Die van mijn moeder was ook met 3 dagen al gebroken.

  20. Volgens mij is de huidige IPhone 4 snel genoeg. Ik zou niet weten waarom we nu een nog snellere telefoon willen hebben .Alle apps draaien vloeiend op de IPhone 4. Ik zie meer verbeteringen betreft een microSd kaart optie voor meer opslag en de standaard mini usb aansluiting, zodat je iedere oplader kan gebruiken.

  21. Lijkt me inderdaad geen onlogische evolutie en is prima voor mij. Mijn 3Gs is tegen dan 2 jaar en enkele maanden oud. Werkt nog steeds als een zonnetje. Zelfs de battery life is nog prima wat ik van mijn vorige toestellen niet kan zeggen. Dus tot dan hou ik het nog wel uit…

  22. @Axel: Ik denk dat ik voor een keer van iOs afstap en mij ook waag aan de samsung galaxy S2… Mijn iphone is aan vernieuwing toe, ging normaal de witte 4 kopen maar eerlijkheid gebied mij toch te zeggen dat de samsung alvast qua hardware dubbel zo goed is…

  23. Origineel geplaatst door Gert-Jan
    Helemaal mee eens! Waarom zou het nu opeens anders zijn? En het is al helemaal vreemd dat Apple meer tijd nodig heeft om een verbeterd model te maken met “hetzelfde” design.

    Dit is helemaal niet zo vreemd. Misschien zijn de meesten het al lang weer vergeten, maar door de tsunami en kernramp in Japan hebben sommige onderdelen mogelijk wat vertraging opgelopen…

  24. Opvallend veel geruchten zo vlak voor juni…

  25. Ik ben altijd iets snel beu, mijn iphone 4 ben ik wel nog niet beu maar een nieuwe iphone is welkom want ik heb nu last van signaal verlies. Ik hoop de iphone een beter antenne ook krijgt want als ik met dezelfde provider vergelijk met iemand van zelfs een toestel van100 euro heeft deze beter bereik dan mij.
    En een snellere processor is zeker welkom, ik houd op alle gebieden van snelheid, hoe sneller hoe beter.

  26. Wat ik raar vind aan september; volgens mij zijn er landen waar je nog steeds aan wurgcontracten zit; voor veel mensen zal hun abo dus in juni/juli aflopen en MOETEN ze wel een nieuwe abo nemen.

    Maar op zich; mijn 3gs werkt nog goed…., ik kan nog wel even wachten. TOCH blijf ik hopen op juli.

  27. Origineel geplaatst door PilatusPassus
    iPhone 4S is de meest grote onzin ooit gehoord. In de tijd hebben ze een S achter 3G geplaatst omdat de opvolger van de 3GS dan gewoon iPhone 4 kan heten (omdat het gaat om de 4e generatie). Als ze de 5e nu 4S noemen, kan je diens opvolger geen iPhone 5 noemen, omdat het immers de zesde generatie omvat.
    En aangezien de naamgeving nergens op slaat, zal de datum ook niet juist zijn

    Helder verhaal mij heb je 🙂

    we verwachten de nieuwe Iphone dus juni/juli dit jaar in de winkel.

  28. Loopt mijn abbonoment ook af!
    Ik hoop alleen dat ze gelijk met een witte komen!

  29. Origineel geplaatst door Niels.
    Dan is er natuurlijk ook nog het te kleine scherm op de iPhone, voor internet en het lezen zou ik toch liever een 4 inch scherm zien en vele met mij. Als dit waar zou zijn lijkt het me een domme zet.

    Een groter scherm kan m.i. alleen als de resolutie ook meegroeit. 4” i.c.m. de huidige resolutie betekent een achteruitgang in dpi en is dan geen Retina meer. Gaat dus niet gebeuren lijkt me.

    Heb je wel eens bedacht dat als je een 3,5″ scherm 5 centimeter dichterbij houdt, deze net zo groot overkomt als een 4″? (en je houdt het voordeel van de hogere dpi)

  30. Origineel geplaatst door Dave
    Hij word gewoon op het WWDC aangekondigd en komt 7dagen later op de Amerikaanse markt, en 14 dagen later in Europa, net als de ipad 2! Let maar op mijn woorden!

    juist, jij begrijpt het.

    Natuurlijk komt de Iphone 5 bij het WWDC, daar komt hij al 4 jaar, geef een goede reden waarom hij daar niet zou komen? Omdat hij uitgesteld wordt? Net als de Ipad 2 zeker, die in augustus zou komen, maar zelf op de markt werd gebracht voordat de Ipad uberhaubt 1 jaar bestond.

    Die iPhone komt gewoon rond 7 juni en ligt 26 juni/ eerste week van juli gewoon in de Nederlandse winkels.

    Ga een na hoeveel omzet ze mis zouden lopen kwa afgelopen abbonnementen etc.

  31. Nou mijn 3gs doet het nog perfect en net de ipad2 gehaald dus wacht nog wel een jaartje op de iphone 6.

  32. Even relativeren: Als je al een iPhone hebt en je wilt elk jaar de nieuwere versie, dan betaal je dus €500/600 voor een paar extra opties?

    Dat lijkt mij hetzelfde als een app installeren van €250 om je camera te upgraden naar een 8 mp. Hoeveel mensen zouden dat doen?

  33. @posttoast: Helemaal mee eens.

  34. Origineel geplaatst door Onno
    Dat kan je geen concurentie noemen…Mensen die geen geld hebben voor een iphone zullen altijd de B merk telefoontjes fantastisch vinden

    Dit vind ik een beetje neerbuigend naar degenen onder ons, die een iPhone niet kunnen betalen. Geen leuke opmerking dus.

  35. Laat maar komen, mijn 3G is nu toch echt wel aan vervanging toe. Gisteren nog laten vallen, een kras over heel het scherm, ben em beu nu ;p

  36. @appel740: jouw verhaal gaat niet helemaal op. Al heb je nog zo veel pixels op een vierkante inch het is en blijft ee klein scherm. Kijk naar de ipad, dieft heeft bijna net zo veel pixels maar het beeld is veel overzichtelijker fijner om internet en andere toepassingen mee te doen. Doe mij maar dat grote scherm van de HTC Desire HD dat kijkt een stuk beter dan zo’n klein schermpje.

    En verder over de iPhone degene die beweert dat de rest B-merken zijn hebben OF geen ervaring met andere merken OF zijn fanboys over de top.
    Mijn volgende telefoon wordt zeker weer HTC met dual core en veeeel groter scherm. Waarschijnlijk nog eerder dan me abbo afloopt.
    Me 3gs bevalt, maar ook niet meer dan dat.

  37. Origineel geplaatst door Damellie
    Origineel geplaatst door Onno Dat kan je geen concurentie noemen…Mensen die geen geld hebben voor een iphone zullen altijd de B merk telefoontjes fantastisch vindenDit vind ik een beetje neerbuigend naar degenen onder ons, die een iPhone niet kunnen betalen. Geen leuke opmerking dus.

    Sarcastisch bedoeld? 🙂

  38. Alsof de rest b merken zijn, in veel dingen zijn andere merken apple al voorbij! Wat wil je ook als je maar 1 keer per jaar 1 uitbrengt! B merken my ass! Maar ben blij met mijn iphone 4 hoor

  39. Origineel geplaatst door Mees
    Omdat ik nu een oude 3 in gebruik heb (mijn 4 in de wc laten vallen) wacht ik met smart op wat er uit komt. Maar als dat weer met glas is weet ik niet of ik ‘m ga halen. Als je hoort bij de reparateur hoeveel hij er binnen krijgt met gebroken voor of achterkant. Die van mijn moeder was ook met 3 dagen al gebroken.

    Heb ook nog een oude 3G. Daar is al 3 keer het glas van vervangen (3×80 euro). Ohh. Ik hoop ook echt dat ze iets doen aan de glazen achterkant. Slaat toch ook nergens op?

  40. Origineel geplaatst door Matthijs: Dit is helemaal niet zo vreemd. Misschien zijn de meesten het al lang weer vergeten, maar door de tsunami en kernramp in Japan hebben sommige onderdelen mogelijk wat vertraging opgelopen…

    Dan zal bij de release de beschikbaarheid nog slechter zijn dan gewoonlijk, maar ik verwacht echt niet dat ze de release zullen uitstellen. Dat veroorzaakt teveel onrust.

  41. Origineel geplaatst door MatthijsOrigineel geplaatst door Gert-Jan
    Helemaal mee eens! Waarom zou het nu opeens anders zijn? En het is al helemaal vreemd dat Apple meer tijd nodig heeft om een verbeterd model te maken met “hetzelfde” design.Dit is helemaal niet zo vreemd. Misschien zijn de meesten het al lang weer vergeten, maar door de tsunami en kernramp in Japan hebben sommige onderdelen mogelijk wat vertraging opgelopen…

    Zouden er dan een op kernenergie aangedreven batterij in zitten? ;p

  42. zooo. ik hoop echt dat die iphone in september uitkomt, want mijn abo verloopt in augustus.. anders moet ik een 1 of 2 jarig abonnement halen met een iphone 4 terwijl de iphone 5 of 4s al uit is…

  43. Origineel geplaatst door Yme
    Origineel geplaatst door MatthijsOrigineel geplaatst door Gert-JanHelemaal mee eens! Waarom zou het nu opeens anders zijn? En het is al helemaal vreemd dat Apple meer tijd nodig heeft om een verbeterd model te maken met “hetzelfde” design.Dit is helemaal niet zo vreemd. Misschien zijn de meesten het al lang weer vergeten, maar door de tsunami en kernramp in Japan hebben sommige onderdelen mogelijk wat vertraging opgelopen…Zouden er dan een op kernenergie aangedreven batterij in zitten? ;p

    Niet grappig

  44. Ik ben de iPhone nu helemaal zat. Verkopen. Ik ga voor de htc

  45. Hahaha nou mooi toch onzin, iedereen gewoon kopen wat hij wil!

  46. iPhone 4 is mooiste telefoon ooit, hopelijk blijft uiterlijk zelfde.

  47. @Matthijs: Je weet niet eens of de onderdelen uit Japan komen… Dat zijn ook geruchten, en Apple heeft tijd genoeg om andere leveranciers te vinden denk ik zo

  48. Mijn abonnement loopt in augustus af, kan ik mijn abonnement ook door laten lopen, en dan vanaf ieder gewenst moment mijn contract verlengen met de iphone 5?

  49. Origineel geplaatst door Ben
    And this is how it looks like: ‘Amazing.. Realy, realy..Beautifull.. Gorgeous..Truly..Superb..Faster..Even more..Twice..Speed..Thinner..Design..Powerfull..Lightyears ahead..’

    Mocht Steve Jobs niet kunnen, dan mag jij hem vervangen!

  50. haha Galaxy S2 concurent, laat me niet lachen.
    Al zetten ze er een quad core proc. en full hd display in, en een blue ray speler, evenaren doet die niet. echt niet, heb al genoeg HTC crap achter de rug.

    jullie zijn grappig

    ps: not a fan boy! just reality.

  51. @PilatusPassus: nee, het was iPhone 3G en omdat het model daarna ongeveer dezelfde telefoon was maar sneller werd de s van “speed” erachter geplaatst dus 4s is eigenlijk best logisch 😉

  52. Als student en trouwe Maccer begin ik bij deze dan maar te sparen… Of dan toch maar wachten op de échte 5? Of hoe zit dat eigenlijk met die geruchten over een goedkopere iPhone? En Apple houdt toch pas ná september een WWDC? Of kondigen ze hem zoals gewoonlijk in juni of juli aan? Oh ja, voor ik het vergeet… Wanneer komt de volgende iPhone?

  53. @Rinne:
    De tweede generatie iPhone noemde Apple 3G, dit deden ze omdat 3G-netwerk mogelijk was i.t.t. de eerste generatie. Daarbij ontstond het probleem van naamgeving van de opvolger van de 3G. iPhone 4G zou betekenen dat de iPhone het 4G-netwerk zou ondersteunen, dit was echter niet het geval. iPhone 3 zou ook niet logisch zijn, want: “waarom mist de nieuwe dan een G?”, ondanks dat het de derde generatie zou omvatten. Dus plakten ze achter 3G een S, een goede tussenoplossing die je kunt verkopen als ‘sneller’ , etc. Maar ook een goede oplossing omdat de opvolger van de 3GS gewoon iPhone 4 kan heten, omdat het ook de 4e generatie is.
    Als Apple nu gaat kiezen voor iPhone 4S, dan heb je met diens opvolger weer problemen met naamgeving. Apple houdt het nu zodat de nieuwe generatie = iPhone/iPad x+1.
    En volgens jouw theorie zou Apple de 2e generatie iPad ook niet iPad 2 moeten noemen, maar iPad S. Bij de iPad spreekt men namelijk ook niet van een grote update.
    Maar goed, dit gerucht is afgeschreven, alleen al door naamgeving.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.