Reacties voor: RedEye Mini vereist nog niet uitgebrachte iPhone-firmware 3.2

De RedEye Mini, waar we gisteren over schreven, vereist een nog niet aangekondigde firmware-versie 3.2. In het persbericht wordt iPhone OS 3.2 genoemd. Dit is dezelfde firmwareversie die ook op de iPad draait.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. sowieso is zijn de bedenkers niet echt slim, want op de site van 9to5mac staat een iphone 2G met dat RedEye Mini -ding terwijl onderaan staat dat alleen 3G, 3GS en ipod touch en ipad met 3.2 software worden ondersteund!?! niet echt slim..

  2. Origineel geplaatst door jack
    sowieso is zijn de bedenkers niet echt slim, want op de site van 9to5mac staat een iphone 2G met dat RedEye Mini -ding terwijl onderaan staat dat alleen 3G, 3GS en ipod touch en ipad met 3.2 software worden ondersteund!?! niet echt slim..

    Hoe weet jij dat? Bron?

  3. Klik op de link in de post helemaal bovenaan op “iets opvallends”. Dan kom je op mijn bron

  4. Dat er gesproken wordt over 3G en 3GS zegt niet zo veel. Het verschil tussen de 3G en 2G is nogal klein daardoor wordtdeze wel vaker niet apart genoemd. Er is ook geen enkele reden te bedenken waarom de 2G dit niet zou kunnen.

  5. Zappen met je ipad. Lol

  6. Hopelijk worden er met die 3.2 update dan eindelijk eens wat zaken aangepakt waar we al lang op wachten zoals Bluetooth enz… Dus m.a.w. een degelijke update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.