Reacties voor: redsn0w 0.9.9b1: iOS 5 jailbreak met meer mogelijkheden (jailbreak)

Het iPhone Dev Team heeft redsn0w bijgewerkt. Het kan gebruikt worden om de beta's van iOS 5 tethered te jailbreaken op de iPhone 3GS met de nieuwe bootrom, iPhone 4, 3e/4e generatie iPod touch en originele iPad. Op de iPhone 3GS met de oude bootrom is de jailbreak untethered.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 30 reacties

  1. Zojuist iOS 5b7 gejailbreakt met deze nieuwe redsn0w, maar helaas wil Cydia (ook na meermaals tethered te booten) niet starten. Jammer..

  2. Als ik mijn 3G nu jailbreak behoud ik dan mijn simlockvrije telefoon? Of moet hij dan opnieuw simlock vrij gemaakt worden?

  3. Origineel geplaatst door willem
    Als ik mijn 3G nu jailbreak behoud ik dan mijn simlockvrije telefoon? Of moet hij dan opnieuw simlock vrij gemaakt worden?

    Als hij officieel simlockvrij is blijft dat gewoon zo.

  4. Fijn dat er meer jailbreak artikelen komen laatste tijd!

  5. iphone4 beta 5/7 werkt

  6. Voor welke beta(‘s) is deze geschikt? En echt goed die JB artikellen de laatste tijd!!

  7. Heel veel door TinyUmbrella opgeslagen SHSH blobs (voor zowel iPhone als iPad) geven bij mij “No blobs found”. Slechts enkele geven: “All 20 blobs verified” (soms 19).

    Hoe is dat bij anderen?

  8. Hij is simlock geproduceerd. na 2 jaar hebben ze hem bij t-mobile simlockvrij gemaakt. ik neem aan dat dit niet officieel is?@Rick:

  9. Origineel geplaatst door ExoticFijn dat er meer jailbreak artikelen komen laatste tijd!

    Helemaal mee eens is echt top!

  10. @Nathan: heb je een hard reset al geprobeerd, bij de meeste mensen die een jailbreak hebben dat cydia niet opstart, maar ze hebben nog niet gedacht aan een hard reset. Het kan ook zo zijn dat je bv bij OS 3 geen hard reset nodig had, bij IOS 4 ook niet, maar mischien wel bij IOS 5

  11. @Exotic: een van de reden dat bijna geen een nederlandse iphone zonder IPC kan.

  12. @willem: Ja dan is hij officieel unlockt for ever

  13. Als ik mijn iphone 4 tetherd jailbraik en hij valt uit moet ik dan alle software “apps van cydia etc” weer herinstaleren???

  14. @Nathan: Nog eens thereted jailnreaken, dan zou het normaal wel moeten werken!

  15. Alle in Nederland verkochte iPhone’s zijn sinds Februari officieel voledig factory unlocked/simlockvrij voor altijd.
    Om te zorgen als het bij jou nog niet gedaan is dat jij het ook krijgt is heel simpel. Sync 1 extra liedje op je iPhone en laat hem per usb aan je computer zitten voor zo’n 20 min. daarna koppel je hem los en weer vast. Klaar simlock vrij. (dit kan niet met in een ander land gekochte simlock iPhone’s)

  16. Geweldig dat we op deze manier op de hoogte worden gehouden

  17. Prachting! Hier heb ik op zitten wachten 😀

  18. Als apple nou de grote Ios 5 uitbrengt zal deze waarschijnlijk niet meer werken op ios 5 🙁

  19. Waar staat het dat iPhone 3GS Old Bootrom untethered is met deze? Ik kan dit op de dev team blog niet terugvinden. Jullie zeggen het wel maar ik moet toch zekerheid hebben 🙂

  20. Kan iemand bevestigen of ik met de pwned DFU mijn iphone in DFU modus kan zetten zonder de bijbehorende toetsencombinatie’s?

    Dit i.v.m. een defecte power button.

    Thanks in advance!

  21. Kan ik eigenlijk mijn iphone 4 met 4.3.5 al jailbreaken? Ik had per ongeluk de update gedaan na telefoon reparatie en kan geen jailbreak hiervoor vinden.. Blijkbaar zijn de jongens al verder naar ios5 gegaan 🙁

    Anybody?

  22. @Luud: nee er is niets nieuw gebruikt dus zal nooit verdwijnen de iphone 4 en 3gs nieuwe bootrom zijn altijd tethered te jailbraeken door de limera1n exploit op de bootrom 3gs oude bootrom is altijd untethered te jailbreaken door een oudeere exploit op de vorige bootrom dus geen zorgen!

  23. Ik blijf netjes wachten op de final van ios 5…Wordt alleen erg ongeduldig..-_-

  24. wellicht duffe vraag maar; ik heb ios 5 beta 6.. hiervoor moet ik (als ik mij niet vergis) een ipsw bestand laden voordat ik jailbreak toch? Maar aangezien dit een over-the-air update was kan ik nergens een ipsw bestand vinden. Weet iemand hoe ik eraan kom? Of hoe ik het wel voor elkaar krijg?
    thanks

  25. Kan ik mijn momenteel vastgelopen en niet startende iPhone via Shift+herstel herstellen naar ios 5 en vervolgens met redsn0w kailbreaken?

    ik ben wel unlock afhankelijk met mijn oude bootrom 3GS

  26. Ik hoop dat het weer mogelijk wordt via jailbreakme.com

  27. Ook ik krijg cydia niet aan de praat. En mijn mail doet het ook niet meer. Morgen masr mee verder prutsen

  28. heb je wel een icoontje

  29. – heb je redsnow 0.9.9b1? zo niet downloaden.

    – anders moet je je host ff aanpassen.

  30. mijn ipod is gecrasht hoe kan dat?
    Hij gaat niet eens aan!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.