Reacties voor: Restaurant Vanille start met wijnkaart op iPad

Restaurant Vanille in Eijsden gaat een wijnkaart op de iPad lanceren. De wijnkaart bevat 70 wijnen met foto en beschrijving.
Lees het complete artikel → Restaurant Vanille start met wijnkaart op iPad

Reacties: 6 reacties

  1. Nou, de gratis reclame is in ieder geval gelukt.

  2. oud nieuws

  3. Kewl, dat restaurant ligt een paar straten verderop, pas een keer gegeten, maar daar zal nu verandering in gaan komen! 🙂

  4. Ik vind dit geweldige ideeen.

    Wat ik me wel af ga vragen is de beveiliging van het apparaat. Je blijft een iPad in je handen hebben. Je loopt even met 500 euro de deur uit.

    Natuurlijk wil ik geen doemdenker zijn, maar ben wel benieuwd hoe anderen daar over denken of dit toepassen.

    Ik zie namelijk wel een stukje service door men ook gebruik te kunnen laten maken van internet of de ‘kleurplaat’ voor de kinderen.

    Maar blijft wel een dure investering om die voor al je tafeltjes aan te schaffen :-). Feit blijft wel dat het de restaurantbeleving wel verrijkt aan een kant, maar de gezellig ook kan verzieken. Zodra mensen met de iPad in de hand bezig zijn is de gezelligheid samen volgens mij ook voor een deel weg (gooi de knuppel zelf dan wel ;-)). Persoonlijk denk ik wel dat hier heel erg veel mogelijkheden liggen. Het blijft leuk om iemand in de hand te duwen.

  5. Mooi idee. Duur grapje voor een wijnkaart, maar dit laat wel zien wat de mogelijkheden van de iPad zijn en hoe ze benut kunnen worden. Zelfs in een restaurant kan het handig zijn. Ik hoop alleen wel dat de gasten geen wijn omgooien over die mooie wijnkaart. En het zou toch fijn zijn als de website inderdaad eens iPad schrijft.. Lijkt nu alsof ze het over een ander apparaat hebben.. Het leest niet zo fijn om de een of andere reden 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.