Reacties voor: Dit zijn de belangrijkste redenen waarom mensen geen iPhone X willen

Niet iedereen is overgestapt naar de iPhone X toen Apple's nieuwe jubileumtoestel werd aangekondigd. Uit een onderzoek blijkt nu waarom mensen toch niet de sprong hebben gemaakt. Reden #1 zal je verbazen! De uitkomst is niet zo heel verrassend.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 64 reacties

  1. Volgens mij zegt iedereen de oude is nog goed genoeg, omdat de X niet te bestalen is voor de meeste.
    Zeker nu er niet heel makkelijk meer een telefoon bij het abbo kan worden genomen.
    Denk dat dat voornamelijk de reden is.

  2. Wat een idiote conclusie. Waarschijnlijk vindt het grootste deel van die 44% met een iPhone die nog goed genoeg is de X ook gewoon veel te duur en is ook daarom hun huidige nog goed genoeg. Het percentage mensen dat hem te duur vindt is dus veel meer dan 31% en wsl zelfs meer dan die 44…

  3. Principe kwestie. Een telefoon van +€1000,- komt er bij mij niet in. Wat centen erbij en je hebt een MBP.

  4. @Phantom: zo zit het!!

  5. De reden dat “mijn huidige iphone nog voldoet” sluit wel aan bij het artikel gisteren dat de Apple producten gemiddeld vier jaar gebruikt worden.

  6. Mijn reden is omdat er zoveel geschreven is over de kwetsbaarheid van de iPhone X, dat het glas snel zou breken. Een telefoon volledig van glas vond ik al raar en die berichten bevestigden het.

    Het is dat hij niet direct leverbaar was en er tijd was voor die berichten om tot mij te komen. Anders had ik ‘m wel in mijn bezit gehad en was ik er misschien zelf achtergekomen

  7. 1) Op het moment van release was mijn 7+ nog goed genoeg.
    2) de X is gewoon heel erg duur voor die extra functies die er bij gekomen zijn.
    3) moest Apple (3e partij eigenlijk) een hogere restwaarde geven, dan zou ik misschien nog de X gekocht hebben. Maar de X = restwaarde 7Plus + nieuwe iphone 6s. Niet de moeite dus.

  8. Inderdaad te duur !! Veel ste duur

  9. En vergeet niet dat de IPhoneX een boel dingen kan maar Apple die zaken niet meeleverde. Voor mij zou de aankoop een stuk positiever zijn geweest als er EarPods bij zaten en een oplaadpad. Die kon je allemaal nog effe lekker los gaan kopen en voor bedragen dat je denkt ‘die zijn gek’. Voor mij blijft dat een zure nasmaak geven aan het apparaat. Je betaalt veel maar als nog even iets meer betaalt dan zit je ‘gebakken’ ik kijk naar de Galaxy S9 en denk ‘die had ik liever willen hebben’

  10. Mijn antwoord zou ook zijn “dat mijn 6 plus nog voldoet”.
    Maar dat staat los van de iPhone X of iPhone 8.

    Toevallig vandeweek gekeken naar evt. upgrade naar een 7 plus of 8 plus.
    Maar ook die bedragen liggen me momenteel iets te hoog.
    Binnenkort een nieuwe batterij in mijn 6 plus en ik kan er nog een paar
    jaar tegenaan, terwijl ik voorheen iedere 2 jaar een S-model kocht.

    Het enige wat ik het gevoel heb te missen op mijn 6 plus is 3D-touch,
    maar dat is pas sinds ik een AW s3 draag met Force Touch…

  11. Voor mij was €1159,- de grootste reden. Alles aan de X bevalt me, behalve de idiote prijs. Ik heb nu de 8, hele mooie telefoon. Bevalt me prima.

  12. Nu een nieuwe batterij dit jaar nog 29€ is, zal ik nog langer wachten met het upgraden van mijn iPhone 7.

  13. Eerlijk is eerlijk ik vind het echt te duur. Had toevallig een actie op internet waar 256gb iPhone X eenmalig 750 euro koste. Dus heb deze besteld, anders had ik zeker geen iPhone X, maar bleef mijn iPhone 7 Plus gerbuiken.

  14. Ik volg wel een beetje de Apple trend maar wees nu eerlijk, jaarlijks een nieuwe iPhone van +1000 euro kopen is er wel een beetje over. Je koopt toch ook niet jaarlijks een nieuwe TV gewoon omdat er hier en daar nieuwe mogelijkheden inzitten …

    Apple producten zijn duur .. daar zijn we het over eens.

  15. Geen smoesjes X is veelste duur! Als de prijs zo rond 849 euro was liep nu bijna iedereen met X dan een ouder model.

  16. Ik dacht dat het fysieke opp van de Plus modellen groter was maar de X een hogere resolutie heeft. Ik heb de 8plus ( na de 6+,6s+,7+) en wil de x wel als ik mijn tweede abonnement mag verlengen in mei. Dan heb ik een iets kleiner fysiek toestel met toch alles in beeld welke ik altijd een gemis vond met kleine toestellen. Zo ben ik met de eerste Samsung galaxy note gestart. Op dit moment heb ik een 5S van een jaar oud naast mijn 8+, met een duo Sim als ik niks mee kan nemen maar zou liever de waterdichtheid compactheid enz in een toestel zien. Maar idd meer dan 1000 euro was voor mij de stopper dat ik voor een 8+ koos i.p.v. een X

  17. Ik ben over gestapt. Ik vind face id tegen vallen. Vooral in het donker is het erg slecht. Dus ik had misschien liever de 8 gehad.

  18. Het heeft ook totaal geen zin om ieder jaar een nieuwe iPhone te kopen. Los van de hoge kosten van een iPhone X heeft deze weinig vernieuwende functies tov een iPhone 7. Tuurlijk, de fan merkt de verschillen, maar voor de gemiddelde gebruiker heeft het echt geen prioriteit. Een snellere processor, FaceID, truedepth camera en draadloos opladen.. Daar gaat de gemiddelde gebruiker dus echt geen €1.150 voor neerleggen.

    Wat in NL ook mee zal spelen is dat het verlengen van je abonnement met telefoon sinds vorig jaar als een lening wordt gezien en dat je dan een BKR registratie krijgt. Je moet dus cash meenemen, waar je voorheen eerder dacht een ‘goedkope’ iPhone te kunnen scoren.

  19. Er wordt hier veel gezegd, een telefoon van plus 1000 euro kopen we niet, maar ik heb er juist geteld slechts 959 voor betaald, een iPhone plus 7 die ik had daarvoor koste mij ook 950 euro. Ik bedoel maar, als je het goed uitkient, ben je gesteld onder de 1000 euro. Moet gezegd zijnde, ik ben belg en heb hem gekocht bij Orange, sorry voor de reclame maar ik heb wel 200 euro korting gekregen. Zo zie je maar, het kan!

  20. … al zou ik het geld hebben; Die notch…
    Al is het scherm nog zo groot; Met die notch schat je als potentiële koper toch in, dat je minder scherm krijgt.

    Als ze die notch software-matig door het gehele iOS met een zwarte balk (voor tijd-, accu-info) verbergen; En dan graag ook nog een metalen body; Dan koop ik ‘m mogelijk wel, als m’n crypto-muntjes intussen lekker zijn gestegen… 😉

  21. Voor mij was de prijs van de iPhone X in combinatie met dat ie erg breekbaar is, nog steeds niet de beste camera heeft en een middelmatige accu heeft een reden om te gaan overstappen. Heb inmiddels voor 549 euro een OnePlus 5T met 128GB opslag en 8GB werkgeheugen. Nog minder dan de helft van het geld en in bijna alle opzichten een ontzettende vooruitgang. Enige wat geen vooruitgang was tov mijn iPhone 7 is de camera, die ongeveer gelijkwaardig is. Daar kan ik mee leven voor het geld wat ik ervoor neerleg.

    Ben nog steeds een Apple man, want vrijwel alles wat bij mij in huis staat is van Apple, maar die iPhones moeten echt beter! Ze maken mijn verwachtingen eigenlijk al sinds de iPhone 6 niet meer waar. De prijs daarentegen wordt steeds gekker, terwijl de producten echt niet meer superieur zijn zoals vroeger. Jammer…

  22. Wat je niet heb, mis je niet…
    Heb de iphone X vanaf het begin, echt een top telefoon. De Homebutton ben je binnen een paar uur vergeten. Gezichtsscan werkt top, vult daardoor direct je passworden automatisch in bij een aantal apps. Geweldig.
    Het formaat is ideaal, formaat van een iphone 7 met scherm van een plus. Ook geweldig.
    Draadloos laden ook top, geen gezeur meer met de iphone kabels die snel verrot gaan.
    DE beste smartphone tot nu toe.
    Ik vind het elke cent waard, de X is de gehele dag onafscheidelijk voor werk en prive doeleinden.

    Het is mijn telefoon, mijn phototoestel, mijn PC, mijn documenten lezer, mijn betaalmiddel, mijn werktool, mijn muziek, mijn infotheek, mijn runmaatje, bijna mijn alles…

    Heb af en toe iemand zijn “oude iphone” in handen, lijk wel jaren oud. Wat gaat de techniek snel..
    NOOIT meer terug….

  23. @Hart: Vind ik ook, helemaal gelijk!

    @James: 750 euro voor 256gb iPhone X??? Straf, hoop dat het geen fake was?

  24. Voor mij voornamelijk formaat scherm. Heb zelf een plus en wil geen kleiner scherm. Dan heb ik het niet over het diagonaal of het totaal aantal pixels maar het fysieke formaat, voornamelijk de breedte.

  25. Voor mij is het twee ledig. De prijs is zeker de reden waarom ik niet ben overgestapt. Daarnaast is dit het eerste toestel met grote hardware verschillen (geen home knop, face id, Oled) en dus ook een rede om af te wachten of dat stabiel blijft.

    Daarnaast baal ik enorm van de ‘theoretische opties’ die Apple biedt en waar je voor betaald maar die simpelweg niet werken in Nederland. (Apple pay, Apple news enz.)

    Al en al de reden om de 6s nog maar een jaartje langer te houden.

  26. Origineel geplaatst door Hart
    Wat je niet heb, mis je niet…

    Heb de iphone X vanaf het begin, echt een top telefoon. De Homebutton ben je binnen een paar uur vergeten. Gezichtsscan werkt top, vult daardoor direct je passworden automatisch in bij een aantal apps. Geweldig.

    Het formaat is ideaal, formaat van een iphone 7 met scherm van een plus. Ook geweldig.

    Draadloos laden ook top, geen gezeur meer met de iphone kabels die snel verrot gaan.

    DE beste smartphone tot nu toe.

    Ik vind het elke cent waard, de X is de gehele dag onafscheidelijk voor werk en prive doeleinden.

    Het is mijn telefoon, mijn phototoestel, mijn PC, mijn documenten lezer, mijn betaalmiddel, mijn werktool, mijn muziek, mijn infotheek, mijn runmaatje, bijna mijn alles…

    Heb af en toe iemand zijn “oude iphone” in handen, lijk wel jaren oud. Wat gaat de techniek snel..

    NOOIT meer terug….

    Precies dat.

    Elke keer dat gezeur dat ie te duur zou zijn!
    Daarvoor heeft Apple toch tegelijk de iPhone 8 uitgebracht, dan neem je die toch als je hem te duur vind?

  27. @Niels: Ik ben zelf ook meer fan van gewoon unlocken met vingerafdruk. Heb de X terug gestuurd, vond hem tegenvallen al werkte Face ID inderdaad overdag perfect, maar als hij nu naast me ligt druk ik even op de homeknop en hij springt aan, ik hoef er niet boven te gaan hangen.
    Daarbij was voor mij de reden de optische zoomfunctie van de camera. Dat blijkt in de praktijk maar 1x te zijn want hij start al op 1x zoom automatisch en je kunt dan nog 1x verder inzoomen. Vond ik tegenvallen voor die prijs. Daarbij vond ik hem veel te zwaar. Wat voor mannen misschien geen punt is, maar voor mij wel een dingetje. Nu heb ik een 8 en ben superblij.

  28. Geen X voor mij ivm de prijs, heb nu een 8, die voldoet prima, zelfde score als de X

  29. Bij mij is het (zoals hierboven al een aantal keer genoemd) een combinatie van factoren.
    Mijn 6+ zit voor mijn gebruik op het randje, wil op zich wel een nieuwe maar de 8 is niet vernieuwend genoeg, de X wel erg duur. Daarbij rekening houdend dat de X dit jaar als een extraatje gepositioneerd was verwacht ik dat zijn opvolger toch wel ietsje goedkoper zal zijn. En dan kan ik tegen die tijd altijd nog bekijken of ik niet toch een groter model wil. De X is qua handzaamheid perfect maar het scherm dus wel iets kleiner dan de huidige plus modellen

  30. Voor mij zijn er 4 redenen om niet over te stappen:
    – te duur
    – mijn iPhone 6S werkt nog steeds prima
    – de notch
    – Niet echt toegevoegde waarde, zoals draadloos opladen en animoji

  31. Ik heb een 8 gekocht, omdat ik de X te duur vond en nog steeds vind.

  32. Origineel geplaatst door Kees
    … Heb inmiddels voor 549 euro een OnePlus 5T met 128GB opslag en 8GB werkgeheugen. Nog minder dan de helft van het geld en in bijna alle opzichten een ontzettende vooruitgang.
    Ben nog steeds een Apple man, want vrijwel alles wat bij mij in huis staat is van Apple.

    Zelfde verhaal hier. Via de werkgever komt er voorlopig geen opvolger van de 6, zodat ik ben overgestapt naar de OnePlus 5T. Identieke situatie had ik ca. 4 jaar geleden, toen de OnePlus One gekocht. Het zijn geweldige toestellen, maar na een week of wat merk ik toch hoezeer ik gehecht ben aan het ecosysteem van Apple. M’n iMac, MBP en iPhone werken prettig samen en met een Android ertussen is het toch aanpassen. Ik verwacht dit jaar wel weer een iPhone te kopen, dan kan de OnePlus weer naar de vriendin.

  33. @Remon: Precies zo denk ik er ook over

  34. Ik heb wel ‘n upgrade gemaakt. Alleen niet naar de X, maar naar de 8. Mijn reden daarvoor was; idd de prijs… Ik vind wat de X meer bied aan opties geen 3 a 400,- meer waard. De scherm kwaliteit is met het blote oog nauwelijks zichtbaar, vind dat van de 8 prima, duidelijk en mooi genoeg. Als je sites bezoekt is het lees gedeelte bijna even groot, ik heb zwarte bezels op het scherm en de X grijze in het scherm, dus sowieso randen onder en boven. Touch ID werkt naar mijn mening net iets sneller dan face ID, Touch ID kan je al ontgrendeld uit je zak halen terwijl je face ID pas kan ontgrendelen als je je gezicht ervoor houd en dan moet je nog omhoog zwypen om op de startpagina te komen. De camera opties die op de X zitten vind ik persoonlijk ook niet belangrijk genoeg, ik ben geen fotograaf en de 8 maakt wat mij betreft ook prima foto’s. En foto’s bewerken doe ik ook nauwelijks tot nooit. ANIMOJI is leuk dat het erop zit en ziet er geinig uit, maar wanneer gebruik je dat in de praktijk…? Heb nog nooit de behoefte gehad om iemand ‘n pratende drol of kip te sturen. Dus ook iets wat ik niet hoef te hebben op m’n telefoon. En zo zijn er nog wel ‘n paar dingen waarom ik voor de 8 heb gekozen en niet voor de X. En de reden dat ik niet voor de 8+ ben gegaan is omdat ik die te groot vind, en met name voor in je broekzak. En ik moet zeggen, de 8 bevalt mij prima.

  35. Tof dat iedereen zijn persoonlijke mening hier dropt! Alsof alle iCulture lezers zitten te wachten op wat een paar individuen vinden. Meningen en vaak slecht onderbouwd. Ik hoor veel kritiek over de iPhone X , vaak van mensen die er niet eens een hebben. Vaak wordt verzwegen dat ze hem wel zouden willen hebben, maar hem gewoon niet kunnen c.q. willen betalen. Ook in de media veel stemming makerij om maar meer views te krijgen. Ik ben geen Apple fanaat of zo, en had altijd mijn bedenkingen als ik hoorde zeggen; “The best iPhone ever” Na in het bezit geweest te zijn van een iPhone 3gs, 4, 4s 6, 6S heb ik in zekere zin ervaren dat dit wel klopt ook bij de iPhone X.

  36. Origineel geplaatst door Hans
    Tof dat iedereen zijn persoonlijke mening hier dropt! Alsof alle iCulture lezers zitten te wachten op wat een paar individuen vinden. Meningen en vaak slecht onderbouwd. Ik hoor veel kritiek over de iPhone X , vaak van mensen die er niet eens een hebben. Vaak wordt verzwegen dat ze hem wel zouden willen hebben, maar hem gewoon niet kunnen c.q. willen betalen. Ook in de media veel stemming makerij om maar meer views te krijgen. Ik ben geen Apple fanaat of zo, en had altijd mijn bedenkingen als ik hoorde zeggen; “The best iPhone ever” Na in het bezit geweest te zijn van een iPhone 3gs, 4, 4s 6, 6S heb ik in zekere zin ervaren dat dit wel klopt ook bij de iPhone X.

    Iets met een pot en een ketel?

  37. Origineel geplaatst door Hans
    Tof dat iedereen zijn persoonlijke mening hier dropt! Alsof alle iCulture lezers zitten te wachten op wat een paar individuen vinden. Meningen en vaak slecht onderbouwd. Ik hoor veel kritiek over de iPhone X , vaak van mensen die er niet eens een hebben. Vaak wordt verzwegen dat ze hem wel zouden willen hebben, maar hem gewoon niet kunnen c.q. willen betalen. Ook in de media veel stemming makerij om maar meer views te krijgen. Ik ben geen Apple fanaat of zo, en had altijd mijn bedenkingen als ik hoorde zeggen; “The best iPhone ever” Na in het bezit geweest te zijn van een iPhone 3gs, 4, 4s 6, 6S heb ik in zekere zin ervaren dat dit wel klopt ook bij de iPhone X.

    Je bent als lezer van iCulture ook niet verplicht om alle reacties van elk individu te lezen als je dat toch maar onzin vind. Ik persoonlijk zeg ook niet dat de X een slechte telefoon is… Ik onderbouw alleen waarom ik niet voor de X heb gekozen maar voor de 8. En het is niet dat ik de X niet kan kopen of het geld er niet voor wil betalen. Ik heb gewoon overwogen om voor de prijs van ‘n X een 8 te halen en ‘n ipad. Daar heb ik persoonlijk meer aan dan alleen ‘n telefoon met ‘n paar opties meer dan de 8. Ben je met je verkeerde been uit bed gestapt misschien?

  38. @Johan: Nee hoor! Sorry dat het zo over komt.

  39. @Niels: bij mij werkt ie altijd..licht of geen licht.

  40. @Johan: Johan heeft gewoon voor een groot gedeelte gelijk! Veel onzin vooral van mensen die m willen hebben of van die Android fan zijn.. M’n broer heeft m, heerlijk toestel, vind m zelf te duur, maar is gewoon een fantastisch stukje techniek wat momenteel geen ander merk in die kwaliteit levert..

  41. @Johan: Ik moet eerlijk zijn, dit is net mijn verhaal. Ik heb de X in dag gehad en toen terug gebracht. En de 8 gekocht. Heeft voor mij evenveel mooie functies. Ik geniet er van, ik wacht gewoon tot een opvolger van de X

  42. Veel te duur…

  43. Ik denk dat het feit dat je tegenwoordig een BKR-registratie krijgt wanneer je een telefoon bij je abonnement aanschaft, een belangrijke reden is dat veel mensen geen iPhone X nemen (overigens geldt dit argument dan ook voor de iPhone 8 en 8 Plus).

    Maar de hoge prijs van een losse iPhone X vind ik wel degelijk een plausibele reden. Ik denk dat veel mensen uit principe niet zo enorm veel geld uitgeven voor een iPhone, die een jaar later, wanneer diens opvolger komt, alweer heel wat van z’n (markt)waarde zal kwijtraken. Ik zelf verkeer in de gelukkige positie dat ik mij een losse iPhone X zou kunnen veroorloven, maar toch heb ik onlangs gekozen voor de iPhone 8. Een beproefd ontwerp dat ik als erg prettig ervaar. Daarnaast zal het een tijdje duren voordat je vele app’s optimaal op de iPhone X zal kunnen gebruiken, omdat de ervaring leert dat het soms maanden kan duren voordat ontwikkelaars hun app’s hebben geoptimaliseerd voor de nieuwe schermverhouding van de
    iPhone X.

  44. @erik: Nee 100% origineel en geseald in doos. Ik heb zelfs garantie bij Apple.
    Ben een van de gelukkige!

  45. Gisteren nog in mijn handen gehad. Voor mij is het:
    1) Te duur
    2) De notch irriteert me enorm. Had liever gehad dat het scherm eronder op zou houden.

  46. Heb lag staan dubben welke ik zou nemen: gekozen voor de 8 plus. Redenen: 1. Ik lees veel kranten: hoe breder het scherm hoe makkelijker te lezen. De X is wel erg smal (tenzij je scherm draait , maar dan wel weinig overzicht)
    2. Heb langdurig navigatie aan. Door Apple zelf is gewaarschuwd om dan helderheid terug te draaien ivm image retention bij de X, oled.
    3. de notch is inderdaad afschuwelijk lelijk esthetisch bij de X.
    De 8 plus is geweldig!

  47. @Hart: Ik gebruik zelf ook de X sinds november en ik kan ieder woord dat je schrijft volledig beamen, het is een geweldig toestel.

  48. Dit jaar voor het eerst gewacht door eerdere ervaring met de macbool pro touchbar.
    De macbook performed echt onder en het toetsenbord is slecht. Dit hebben ze bevestigd door nog geen half jaar later snellere chips erin te doen en een nieuwe versie van het toetsenbord. Daar ga je dan met je investering van €2700,-. (Oh ja, moederbord en batterij zijn vervangen binnen een jaar)

    De iphone met face id is mijns inziens ook niet af. Mensen om mij heen klagen dat ze het bedienen onhandig vinden wanneer hij op tafel/bureau ligt om even te kijken.

    Waar Apple nooit streefde om de eerste te zijn maar wel de beste, ben ik hiervan niet meer overtuigd.

  49. Sja te duur, het is een gevoel dat kennelijk leeft. Maar subjectief. Kost veel bij aanschaf maar dan krijg je ook 3 a 4 jaar support én zelfs dan nog restwaarde. Kan je bij de concurrentie vergeten. Ja behalve de flagships maar die zijn behoorlijk kostbaar en dan nog betaal je met je privacy. Dus ja wat is duur?

  50. Oh ja ik gebruik mijn X sinds de launch. FaceID heeft beperkingen maar accuduur/ camera/ scherm maken het voor mij de moeite waard. En voor een toestel dat ik meer gebruik dan mijn auto/ magnetron/ TV bijelkaar is het de ca. 60 cent per dag dat het mij kost zéér verdedigbaar. En lijkt me het predikaat duur weerlegbaar.

  51. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Phantom: Aha, dus je denkt dat mensen liever niet zeggen dat ze het te duur vinden, en daarom het andere antwoord kiezen? Daar zit wel wat in, denk ik.

    Ik zou zeggen lees de reacties eens door hier.
    Volgens mij komt het “te duur” in 90% van de reacties voor…

  52. Origineel geplaatst door Ap
    Principe kwestie. Een telefoon van +€1000,- komt er bij mij niet in. Wat centen erbij en je hebt een MBP.

    Belt toch wel erg lastig zo’n mbp moet ik zeggen. Beetje rare vergelijking vind ik ook. Je hebt het over twee totaal verschillende producten.

  53. Simpel, omdat je nooit een eerste generatie Apple product moet kopen. Het concept is leuk, maar in de praktijk werkt het net niet goed genoeg. iPhone XI gaat er vast komen.

  54. Heb de X gekocht,nadat ik 4 jaar met de 5s gedaan heb.
    Alle negatieve commotie over de X,kan ik mij niet in vinden.
    Ben super tevreden met de X en probeer hier ook 4 of 5 jaar mee te doen.
    Geweldig toestel zonder mankementen.
    Zeurpieten heb je altijd.

  55. @Ardash Joseph: het frappante is dat de groep zeurpieten, dezelfde groep is als die in de beginjaren van de iPhone: degene die er geen hebben!

  56. Hondslelijk met de notch bovenaan. Blinkt ook te veel met die glazen back..
    SE 4 president!! Alu look blijft mijn favoriet!
    1159€ voor een lelijk phone… 🙂

  57. Ik wil minstens twee jaar doen met mijn iPhone 7 en ben dus sowieso niet in de markt voor een nieuwe. Maar ook als dat wel zo was, dan had ik de iPhone X niet genomen. Laat anderen maar beta-testers zijn, ik neem wel de versie waar de kinderziekten uit zijn.

  58. Origineel geplaatst door Patrick
    Simpel, omdat je nooit een eerste generatie Apple product moet kopen. Het concept is leuk, maar in de praktijk werkt het net niet goed genoeg. iPhone XI gaat er vast komen.

    Totale onzin, hoe weet jij dat nou, ik werk er al een half jaar mee, het werkt allemaal perfect !

    De 6, 7 en iphone 8 is het allemaal net niet nadat je X hebt.

  59. @René: Welke kinderziektes?? Heb van dag 1 de X nog nooit een probleem gehad en verwacht er ook geen .
    Is gewoon een top telefoon .

  60. Prijs is geen issue voor mij al kost het 2K. Ik wacht op een 5G chip.

  61. Denk dat de voornaamste reden is dat de prijs van de iPhone continu omhoog gaat, terwijl de technologische innovatie daarbij tegenvalt.
    Zie bijvoorbeeld de iPhone X, heeft niks nieuws wat de concurrent niet heeft maar Apple vraagt wel de hoofdprijs er voor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.