Reacties voor: Resellers van iPhoneSIMfree lopen zelf ook risico

iPhoneSIMfree kondigde gisteravond per mail aan dat ze hun software-unlock alleen via resellers gaan verkopen. Maar die resellers lopen flinke financiële en juridische risico's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Volgens mij zijn we allemaal flink bij de neus genomen door deze toko mede dankzij Engadget en CNN. Het blijft in ieder geval een mooie iPod!

  2. Ik ben blij dat ik gewoon een hardware unlock heb gedaan. En wacht wel met updaten tot er meer bekend is van de update die er zeker een keer gaat komen.

  3. Dan update je je iPhone toch niet :/

  4. Dat zei ik al Nick

  5. Precies je unlock wordt niet waardeloos als iphone een update uitbrengt.. dan update je em toch lekker niet.. merk niks aan de iPhone wat slecht is of een bug o.i.d. ik zit ook hard te twijfelen aan een hardware unlock.. misschien wel een TurboSIM als die ook met iets anders dan T-Mobile kan..

  6. Wat vindt men hiervan?
    http://www.iphoneanywhere.com/index.php

    Waarschijnlijk ook een softwareunlock, en de video is van iphonesimfree. Zouden zij soms al 500 licenties hebben gekocht…?

    In ieder geval denk ik erover om hem of daar, of bij iemand op marktplaats te kopen.

  7. Ja dat vond ik ook wel bijzonder..

    Is lastig als je al een iPhone hebt .. ik denk dat iPhone bezitters nog zon week moeten wachten voordat ze EINDELIJK hun telefoon kunnen laten unlocken via software voor een redelijke prijs..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.