Reacties voor: Nieuwe reclamespotjes: fietsen en skateboarden met de iPhone 7

Apple heeft nieuwe reclamespotjes voor de iPhone 7 en Apple Watch Series 2 uitgebracht, die benadrukken dat je het toestel prima bij rotweer kunt gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Leuke spots zoals alleen Apple ze kan maken.
    Ik heb de keynote live gezien en natuurlijk prachtig.

    Maar het verhaal dat de 3.5mm jack verouderd zou zijn is natuurlijk onzin.
    Al het geluid wordt omgezet van digitaal naar analoog dit gebeurd dmv een DAC.
    “Digital to Analog Converter” Apple heeft dezelfde DAC in de iphone gehouden.
    De iphone kan best een hogere bit rate aan maar de heden wordt dit door een goedkope DAC beperkt tot 16bit.

    Wat natuurlijk niet wordt verteld is dat de 3.5mm jack vele toepassingen kent zoals temperatuur sensoren, scanning , en zelfs 3D printen. Omdat de 3.5mm jack zo’n bekende standaard is kunnen 3e partijen deze goed implementeren.
    Maar Apple ziet dit niet zitten omdat ze hierop geen geld verdienen.
    Nu er enkel een lighting port aanwezig is moeten 3e partijen Apple een flink bedrag betalen voor licentie en dus gebruik van deze poort. Als ze dit niet zouden doen dan mogen ze niet op de verpakking zetten “works with iphone” en kan men niet garanderen dat deze toepassingen na een update nog zouden werken.

    Ik zelf houd mijn iphone 6 voor een 3e jaar immers de €750 kostenden iphone doet het nog prima en ik kan nog prima 1jr genieten van mijn 3.5mm jack.
    En wellicht dat volgend jaar 10jarig jubileum van de iphone een veel beter model uit komt..

    ps. de 2e rij speakers op de iphone7 zijn er voor sier er komt dus geen geluid uit!
    Het had een beter idee geweest als we daar een 2e lightning port hadden gehad zodat het toestel bedraad muziek kan afs en opladen tegelijk.

  2. Fietsen tijdens een onweersbui?!?! En dat vindt Apple een goed idee!?!? Ze zijn zelf een beetje door de bliksem geraakt in Cupertino. Levensgevaarlijk om op je fietsje onweer op te zoeken.

  3. Jammer dat ze niet “Shot on iPhone 7” zijn.

  4. Knap om te zien er zit geen enkele vingerafdruk op de iPhone git zwart in de filmpjes. Gister in de Apple store geweest en zelfs daar kunnen ze de vingerafdrukken niet verbergen en nog erger waren de krassen die er nu al op zaten. Ik had zelf de git zwarte gereserveerd maar ik heb daar de gewoon zwarte gekocht. Ik ga mezelf enorm ergeren aan de krassen.

  5. @smpie: Niet alles direct geloven wat je leest, duidelijk twee speakers alleen akoestisch op een andere locatie.

    Verder was er ook genoeg gezeur op de 30 pins > Lightning transitie, dit moet soms nou eenmaal.
    Je noemt 10 leuke features voor de audio poort, dit gaan er 1000 worden.

    Ga mee of blijf hangen, maar geef de leverancier niet de schuld.

  6. Dat reclamefilmpje van het fietsen in de regen is echt misleidend. Water resistant/water proof, veel mensen zullen het verschil niet zien en dan zeggen de voorwaarden dat waterschade niet onder de garantie valt. Volgens mij moet hier ingegrepen worden.

  7. @Neine: dank je wel. Beste antwoord ooit !!!!
    Ik begin dat gezeur een beetje zat te worden zo onderhand.
    jaaaaa mensen: we weten het nu wel….. Apple heeft jullie iets vreselijks aangedaan door innovatief te zijn. Een vreselijk drama allemaal. Dûhhhhh
    En krasjes op een mobiele telefoon???? Neeeee dat hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Krasjes op een telefoon of horloge. Het is een schande
    En hoe durven ze een reclame spotje te maken met iemand die in het onweer fietst. Misleidend??? Reclame spotjes zijn nooit misleidend. Die zijn altijd eerlijk en laten alleen de waarheid zien. Hoe durft Apple. Bel de politie!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.