Reacties voor: Reservekopie stilletjes verdwenen uit iTunes 10.4

Apple heeft ongemerkt het branden van cd's en dvd's voor het maken van een back-up weggehaald uit iTunes. Je kunt nu nog wel back-ups maken op een harddisk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Het zal er alles mee te maken hebben dat de gemiddelde iTunes-bibliotheek niet meer op een paar dvd’tjes te branden is (als je Mac nog een brander heeft…) en dat straks de iTunes aankopen gewoon opnieuw gedownload kunnen worden uit de iCloud. Dat laatste zal ook geen pretje zijn bij een grote bibliotheek overigens. Ik hou het wel bij Time Machine.

  2. Gelukkig niet meer dat ellelange gekoppel

  3. Ik zie het verlies niet zo. De back-up van iTunes zit nu gewoon in TimeMachine en is minder verstopt en omslachtig daardoor. In mijn ogen een vooruitgang waarbij niet alleen iTunes, maar alles gebackupt wordt.

  4. Origineel geplaatst door Maccew
    Ik zie het verlies niet zo. De back-up van iTunes zit nu gewoon in TimeMachine en is minder verstopt en omslachtig daardoor. In mijn ogen een vooruitgang waarbij niet alleen iTunes, maar alles gebackupt wordt.

    Volgens mij heet je Remi… en denk je alleen op de wereld te zijn. Pro voor jouw is dat je er tenminste “in mijn ogen” bij zegt .

    Er zijn ook mensen, je geloofd het mischien niet, die geen Apple en of TimeMachine hebben en gewoon met een windows machine werken. Ik weet het…..moeilijk te geloven maar ze bestaan echt

    Mischien zie je op deze manier wel een eventueel gemis?

  5. Hoe kan ik met windows een kopie maken op een externe harde schijf?

  6. Wist nog geen eens dat dit mogelijk was dus boeit me niet zoveel dat het nu is verdwenen!

  7. Ik wist ook niet dat dit mogelijk was lol…

  8. Ik kon het ook niet. Dacht bij de titel dat het ging om de iPhone en iPad backup. Die zet ik nu steeds uit met een terminal commando, maar mogen ze er van mij ook best uit halen, of in ieder geval de mogelijkheid bieden het met een vinkje uit te schakelen zodat ik niet steeds via Google het terminal-commando op hoef te zoeken. 🙂

  9. Origineel geplaatst door MyLea
    Hoe kan ik met windows een kopie maken op een externe harde schijf?

    Ja dat wil ik ook wel weten, want had al eerder geprobeerd ze erop te zetten, maar dat ging fout en toen zette ik ze weer terug en dan kan itunes ze weer niet meer zien, zucht…

  10. Tja het enige alternatief is nu dus dit (punt 2). Kopiëren van de iTunes map of individuele onderdelen daarin.

    Archief -> Bibliotheek -> Orden bibliotheek

    Ga ik dus NOOIT meer gebruiken. iTunes heeft zojuist fijn allemaal iOS apps gedupliceerd in die map hier. Dat kon ik ook handmatig doen als ik nutteloos wilde doen. Wordt een half uur verwijderen pff.

    @JoGu: Het artikel besteedde ook geen woord aan Windows, dus ook ik dacht daar niet aan. Dat jij achter een PC zit betekent niet dat wij dat ook zitten, dus als jij ook even verder keek dan je neus lang is…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.