Reacties voor: Red Pop geeft je iPhone een echte cameraknop

Red Pop is een rode cameraknop voor je iPhone. Dit project wordt via Kickstarter ontwikkeld: voor 75 dollar kom je straks in bezit van een behuizing met cameraknop voor je iPhone.
Lees het complete artikel → Red Pop geeft je iPhone een echte cameraknop

Reacties: 9 reacties

  1. Leuk bedacht! 🙂

  2. wacht ff:” WOW daar wil ik een foto van nemen!, eerst heel dat ding uit je zak halen, er in klikken, applicatie opstarten.”

    Is dit nou echt sneller of gewoon een gok op succes?

  3. Gave extensie voor je iPhone. Maar zoals hij zelf al zegt in het filmpje, is de beste camera, de camera die je bij je hebt. Echter denk ik er niet telkens aan om die extensie mee te nemen, dus denk ik dat dit vaak thuis in een kastje ligt en eigenlijk nooit meeneem.

  4. Of jailbreak met progje om volumeknop als ontspanner te gebruiken.

  5. @iFeun: En je krijgt er dan gelijk een onstabiele iPhone voor terug. Nee dankje, heb dat al vaak genoeg gedaan, en elke keer kom ik er op terug. Lekker origineel laten.

  6. Gwn je iphone jailbreaken en snaptap downloaden en dan komt alles goed, je kan dan op dezelfde manier foto’s maken zonder zo’n apparaat

  7. Waar heb jij het nou over? Heb mijn phone gejbed en geen enkel probleem gehad en heb idd camerabuttons. Met volume omhoog kan ik fotos nemen en met volume omlaag switch ik tussen video en foto.

  8. Word een beetje moe van al die prul voor de iphone.
    Dan inderdaad liever een goede oplossing zoals hierboven beschreven met de volumeknoppen.

  9. Ik vindt het een mooi initiatief en heb er daarom eentje besteld d.w.z.; ik doe mee met het kinkstarter project en hoop dat ze genoeg geld hiervoor ophalen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.