iPad mini 6 review: naast de iPad mini 5

Reacties voor: Wanneer komt de instap-iPad van 2022? Het kan nu niet al te lang meer duren

De iPad 2022, oftewel de tiende generatie iPad, wordt vermoedelijk binnenkort aangekondigd. Normaal gesproken is de release van de nieuwe instap iPad in september, maar dit jaar is dat een maandje later. Dit is waarom.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Alweer de tiende generatie iPad…. Tja met bijna alles bij Apple is dat een maar bij zo ook hier. De Air en air 2 waren destijds de gewone iPad, er was niks anders die twee jaar. Dus die kun je er bij op tellen

  2. Lijkt me niet dat het event al ‘aardig vol’ zit. De Apple Watch en iPhone zit er al standaard in en als we de geruchten mogen geloven is de iPhone 14 niet veel meer dan een hele kleine upgrade van de iPhone 13. De pro zou dan wat meer aandacht opeisen maar zelfs daar wordt geen echt spektakel verwacht behalve de ‘usual suspects’ als een nieuwe processor, betere camera, een iets beter scherm. Ook geen ramp want de huidige serie is al extreem krachtig.

    Wat wel gemist wordt is een echte nieuwe killer feature waar iedereen voor naar de winkel rent. De huidige ontwikkelingen zijn kleine stapjes vooruit. In een tijd met een tekort aan componenten, inflatie en arbeidskrapte misschien ook niet de beste tijd om alles uit de kast te halen. Had wel verwacht dat we inmiddels iets zouden gaan horen van de Apple (VR-/AR) bril. Ook daar zou ik geen geld op durven zetten in deze tijden.

  3. Ah, dus we krijgen misschien wel een speciale editie, de iPad X ?

  4. Wat is er mis met het huidige instapmodel? Het is niet zo dat je het instapmodel koopt omdat je meer power of zo nodigbhebt?

  5. @Jules: Huidige instapmodel is al weer 2 jaar oud, en de chip die daar in zit is al weer 4 jaar oud.
    Een opvolger van instap model is dus niet zo gek, ik zit nog op een iPad 2018 dus nog veel ouder. Dan ga ik niet updaten naar model van 2020 met een bijna zelfde chip.

  6. @Dennis: er is elk jaar een nieuwe instap iPad hoor. En ook de 2018 had oudere chip dus ook met de huidige zou je wel een paar stappen maken. Maar ik zou ook op de nieuwste wachten. Ik ben van de instap 18 naar de air 19 gegaan ( gebruikte)

  7. Heb nog een iPad Air 2 uit 2015… kan nu niet updaten naar iPadOS 16, maar doet het nog prima. Wellicht bij de volgende iPad Air wordt deze vervangen.

  8. (Red.) Aangevuld met nieuwe informatie van Mark Gurman van Bloomberg.

  9. Heb nog een iPad Air 1 en een iPad Mini 1. Beide richting de 10 jaar oud inmiddels. Tijd voor een update 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.