Reacties voor: Regenmelding aangepast voor iPhone 6, grafiek ‘vijf keer zo gedetailleerd’

De Nederlandse weer-app Regenmelding maakt na een update optimaal gebruik van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De grafiek in de app is bovendien gedetailleerder geworden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. lijkt me een handige app, alleen de recensies beloven niet veel goeds: onnauwkeurige meldingen en meldingen die helemaal niet kloppen. Is dit ook verbeterd bij de laatste update?

  2. Must have app!

  3. @Pieter:
    Gebruik deze app al meer als een jaar, en werk voor mij prima, heel af en toe een spook melding, maarja niks is zo onzeker als het weer.
    Voor mij een Must have app, en een zeer goede aankoop geweest!

  4. Origineel geplaatst door Pieter: lijkt me een handige app, alleen de recensies beloven niet veel goeds: onnauwkeurige meldingen en meldingen die helemaal niet kloppen. Is dit ook verbeterd bij de laatste update?

    Super app!

  5. Prima app gebruik hem nu 2 jaar , klopt bijna altijd altijd wat ie aangeeft zeker voor mensen die altijd buiten werken is ie ideaal

  6. @Pieter:

    Mijn advies is om nooit af te gaan op recensies maar de app eventueel zelf te proberen. Er staat genoeg onzin tussen alle recensies !

    Regenmelding is een prima app en is door de jaren heen zeer betrouwbaar gebleken. Bij elke app gaat er wel eens iets mis dus ook zo bij Regenmelding. Het heeft bijvoorbeeld met de instellingen te maken. Regenmeldingen een uur voorafgaand lijken mij minder nauwkeurig of betrouwbaar dan van 5 minuten vooraf. Het weer is nou eenmaal wispelturig 🙂

    Overigens heeft versie 3.0 een bug dat de “Volg mij” functie niet werkt. Daar wordt momenteel aan gewerkt.

  7. Hele mooie App, vooral de animatie, maar Buienalarm kijkt een uur verder vooruit. Natuurlijk weet je dan niet zeker dat het over 50 minuten gaat regenen, maar je ziet wel of er nog een grote bui aan zit te komen. Ik ga ze de komende tijd vergelijken. Ideetje voor een iCulture artikel?

  8. @mhoutman:

    …wij van WC eend adviseren WC eend

  9. Origineel geplaatst door Pieter
    lijkt me een handige app, alleen de recensies beloven niet veel goeds: onnauwkeurige meldingen en meldingen die helemaal niet kloppen. Is dit ook verbeterd bij de laatste update?

    Deze ervaring heb ik ook. Ik ben overgestapt naar Buienalarm

  10. Voor iedereen die Regenmelding wil ervaren zonder de app te downloaden: op http://regenmelding.nl/ is ook de unieke animatie te bekijken.

  11. Dit is verreweg ‘DE’ beste, mooiste en functioneelste weerradar app in de Appstore! Hij is allen maar beter en mooier geworden en hoop dat deze lijn ook in de toekomst wordt voorgezet. Deze gaat nooit meer van mijn telefoon af.

  12. Gebruik m ook al een jaar. Geen moment in teleurgesteld geweest.

  13. Super mooie App die ook nog eens goed werkt en veel instellingen heeft. En ja soms zal hij het vast wel eens fout hebben. Net als de grote weer mannen maar het is mij nog niet opgevallen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.