Reacties voor: RetinaPad toont iPhone-applicaties in HD-weergave op de iPad (jailbreak)

RetinaPad is een jailbreak-tweak die iPhone-applicaties voor het Retina Display in verbeterde weergave op het iPad-scherm toont. Net geen echte HD, maar het scheelt niet veel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Haat aan Jailbreak!

    (sorry, ik ga geen vrienden maken met deze opmerking maar ‘t moet me even van ‘t hart… jailbreaken is zóóó 2005)

  2. @Buzz Lightyear 84: zeg dat tegen Apple dat jb niet nodig zou moeten zijn… Zeker voor dit soort zaken. Dit zou de iPad standaard al beter moeten ondersteunen

  3. Haten is een groot woord , ik ben nu met de iPad sinds 4.2 jailbreak vrij maar mijn iPhone 4 is nog steeds gejailbreaked en moet zeggen dat ik dat jailbreaken niet eens meer zo belangrijk vind maar vind MyWi gewoon een erg leuke en handige app.

  4. Nou harstikke bedangt voor deze tweak,
    Werd echt gek van die pixels op me scherm die je zo kon zien,
    Dus ik ga hem gelijk kopen 😀

  5. Zo, mooie tweak dit, ik zou mijn iPad er bijna voor willen jailbreaken! #dilemma

  6. Origineel geplaatst door Patrick
    @Buzz Lightyear 84: zeg dat tegen Apple dat jb niet nodig zou moeten zijn… Zeker voor dit soort zaken. Dit zou de iPad standaard al beter moeten ondersteunen

    daar heb je een heel goed punt Patrick, zou apple indd willen doen. Maar als je Jobs een mailtje stuurt krijg je een standaard mailtje als ‘we will think about it” terug.

    p.s. best wel een fail dat onder dit artikel een adv. van apple staat over de iPad haha ;P

  7. Deze tweak is zodanig handig dat denk ik opeens velen zouden willen jailbreaken. Dit is nou inderdaad een optie waar niemand van begrijpt waarom Apple deze niet zelf heeft geimplementeerd. Mag aannemen dat het er in iOS 4.3 inzit. Maar wat verbetert dit de kwaliteit van iPhone apps op de iPad aanzienlijk zeg, werkelijk geweldig.

  8. Lijkt een beetje op FullForce, is ook in cydia te downloaden, maar dan gratis

  9. Deze tweak is anders dan FullForce, daar worden namelijk alle balkjes uitgerekt etc. En bij deze tweak wordem vooral letters en randen verscherpt.

    2 afbeeldingen voorvergelijking (migen voor topic gebruikt worden)

    http://desmond-cf1.yfrog.com/scaled.php/0/618/5bhc.jpg/640/640 met retinapad

    http://yfrog.com/h87qikj zonder retinapad

    Wel een mooie tweak

  10. @Tycho:
    Fout. RetinaPad lijkt totaal niet op FullForce, beide applicaties doen totaal verschillende dingen en FullForce werkt dan ook bij héél veel applicaties niet. RetinaPad werkt bij vrijwel iedere applicatie met Retina ondersteuning.

  11. Origineel geplaatst door Patrick
    @Buzz Lightyear 84: zeg dat tegen Apple dat jb niet nodig zou moeten zijn… Zeker voor dit soort zaken. Dit zou de iPad standaard al beter moeten ondersteunen

    Zou liever zien dat de ontwikkelaars hun apps optimaliseren voor de iPad, nu zit je nog met opgeblazen knoppen ed.
    Misschien worden ontwikkelaars hier alleen maar lui van, dus doe maar niet ondersteunen Apple 😉

  12. Nice 😀

  13. Is niet te vinden in cydia onder de naam RetinaPad!

  14. “This product requires iPhoneOS 4.2.”

    Verplicht dus tot ‘Beta’-jailbreak?…

  15. Ik kan hem ook niet vinden.
    Heb iPad 4.2.1 JB

  16. Dit zou voor mij een reden kunnen zijn om de iPad te JB’n. Uiteraard heeft mn iPhone wel een JB. Apple matigt zich soms een houding aan die mateloos irriteert en vergeten dat het MIJN apparaat is. Maar we gaan goeie tijden tegemoet met meer keuze in tablets. Ik stap zo over als ik meer denk te krijgen dan bij Apple.

  17. Gevonden, werkt prima………..

  18. Origineel geplaatst door Buzz Lightyear 84
    Haat aan Jailbreak!(sorry, ik ga geen vrienden maken met deze opmerking maar ‘t moet me even van ‘t hart… jailbreaken is zóóó 2005)

    Jailbreaken om extra functionaliteit te laten draaien kan ik me nog enigzins voorstellen. Dan neem je wel meer risico, maar dat moet men zelf weten. Jailbreaken zodat je gratis apps kunt downloaded vind ik ronduit belachelijk. De meeste apps kosten een vierde van wat men op een dag aan lunch uitgeeft. Cheap*sses.

  19. @Buzz Lightyear 84:
    Ja jailbreaken is echt zooo 2005…want toen was er natuurlijk al een iPhone en iPad om te jailbreaken. lekker slimme opmerking weer. jailbreaken is ongeveer waar apple voor staat hoe ironisch ook. think different my friend, think different!

  20. Werkt goed, vooral met nieuws apps die nog niet geschikt zijn gemaakt voor de iPad en denken we vooral aan het originele Facebook appje dat onze beste vriend Mark niet wil overzetten naar iPad.

  21. @Buzz Lightyear 84 : het is dankzij jailbreak dat men vrij is om zijn iDevices te gebruiken naar eigen wens ! Maar ik begrijp je wel : je wil ook even je 5-minuten beroemdheid haha !

  22. Zonder jailbreak hoef ik geen Apple produkten! dan maar android………….
    Steve maakt dan uit wat ik met mn ipad/pod mag en kan….. Moet niet gekker worden.
    Ik ga die RetinaPad er ook eens opzetten…
    Met de opmars van Android krijgt Steve volgende jaren nog wel een zure Apple!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.