Reacties voor: Remote iPhone-applicatie is eenmansproject bij Apple

Remote voor iPhone is een eenmansproject bij Apple. Dat vertelt de CEO van Posterous, die in een blogposting ingaat op de werkwijze bij Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 27 reacties

  1. lijkt me wel relaxed werken, en slim natuurlijk …

  2. ja ik moet toch hun vacatures s een keer in de gaten gaan houden

  3. Origineel geplaatst door Barry
    ja ik moet toch hun vacatures s een keer in de gaten gaan houden

    Zou wel nog een interessante job zijn, bij Apple werken 😀

  4. Het wordt wel dringend tijd voor Remote for iPad. Terwijl veel leveranciers aanpassingen doen aan hun software, zijn sommige app’s van Apple zelf (nog) niet aangepast.

  5. Origineel geplaatst door Barry
    ja ik moet toch hun vacatures s een keer in de gaten gaan houden

    Nadeel is alleen dat hun dichtstbijzijnde vestiging waar daadwerkelijk enige development plaatsvindt in München is. En het echte werk gebeurt natuurlijk allemaal in Cupertino. Alleen is een enkeltje Californië zeker geen verkeerd perspectief 😉

  6. Je kan het ook interpreteren als ze hebben te weinig mankracht om fulltime aan hun producten te werken…

  7. “Wanneer er een update van Remote voor iPhone komt? We zullen moeten wachten tot er iemand op een dag weer eens tijd”
    Daarmee is precies het nadeel hiervan geschetst !

  8. For the record: de man achter de Remote applicatie is Alan Cannistraro.

  9. Kan ik die man mailen, net zoals Steve Jobs?

  10. Dat het eenmansprojecten zijn bij Apple, wil toch nog niet zeggen, dat Apple haar programma’s niet hoeft up te daten?

  11. Origineel geplaatst door reynaert.devos
    Kan ik die man mailen, net zoals Steve Jobs?

    Vraag het gewoon aan Steve Jobs of hij Alan Cannistraro de opdracht kan geven om een update van Remote te ontwikkelen…

  12. Hopelijk komt er een update met iPad ondersteuning…

  13. Ook de app Galerie van Apple moet nog aangepast worden (enkel voor Mobile me-gebruikers).

  14. Is een heel mooie applicatie maar ik mis een iPhone 4 / iPad resolutie. Zou prachtig zijn moest deze Remote in een HighRes. versie beschikbaar komen.

    Tevens zou Apple het wel eens mogelijk kunnen maken om de iPod applicatie van de iPhone / iPad (via wifi) zijn muziek te laten streamen naar de Airport Express. Beide toestellen werken op wifi en zijn van hetzelfde merk. Mag allemaal zo moeilijk niet zijn ? :-/

  15. Gebruik zelf rowmote, is echt een super app! Je hoeft niets op te starten en werkt mooi soepel (ook voor de iPad)

  16. Wat een bullshit, die i-Seriedingen als afstandsbediening. Wat is er mis met een gewone afstandsbediening?

  17. Een gewone afstandsbediening werkt op infrarood, terwijl de Remote met wifi-signaal werkt. Dit heeft als voordeel dat je de afstandsbediening niet op het toestel moet richten.

  18. Origineel geplaatst door reynaert.devos
    Een gewone afstandsbediening werkt op infrarood, terwijl de Remote met wifi-signaal werkt. Dit heeft als voordeel dat je de afstandsbediening niet op het toestel moet richten.

    Zelfs niet in dezelfde ruimte hoeft te zijn om het apparaat te bedienen… (pc boven, airtunes op de versterker in de woonkamer, bedienen vanuit de keuken, waar je de krant zit te lezen, maar wel muziek via de hifi wilt horen).

  19. Origineel geplaatst door proXify
    Origineel geplaatst door Barryja ik moet toch hun vacatures s een keer in de gaten gaan houdenZou wel nog een interessante job zijn, bij Apple werken

    Ja en vooral met deze vacature.

  20. Origineel geplaatst door godzilla
    Wat een bullshit, die i-Seriedingen als afstandsbediening. Wat is er mis met een gewone afstandsbediening?

    Ik denk dat je hier niet helemaal doorhebt wat er gebeurt. Met remote bedien je de pc/Mac waarop al je muziek staat. Dit wordt gestreamed naar de hifi. Je kan dus overal in huis je muziek bedienen met een interface ala de iPod. Gaat dus effe verder dan een gewone afstandsbedienig.

  21. Origineel geplaatst door godzilla: Wat een bullshit, die i-Seriedingen als afstandsbediening. Wat is er mis met een gewone afstandsbediening?

    Je kan zien dat jij niet het gemak van deze app kent.
    Je hoeft bijvoorbeeld op verjaardagen nooit meer te klooien met cd’s , met alle gevolgen van dien.
    Om maar 1 voorbeeld te noemen!

  22. Remote moet allang een update krijgen om het design gelijk te houden aan de iPod app die is vernieuwd in 4.0. Design iPod app is weer meer gelijk getrokken aan de iTunes app. Remote update zou ook logisch zijn.

    De iPad Remote app laat wel lang op zich wachten. Jammer, want remote is voor mij dé killer app. Geweldige afstandsbediening en al helemaal op de iPad.

  23. Origineel geplaatst door william: Is een heel mooie applicatie maar ik mis een iPhone 4 / iPad resolutie. Zou prachtig zijn moest deze Remote in een HighRes. versie beschikbaar komen.

    Tevens zou Apple het wel eens mogelijk kunnen maken om de iPod applicatie van de iPhone / iPad (via wifi) zijn muziek te laten streamen naar de Airport Express. Beide toestellen werken op wifi en zijn van hetzelfde merk. Mag allemaal zo moeilijk niet zijn ? :-/

    Waarom? Alle muziek op je iPhone heb je als het goed is al in iTunes, dus is het met het oog op batterijverbruik makkelijker om vanaf de Mac/PC te streamen.

  24. Bij mij werkt Remote al een tijdje niet meer. Mn iTunes vinde de iPhone wel, maar daarna kan ik niks vanaf mn telefoon. :S Hij kan de bibliotheek niet openen.

    Iemand een oplossing?

  25. @Friso Baaij:

    Never mind, hij werkt weer!

  26. Alan Cannistraro geeft trouwens ook les op de Stanford University over de iPhone SDK, waar van de video’s en het lesmateriaal gewoon te downloaden zijn in iTunes 🙂

  27. @godzilla – Die moet je kopen en ligt steeds in de weg (clutter in je huiskamer). Een iPhone heb je al.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.