Reacties voor: Regionale omroepen brengen binnenkort Apple Watch-apps uit

De regionale omroepen gaan Apple Watch-apps uitbrengen, waarmee je het lokale nieuws kunt lezen, push-notificaties ontvangt en op de iPhone kunt verder lezen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Leest allemaal veel lekkerder op me iPhone.

  2. Ik kan me ook niet voorstellen dat iemand nieuws wil lezen op een postzegel.

  3. Sorry hoor maar is er niet meer gewoon nieuws over de iPhone en nieuwe apps? Ik merk dat er wel heel veel watch nieuws hier op komt, en zoals het er nu uit ziet en aan de reacties te lezen is er niet veel animo voor.

  4. @Gerard: speciaal voor jou reageer ik even. Ik vind het wel leuk en als het je niet interesseert lees je het toch niet? In de instellingen van de iculture app kan je push meldingen per categorie selecteren.

  5. @Gerard: De Apple Watch is het nieuwe Apple product waarvan we midden in de release zitten. Er worden ook nog veel nieuwe dingen die hierover opgemerkt worden.Ik denk dat de gemiddelde iculturelezer dus zeker nieuws over de Apple Watch wil zien. En zo niet lees je het niet, er is hiernaast nog genoeg nieuws over andere applegerelateerde zaken. Maar hou alsjeblieft op met zeuren over applenieuws op een applewebsite.

  6. Zal niet meer zeuren jongens, raak een gevoelige snaar denk ik. Ik sla de watch nieuws netjes over.

  7. Dat Apple watch nieuws is nu wel goed geweest.
    Ik heb er een twee weken gehad en erna aan mijn neefje gegeven. Het is eigenijk een onhandig ding. Zonder je iphone heb je er weinig aan. Is niet echt heel mooi gemaakt en heeft niets meer met innovatie te maken waar Apple altijd zo goed in was.

  8. Dan lees je het lekker niet Lisa. Ik vind dit nieuws wel interessant, de wereld draait, gelukkig, niet om jou. Bofkont dat neefje van je trouwens, krijgt wel heel dure cadeaus van zijn tante. Mocht je verhaal waar zijn.

  9. Vanaf nu ga ik tv kijken op mijn Apple Watch!! Uiteraard in HD!!

  10. Weer een optie die in de categorie “waarom? Omdat het kan” valt. Zal wel een doelgroep zijn die dit kan waarderen maar complete nieuwsberichten lezen op een iWatch?!

  11. Ik reageer nooit, maar vind Apple Watch nieuws juist super leuk. iCulture doet het wat mij betreft top. Zoals ik ook in de enquête heb aangegeven vind ik de verdeling van nieuws hier juist prima. Dat er vaak negatieve reacties zijn mbt de hoeveelheid Watch nieuws betekent niet dat er persé een merendeel is die dit nieuws niet wil.

  12. @lisa: hahahaha, kwam je er toen pas achter dat ie alleen met een iPhone werkt😂😂😂😂😂

  13. Het belangrijkste is de notificaties op je pols. Er staat toch ook dat he het bericht op je iPhone kan openen. En als ik in een drukke omgeving of in een restaurant bijv. zit zal ik een kort nieuws bericht zeker op de watch lezen!

  14. Origineel geplaatst door icultureuser1000
    Het belangrijkste is de notificaties op je pols. Er staat toch ook dat he het bericht op je iPhone kan openen. En als ik in een drukke omgeving of in een restaurant bijv. zit zal ik een kort nieuws bericht zeker op de watch lezen!

    Dat hoop ik dat je daar wel alleen zit of ben Jij zo een due als ie gezellig in een restaurant zit het toch nodig vind om nieuws op je pols te lezen? Gezellige gabber ben je dan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.