Reacties voor: Bekijk de reclamefilmpjes voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Apple heeft reclamefilmpjes van de iPhone 6 online gezet. Maak kennis het met nieuwe toestel en bekijk hoe ze er van alle kanten uit zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Wie weet hoe die beat making app heet in laatste dilmpje op 2:10??

  2. Mij niet overtuigd. Blijf lekker nog minimaal een jaartje met mijn iphone 5. Mij krijgen ze niet meer over de streep met beste ooit. Nou de specs zijn lang niet de beste ooit apple!

  3. @Zaandammer: Gewoon Samsung Galaxy proberen ;p

  4. Zelfs aan de reclamevideo’s zie je dat Jobs er niet meer is..! De waarden die Apple bij de introductie van de iPhone (2G) had, zijn volgens mij compleet verdwenen. Na vorig jaar een ‘budgetmodel’ te presenteren, nu ook het meegaan op de hype van de grote schermen, in plaats van nadenken over het gebruikersgemak(1 hand i.p.v. 2 handen), Iets neerzetten wat compleet nieuw is óf wat zoveel beter is dan de concurrentie(Hoewel de Apple Watch redelijk wat belooft). Maar nu dus ook de reclamefilmpjes.. Ik mis de Applebeleving compleet.. Hebben nog meer mensen dit gevoel na de Keynote van vanavond? Of ben ik nu een zeurpiet? Ik ben iPhonegebruiker vanaf het eerste uur, dus ik heb veel emotionele waarde opgebouwd en altijd overtuigd geweest van Apple en de iPhone t.o.v. andere smartphones.. Waar ik het laatste jaar de nieuwe Galaxy’s, op het design(o.a. de grootte ervan) na, misschien wel beter vond qua functionaliteiten en mogelijkheden, bleef ik zonder na te denken achter de iPhone staan. Nu wordt het voor mij toch lastiger.. Als Samsung(of een ander merk) er in slaagt om qua luxe uitstraling te matchen aan de iPhone, dan ga ik toch erg twijfelen.

  5. Origineel geplaatst door Sezgin
    @Zaandammer: gewoon Samsung Galaxy proberen ;p

    hahahah hou alsjeblieft op:D

  6. Denk dat het toch echt voor iedereen anders is.
    Mijn zusje is van een iPhone 4 ook overgestapt naar een Galaxy S3 en ze is echt zeer tevreden.

    Ik denk dat het vooral komt omdat iOS heel simpel en makkelijk in elkaar zit, maar Android gebruikers vinden dat juist van Android. Die vinden iOS weer ingewikkeld en onlogisch geordend.

  7. Origineel geplaatst door Sezgin
    Denk dat het toch echt voor iedereen anders is.
    Mijn zusje is van een iPhone 4 ook overgestapt naar een Galaxy S3 en ze is echt zeer tevreden.
    Ik denk dat het vooral komt omdat iOS heel simpel en makkelijk in elkaar zit, maar Android gebruikers vinden dat juist van Android. Die vinden iOS weer ingewikkeld en onlogisch geordend.

    ja iedereen ervaart het anders. Ik vind trouwens de Blackberry OS ook heel mooi en gebruiksvriendelijk. Enigste wat ik erg jammer vind is de app aanbod. Hoewel ze nu ook android apps draaien heb ik toch mijn voorordelen over de kwaliteit ervan. Uit eindelijk zijn ze niet speciaal voor BB gemaakt.

  8. Prachtig die 5,5 inch maar als ik de 64 gb zou willen hebben ben ik 999 kwijt!!!!! Daar kan ik 2 ipad mini retina voor kopen!!!! Ben een grote Apple fan maar dit wordt me te gek!

  9. Als je in Duitsland de iphone 6 besteld is deze dan compatible met onze Nederlandse 4G netwerken?

  10. De reclames zijn echt heel slecht lijkt net of Apple zichzelf niet eens serieus neemt nooit verwacht dat Apple met zulke reclames zou komen.

    En dat healt/sport gedoe hoeft voor mij totaal niet is alleen voor mensen die onzeker zijn over hun gewicht of te dik zijn.

    Ik ga niet constant in de gaten houden wat ik eet of drink kom op.

  11. Ik snap niet zo goed dat mensen hem niet mooi vinden. Ik vind hem zooooo mooi!! 🙂

  12. @bartus: Dat is Garageband!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.