Reacties voor: Deze beer van nieuwe wachtwoordenapp RememBear onthoudt al je gegevens

RememBear is een nieuwe wachtwoordenapp van de populaire VPN-app TunnelBear. Met RememBear kun je al je wachtwoorden veilig opslaan en bewaren en is tijdelijk gratis te gebruiken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Dus gebruikers gebruiken om een app te testen, en later als het op de rit is kun je de app alleen maar met een abonnement gebruiken.

  2. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Dus gebruikers gebruiken om een app te testen, en later als het op de rit is kun je de app alleen maar met een abonnement gebruiken.

    Dat heb je goed gelezen. En mochten gebruikers tevreden zijn met de app dan kunnen ze een abonnement aansluiten. Net als met een proefabonnement op een krant, tijdschrift of dienst zoals Netflix.

  3. Abonnementsvorm? Jammer, dan gaat het dus niet door. Pfff, ik hoop niet dat dit met alles zo wordt.

  4. Origineel geplaatst door P.J.
    Abonnementsvorm? Jammer, dan gaat het dus niet door. Pfff, ik hoop niet dat dit met alles zo wordt.

    Want? Jij wilt het beste van het beste met regelmatige updates en zonder dat je gegevens door worden verkocht maar dan wel gratis?

  5. Origineel geplaatst door P.J.
    Abonnementsvorm? Jammer, dan gaat het dus niet door. Pfff, ik hoop niet dat dit met alles zo wordt.

    Dat vind ik voor een passwordmanager juist niet zo erg (zolang de prijs redelijk is). Ik wil namelijk continue focus op kwaliteit en veiligheid en dat krijg je eerder wanneer er een incentive voor de ontwikkelaar tegenover staat in de vorm van terugkerend inkomen. Als ze niet aan mijn verwachtingen voldoen ben ik ook weer weg en het inkomen ook. Daarnaast moet zo’n bedrijf ook een lopende dienst met operationele kosten onderhouden en bijblijven met beveiliging.

    Het is niet voor niks dat vrijwel alle passwordmanagers dit betaalmodel gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.