Reacties voor: Redsn0w untethered jailbreak voor iOS 4.3.1 uitgebracht, niet voor iPad 2

Het iPhone Dev Team heeft de untethered jailbreak voor iOS 4.3.1 uitgebracht. Deze is alleen nog niet geschikt voor de iPad 2 vanwege betere beveiligingsmaatregelen.

Reacties: 24 reacties

  1. jammer dat er nog geen jailbreak voor de iPad 2 is. je zou toch verwachten dat de jailbreakers daar als eerste mee zouden komen om met de “eer” te strijken. de andere ios aparaten waren immers toch al te jailbreaken met oudere ios versies.

    Ik wil weer .ipa bestanden installeren 🙁

  2. Waarneer is mijn geliefde ipad2 aan de beurt!:(
    COmeeeeeex

  3. Heb er gister wel even m’n hele ipad voor geleegd, maar werkt als een trein!

    iPad is weer lekker snel!

  4. Ik heb nu met greenpoison 4.2 gejailbreakt op de iPad. Kan ik nu zonder problemen updaten en dan jailbreaken? Ik wil m’n huidige AppS behouden,,

  5. Bij mij geen succes. Ik krijg afwisselend een 1600 of een 21 error. Na wat gegoogle wat zaken geprobeerd maar helaas geen go voor mij. Ik heb gewoon een ipad 1.

    Nu aan het restoren naar origineel apple spul, hopen dat dat wel werkt

  6. Ik snap eerlijk gezegd niet zo goed waarom men de iPad wil jailbreaken. Wat zijn nu echt de killer features die het lonend maken? Buiten de mogelijkheid om te piraten.

  7. @asdfds laat ons lekker? de killing feauture is het thuisnetwerken met itunes.

  8. Origineel geplaatst door asdfds
    Ik snap eerlijk gezegd niet zo goed waarom men de iPad wil jailbreaken. Wat zijn nu echt de killer features die het lonend maken? Buiten de mogelijkheid om te piraten.

    de firewall om van je spyphone een iphone te maken

  9. Origineel geplaatst door asdfds
    Ik snap eerlijk gezegd niet zo goed waarom men de iPad wil jailbreaken. Wat zijn nu echt de killer features die het lonend maken? Buiten de mogelijkheid om te piraten.

    Extra features? SBSettings, Optie om alle geopende programma’s in 1x af te sluiten. Andere Thema’s. Meer iconen in de folders pff kan nog wel even doorgaan.

  10. Jailbreaken gaat al hoor, je kunt via deze website je jailbreak opvragen. Volgens mij is dit gewoon een unthetered versie en komt hier nog een update van.

  11. Origineel geplaatst door Jeroen
    Jailbreaken gaat al hoor, je kunt via deze website je jailbreak opvragen. Volgens mij is dit gewoon een unthetered versie en komt hier nog een update van.

    Wanneer deze beschikbaar is laten ze dat weten, dat is wat anders hé.
    Je mailadres gebruiken ze om je van spam te voorzien waarschijnlijk.

  12. Wat is het grootste verschil tussen 4.2.1 en 4.3.1?
    Zit met mn iphone & ipad allebei op 4.2.1 met JB.. wil wel even weten wat het verschil is.. iemand?

  13. @henk:

    Van mij mag je hoor, geen probleem. Ik zie zelf echter geen reden om het te doen. Daarom vraag ik wat nu specifiek de voordelen zijn. Dan kan ik bepalen of ik het mogelijk eens zal doen.

  14. Nog meer mensen met problemen met XBMC na de update naar 4.3.1?

    Ik heb last van erg hakkerige beelden, terwijl normaal (gisteren) voor de update nog alles soepel liep.

    Ik heb het geprobeerd met dezelfde videofiles.

  15. Origineel geplaatst door Jeroen
    Jailbreaken gaat al hoor, je kunt via deze website je jailbreak opvragen. Volgens mij is dit gewoon een unthetered versie en komt hier nog een update van.

    Dus jailbreaken gaat nu nog niet…! 🙂

  16. ik heb wel alles gedownload maar het lukt niet willen jullie mij helpen sn snow en de firmware maar die doen het niet

  17. Heb het geprobeerd (met redsn0w), alles lukte, maar als ik bij instellingen kijk zit ik nog steeds op 4.2.1…

    Nochtans zei redsn0w dat alles gefinisht was. Zit nu op 4.2.1 (JB). Moet ik eerst updaten vooraleer te jailbreaken? ik dacht dat je dmv het juiste ipsw bestand te selecteren dit automatisch gebeurt?

  18. Origineel geplaatst door Jelle
    Heb het geprobeerd (met redsn0w), alles lukte, maar als ik bij instellingen kijk zit ik nog steeds op 4.2.1…Nochtans zei redsn0w dat alles gefinisht was. Zit nu op 4.2.1 (JB). Moet ik eerst updaten vooraleer te jailbreaken? ik dacht dat je dmv het juiste ipsw bestand te selecteren dit automatisch gebeurt?

    Zelfde probleem hier… ben benieuwd naar een oplossing

  19. Ondertussen alsnog gelukt…
    Ik heb eerst een update gedaan via iTunes en daarna de JB uitgevoerd. Klaar nu!

  20. Jep eerst updaten dan JB’n lost veel op. Ik heb enkel een ander probleem. Men apps zitten verborgen achter een verborgen blad.

    Als ik in iTunes kijk dan is pagina 5 grijs. Daarachter zitten al men apps. Waardoor ik ze enkel via de finder kan zien op ipad. En niet op het scherm.

    Iemand enig idee hoe je dit kan oplossen ? Op het forum zijn ze nog minder behulpzaam.

  21. Waarom brengen ze niet de jailbreak voor de ipad 2 van 4.3 uit aangezien het bij die firmware nog wel mogelijk bleek om te jailbreaken

  22. Na de JB op mijn 3gs hebben gezet merk ik dat mijn iphone een stuk trager is geworden.. hij schokt zeg maar, net alsof de memory usage omhoog is gegaan…

    iemand hetzelfde meegemaakt?
    (windows JB gebruikt)

  23. Ik heb met redsn0w op mn Mac mijn iPhone 3gs (nieuwe bootrom) geupdate en gejailbreakt, nu zit ik met het probleem dat Cydia een wit icoon heeft en niet werkt. Heb al enkele keren opnieuw redsn0w laten lopen, maar tevergeefs… Iemand hier raad mee?

  24. Idd ik heb het met de iphone 4 hetzelfde. Schokkerige beelden. Heel storend!@Danny:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.