Reacties voor: Redesign Tweetbot voor Mac te zien in teaser

Tweetbot-ontwikkelaar Tapbots biedt ons een vroege blik op het Yosemite-redesign van de bekende Twitter-app op Mac.
Lees het complete artikel → Redesign Tweetbot voor Mac te zien in teaser
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Eindelijk. Zeker in Yosemite ziet de huidige versie er heel slecht uit. Past eigenlijk totaal niet bij de versie op de iPhone.

  2. Ik vind het belachelijk lang duren allemaal bij Tweetbot.

  3. Ik vraag me altijd af, waarom zou je geld betalen voor 3 party Twitter app? Terwijl de gewone Twitter app gewoon goed is.

  4. Er is idd een re-design van Calcbot iOS op komst maar ook deze update heeft veel te lang op zich laten wachten.

    Voor mij blijft het een heel interessant verschijnsel dat tout Apple gebruiker weer kwijlt en vaak alleen maar lovende woorden heeft over een ontwikkelaar als Tapbots die na heel lang wachten en vele beloften uiteindelijk weer eens een update uit brengt.

    Nog verbijsterender is de arrogantie van Tapbots die spreekt uit het feit dat ze nog steeds een aantal iOS apps in de App Store hebben staan met wereldwijd bijna alleen maar negatieve recensies en die al jaren NIET geüpdatet zijn. Dan voel je je toch goed belazerd !

    Overigens kan @Taptaptap er ook wat van maar dat terzijde.

  5. @Thijz: Geen reclames, geen ‘persoon X volgt Y dus dan vind jij dat ook interessant’, timeline streaming, gewoon via RT kunnen retweeten, Instagram foto’s worden gewoon netjes weergegeven, moet ik nog doorgaan?

    Is de 4,99 meer dan waard!

  6. Hoop dat weightbot ook snel komt. Nog niet eens aangepast iPhone 5

  7. Ik heb naar aanleiding van dit artikel het advies van @viticci gevolgd en ook bijna twee weken uitsluitend met de Twitter apps gewerkt.

    Na twee weken is mijn conclusie dat zowel op mijn iPhone als Mac Tweetbot toch de voorkeur heeft en ben om die reden weer terug. Waarom? Het werkt gewoon lekkerder en zeker op de Mac blijft de Twitter app behoorlijk achter.

    Een en ander staat los van mijn gevoelens t.o.v. Tapbot maar hierbij toch een mea culpa.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.