Reacties voor: Remote-app voor iOS nu geschikt voor Apple TV 4

De Remote-app voor de iPhone werkt nu met de nieuwe Apple TV 4. Dat maakt het makkelijker om teksten en wachtwoorden in te voeren.
Lees het complete artikel → Remote-app voor iOS nu geschikt voor Apple TV 4
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Dat is goed nieuws! De aanschaf van de Apple TV 4 als vervanging van mijn Apple TV 3 komt op deze manier steeds dichterbij. 👍

  2. Gisteren Apple tv 4 gekocht dus precies op tijd !

  3. Toch wel jammer dat dit zogenaamd een grote stap is, want eigenlijk is het gewoon een schande dat het nu pas beschikbaar komt. Een volgende generatie die met een stap terug is uitgebracht. Ze komen er weer lekker mee weg. Voor nu nog steeds een veel te dure upgrade als je het mijn vraagt. Past wel bij de commerciële tour waarop ze bezig zijn.

  4. Helemaal lekker werkt het nog niet. Alto’s Adventure reageert niet op input vanuit de Remote app.

  5. Jammer dat de ondersteuning voor bluetooth toetsenborden nog niet terug van weggeweest is, dat blijft een heel rare omissie tov de Apple TV3. Maar de hernieuwde ondersteuning van de remote app is wel al een hele verbetering tov het één voor één lettertjes kiezen uit dat knullige on-screen letterlijstje.

    Ach, en zo blijft er nog wat te wensen over voor tvOS 9.2, het was ook wat al te optimistisch om te hopen dat Apple het nu wel in één keer goed zou krijgen 😉

  6. En de Bluetooth toetsenbord?

  7. Top!!
    Goed nieuws dit

  8. Origineel geplaatst door Jeroen
    En de Bluetooth toetsenbord?

    Staat in het artikel:

    In ieder geval heeft Apple géén ondersteuning voor Bluetooth-toetsenbordjes toegevoegd, wat een nuttige aanvulling zou zijn geweest.

    Éérst lezen, dàn reageren heeft zo zijn voordelen 😉

  9. Goed nieuws is dit, een grote ergernis vanaf dag een. Lange wachtwoorden invoeren was niet te doen.

  10. Apple tv 4 aangeschaft samen met infuse pro, super combinatie met mijn synology nas 🙂

  11. De Apple TV is nu ook te bedienen vanaf de  watch met de Remote-app

  12. @Andy: speelt hij ook ISO bestanden af ? Mijn Atv 2 doet dat namelijk wel met Infuse

  13. Jammer alleen dat nog steeds tvscherm aan moet. Of mis ik iets?

  14. Keychain voor apps zou nog wel een welkome aanvulling zijn. Vaak registreer ik me ergens online en moet ik het wachtwoord “onthouden” om in te voeren in de app. Je kan het opzoeken in Keychain maar beter (veiliger) zou zijn als KC ook voor apps werkt.

  15. De mogelijkheid om de AT4 te bedienen en muziek af te spelen zonder de tv aan te zetten ontbreekt volgens mij. Of is hier iets gewijzigd wat ik over het hoofd zie?

  16. @Harry: Iets over het hoofd gezien? Ehm, even denken, dat het kastje Apple TV heet, en geen aparte audio uitgang (meer) heeft misschien? 😉

    Als je toch al een iDevice hebt waarop je de remote app kan installeren is bv de Airport Express (of ATV3) een veel voordeliger manier om daarvandaan alleen audio te streamen via Airplay…

  17. Origineel geplaatst door Harry
    De mogelijkheid om de AT4 te bedienen en muziek af te spelen zonder de tv aan te zetten ontbreekt volgens mij. Of is hier iets gewijzigd wat ik over het hoofd zie?

    Hier ben ik ook wel benieuwd naar. Pas als ik een zoals TuneIn kan starten op de atv4 zonder de tv aan te hoeven zetten heeft hij voor mij meerwaarde boven atv3.

  18. Origineel geplaatst door Ferryman
    @Harry: Iets over het hoofd gezien? Ehm, even denken, dat het kastje Apple TV heet, en geen aparte audio uitgang (meer) heeft misschien? 😉

    Als je toch al een iDevice hebt waarop je de remote app kan installeren is bv de Airport Express (of ATV3) een veel voordeliger manier om daarvandaan alleen audio te streamen via Airplay…

    Dat hij geen aparte audio ingang heeft maakt niet uit. Als je de HDMI via een beetje fatsoenlijke versterker aansluit werkt dit prima (en hoeft de versterker niet aan om tv te kijken via Atv).

  19. @Patrick: Ingang moet uitgang zijn uiteraard…

  20. @Ferryman: Apple TV is een mooi apparaat om muziek mee af te spelen met de AT3 ging dit prima. Nu moet ik streamen vanuit een iOS apparaat. Komt deze buiten het WiFi bereik, dan moet je opnieuw je muziek starten.
    Mijn iOS apparaat “was” voor mij en ik denk voor meer mensen een mooie console om mijn muziek uit te kiezen.

    HDMI geeft ook een audio signaal door zonder dat de tv aanstaat.

    Misschien dat iemand anders al een mooie oplossing heeft gevonden?

  21. @Andy: Alleen jammer dat Infuse geen DVDs (Video_TS) afspeelt.

  22. Ik heb de Remote app nu op m’n iPhone staan, maar hij maakt alleen verbinding met iTunes op m’n iMac. Er staat geen “Apple TV” onder apparaten in de app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.