Reacties voor: Met Refrigerated is je eten nooit meer over de datum

Bestrijd overrijp eten in je diepvrieslade met Refrigerated. Het invullen kost in het begin wat tijd, maar daarna hoef je nooit meer iets weg te gooien omdat je de houdbaarheidsdatum vergeten bent.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. En wat nou als je partner en jij beide wisselend boodschappen doen kun je de app ook online delen zodat je niet steeds alles dubbel hoeft bij te houden???

  2. Schimmel in de vriezer?!? Ik ben veel dingen tegengekomen in de vriezer maar schimmel nog nooit!

  3. Net als de eerste reageerder. Schimmel in je vriezer? Sorry maar daar heb ik nog nooit van gehoord. Weten die mensen dat je een vriezer DICHT moet doen???

  4. Tegenwoordig hang veel van de artikelen af van de affiliatie link heb ik het idee.
    Heel erg jammer al die onzin artikelen over onzinapps puur voor het geld.
    Gelukkig zijn er ook nog goede artikelen tussen.

  5. @Lars: Ja, een beetje sufjes om refigerator te vertalen met vriezer, in plaats van koelkast; OF dit zo maar over te nemen van de maker
    @All: maar dat hadden jullie natuurlijk al door. En inderdaad in een vriezer is schimmel nogal kansloos. 😉
    @Bram van Apsolute: wat bedoel je nou? een koelkast of een vriezer? 😉

  6. Zou Lars Paymans het verschil niet weten tussen een “koelkast” (ook wel eens een “ijskast” genoemd) en een “diepvriezer”?

  7. Origineel geplaatst door DC
    @Lars: Ja, een beetje sufjes om refigerator te vertalen met vriezer, in plaats van koelkast; OF dit zo maar over te nemen van de maker
    @All: maar dat hadden jullie natuurlijk al door. En inderdaad in een vriezer is schimmel nogal kansloos. 😉
    @Bram van Apsolute: wat bedoel je nou? een koelkast of een vriezer? 😉

    De naam komt van “Koelen”. Je kunt de App zowel voor de vriezer als de koelkast gebruiken, maar ik denk dat de vriezer het meest voor de hand ligt. En ja, ik weet dat fridge koelkast betekend 😉

  8. Willen we met zijn allen betalen voor de iCulture content? Daarmee voorkom je dit soort artikelen over “is het koelkast of is het diepvries schimmel?” van een “wat zal ik nu eens bouwen?” programmeur.

  9. Ik zou best een nieuwe vriezer halen als je eten beschimmeld of een pak kouder zetten.

  10. Beetje logisch nadenken en zo nu en dan vriezer ‘leegeten’, dan hou je t allemaal goed.

  11. Ik zou die diepvries pizza’s toch maar links laten liggen.

  12. Hallo zeg, wat een zure reacties van sommigen! Het is zomer! Het is toch leuk als iemand handel ziet in een dergelijk programmaatje? En wat is er mis mee als iCulture daar ruchtbaarheid aan geeft? En patato peteto, koelkast of ijskast, wat maakt het uit, zijn we nu ineens taalpuristen? Als het niet jouw cup of tea is, laat je het artikel gewoon links liggen. Toch?

  13. Wat het schimmelverhaal betreft, geef ik jullie gelijk, dat heb ik aangepast. Maar ik wil toch even benadrukken dat de app zich puur en alleen op de vriezer richt. Dat heeft niets met een verkeerde vertaling te maken, want het eerste wat je ziet als je de app opstart is een scherm waarin je het aantal laden in je vriezer aan moet geven. Vervolgens deel je de producten daar op in. Download de app dus vooral niet als je op zoek bent naar iets om je koelkast te managen 😉

  14. Wanneer deze app maker nou eens om de tafel gaat met een aantal fabrikanten van diepvriezers. Ik wil wel een vriezer met een producten scan functionaliteit als extra hardware en waarvan ik de gegevens dan mooi terug zie of uitlees in de app. Inclusief de THT diepvries datum 🙂

  15. @Lars Paymans: het staat er nog steeds in de kop Lars: Schimmel in je diepvriesla. Je moet je kopje ook even aanpassen.
    (Red.) Aangepast.

  16. Toch grappig, die “pannekoek” met tekort aan vitamine “n”.

  17. Leuke app, ga hem meteen uitproberen.

  18. ‘Papa, mag ik een ijsje?’ Jazeker, maar ho!! Dat moet ik eerst op m’n iPhone verwerken!! Hoe ver kun je als appmaker doorschieten. Kan me niet indenken dat er iemand wereldwijd rondloopt die met zoiets serieus aan de slag gaat.

  19. @Ton: Iedereen gebruikt zijn vriezer anders. Als je bijvoorbeeld veel vlees invriest, kan het handig zijn om te zien wat je nog allemaal op voorraad hebt liggen.

  20. ‘Moet’ ik dat ook nog gaan bijhouden 🙂 Ik spendeer al teveel tijd achter de Mac en op mijn iPhone. Zou mooi zijn als de houdbaarheidsdatum verwerkt kon worden in bijv. een qr-code, dan zou het snel te doen zijn.

  21. Dit is dus iets wat absoluut niet praktisch is, en waarschijnlijk bedacht is door iemand die teveel achter een bureau zit en te weinig buiten komt. En waarschijnlijk ook niet zelf boodschappen doet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.