Reacties voor: Maak kennis met de Apple Watch (video)

Apple heeft twee reclamefilmpjes voor de Apple Watch online gezet, die je laten kennismaken met de productie- en fitnessfuncties van deze smartwatch.
Lees het complete artikel → Maak kennis met de Apple Watch (video)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Machtig mooi

  2. Nieuwe album van U2 gratis exclusief via iTunes.
    Is ook nieuws dacht ik zo 😉

  3. Het valt me op dat ze in het filmpje de Apple watch strak en boven de pols dragen. Zou dat nodig zijn voor de hartslagmeter e.d.?

  4. Wat mooi en wat een schitterende oplossing voor het sluiten en wisselen van de band het staat echt ver boven alles wat er al is op dit gebied

  5. Erg gaaf ! Helemaal weer hetzelfde gevoel als bij de launch van de iPhone. Knap gedaan en briljante marketing

  6. Kwestie van smaak misschien, maar vind dat LG met de nieuwe G-watch een mooier model op de markt brengt.

    Toch zal ik hiervoor gaan ivm de naadloze Intergratie met de overige Apple producten.

    Alle wauw reacties komen in mijn optiek echt uit de Apple liefde / brand blindheid…

    Het lijkt dan ook meer op een iPad nano met een polsband imo.

  7. lelijk ..zoals eerste model iPhone . ik wacht wel op de volgende modellen . ben trouwens wel benieuwd als hij überhaupt waterdicht is ..?

  8. Al met al toch een beetje teleurgesteld, en dan heb ik het niet alleen over het event in het geheel. Alle vette voorbeelden wat het zou kunnen zijn voorafgaand aan de bekendmaking heeft er wel toe geleid dat de Apple Watch zelf tegenvalt qua design. Leuke manier van bandjes connecten, big deal. Als je de standaard in de horloge branche had gebruikt dan waren de mogelijkheden eindeloos geweest. Nu ben je altijd verplicht via Apple of geselecteerde partners bandjes te kopen. En dat zal nooit goedkoop zijn. Design van de kast is ook niet schokkend, leuk gebruikt gemaakt van de ‘crown’ en wel erg cool dat het in twee maten komt. Dat gaat vrouwen aanspreken. De prijs daarentegen weer vele malen minder. De interface ziet er wel cool uit, maar ben erg benieuwd hoe de batterij duur is. Wat de resolutie van het scherm is, en als laatste… Wat hij kan zonder connectie met de IPhone….nu ik daar aan denk, wat doet die continue Bluetooth connectie met de toch al niet denderende batterij van de IPhone.

    …vervolg :Qua specificaties is er nog niet veel bekend, IP certificering is ook al niet genoemd. Nee, ze hebben lang over het antwoord op de ontwikkelingen van andere fabrikanten gedaan maar met een killer antwoord zijn ze vooralsnog niet gekomen. Sterker nog, wel aankondigen en nog minimaal 6 maanden wachten tot lancering is wellicht toch een beetje paniek voetbal. Misschien bang dat veel mensen over zouden stappen. Gelukkig geeft het ze wel tijd om er nog verder aan te werken maar de concurrentie zal niet stil zitten en zal weten wat het te doen staat. Een game changer is de Apple Watch nog lang niet, en leader of the pack ook nog niet. Interessant blijft het wel en het worden leuke tijden, ik houd mijn geld nog even in mijn zak en kijk het nog allemaal even aan tot aan volgend jaar.

  9. Zo waardeloos als het iphone 6 filmpje is, zo prachtig is het filmpje van de apple watch.
    Toch wel een mooi product!

  10. Mijn hemel, wat mooi. En functies die een toegevoegde waarde hebben in het digitale tijdperk waarin we (sinds kort) in leven. Denk bijvoorbeeld aan een signaal dat 112, de huisarts automatisch gebeld wordt bij een hartritme stoornis.

  11. Origineel geplaatst door emeel
    Nieuwe album van U2 gratis exclusief via iTunes.
    Is ook nieuws dacht ik zo 😉

    Ik krijg dat album niet in mijn bibliotheek, nog op iPad, nog in iTunes. Je kan het ook niet downloaden. Er staat bij dat die gekocht is, maar is nergens te vinden.

  12. @olga2000: Zelfde probleem hier

  13. U2 album stond net in mijn muziek app en kom hem zo uit de cloud downloaden. Dus niet vanuit iTunes maar gewoon vanaf je device. Je moet wel al eens iets hebben gekocht via ITunes om het album gratis te krijgen.

  14. Zijn er al hoesjes verkrijgbaar voor de watch? 😉

  15. De interface ziet er toch niet uit omg zo onoverzichtelijk en lelijk al die kleurtjes en kleine bolletjes.

    En de watch heeft veel te veel functies die ik toch echt liever op me Iphone doe en te omslachtig zijn om via de watch te doen.

    De Apple Watch is echt niet mooi als je een echte horologe liefhebber bent.

    Zoals ik eerder heb gehoord Apple fans zullen alles mooi vinden wat Apple maakt.

  16. Ik draag al tijden geen horloge meer, maar deze wil ik. Hoef ik niet telkens mijn telefoon uit mijn zak te halen als er een berichtje binnenkomt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.