Reacties voor: Reclame Code Commissie tikt T-Mobile op vingers over ‘Onbeperkt alles’-reclame

De Reclame Code Commissie heeft bepaald dat de term 'Onbeperkt alles' in reclames van T-Mobile onterecht is. T-Mobile moet de reclames aanpassen, adviseert de RCC. De klacht was ingediend door de Consumentenbond.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 27 reacties

  1. T-Mobile is gewoon een waardeloze provider. Punt.

  2. En terecht. Zelfs in een gesprek per telefoon werd me niet verteld wat het onbeperkt van T-Mobile betekent. Slechte voorlichting.

  3. Tmobile goedkoopste en klantvriendelijkste van allemaal…maar bereik is echt slecht vergeleken met de concurrentie.
    En ze doen dr ook geen drol aan.
    Dat is de enige reden dat ik hi heb.

  4. Dit lezende, ga ik mijn abbo ook onbeperkt betalen.
    Dus de eerste €20 ineens en daarna €1,= per dag

  5. Je mot ook altijd blijven opletten wat je afsluit. Kleine lettertjes zijn steeds belangrijker.
    Ik hoor mensen om me heen er ook gewoon in tuimen…tja.
    Is t niet deze slogan, dan wel een volgende half misleidende enz.

  6. Wie weet na de frequentie veiling! Ze zouden zomaar een lagere frequentie op de kop kunnen tikken.

  7. iPhone 3G bij T-Mobile
    iPhone 4 bij T-Mobile
    iPhone 5 bij Vodafone

    Wat een wereld van verschil! Zowel in service, bereik als datakwaliteit! En ook nog eens 10 gig bundels. Mag natuurlijk geen reclame maken hier, maar T-Mobile is echt een slechte provider.

  8. Ik had anderhalf jaar geleden wel ECHT onbeperkt internet van T-mobile (toen ik mijn abonnement afsloot) ,maar dit het ze gewoon aangepast!!! Ja maar meneer, u kunt dan toch nog steeds internetten!! (zegt dat lulletje door de telefoon) 64 kbps schiet natuurlijk niet op. Stelletje ratten zijn het daar… nooit geen t-mobile meer voor mij.

  9. Nu Vodafone nog, die adverteren ook met onbeperkt internet. Nu moet je wel heel wat moeite doen om in 1 maand 10G via je mobieltje op te slurpen, maar dan ga je ook terug naar prehistorische snelheden. En in tegenstelling tot bij T-Mobile heb je bij Vodafone voor zover ik kan nagaan, geen mogelijkheid om je bundel te resetten.

  10. @Alfred: Vodafone adverteert met Extreem veel data. Niet met onbeperkt.

  11. Tmobile zal nie lang meer meegaan
    Beste tijd geweest !!!!

  12. laten we die grote naai actie van begin dit jaar niet vergeten, beetje een brief lopen sturen dat ik te veel internet verbuik bij ”onbeperkt internet” Nog een paar maandjes volhouden en dan snel weg bij deze rot provider

  13. @Laurens: Dan hebben ze een bui zien hangen en snel de campagne aangepast, want ze hadden het toch eerst over onbeperkte data.

  14. Voda heeft goede pakketten.
    Kan TM wat van leren.
    Op reis e.d.
    Vodafone heeft meer cafetariamodel. Ben een TM klant, maar dat bevalt me wel aan voda.
    Ik ga ook uitfaseren. 6 abo’s nog bij TM maar dat worden er nu minder.

  15. Je kan veel zeggen over T-mobile maar er zijn een paar cruciale punten waarbij ze echt beter zijn dan de Vodafone.
    Ik ben zelf onlangs overgestapt van mijn i-300 abo van T-mobile die al al sinds 2008 heb naar dat Vodafone abo met 10GB data en ik kan je zeggen dat ik nu al spijt heb. Ondanks dat ik bij T-mobile echt onbeperkt internet had dacht ik beter uit te zijn, maar dat is helaas niet het geval.
    Zodra ik met mijn nieuwe iPhone 5 een gebouw binnenloop heb ik gewoon slecht bereik. Thuis kan ik notabene niet eens bellen omdat ik geen service heb. En de dag dat ik een snelle verbinding heb zoals ze beloofd hadden moet ik nog meemaken. Met T-mobile heb ik in 9 van de 10 gevallen gewoon een betere en snellere verbinding. Ook het feit dat ik voor elk gesprek met de klantenservice 45 cent moet betalen is gewoon lelijk omdat het bij T-mobile gewoon gratis is. En dan hebben ze nog het lef om mij een apparaat aan te bieden twv €85,- die alleen thuis werkt om mijn snelheid te behalen.
    Ik hoop dat dit verbeterd want ik ben gewoon dik teleurgesteld. En me dan nog brutaal een mailtje sturen dat ik bijna geen gebruik maak van mijn data bundel. Vind je het gek?

  16. Origineel geplaatst door Yassin
    iPhone 3G bij T-Mobile iPhone 4 bij T-Mobile iPhone 5 bij VodafoneWat een wereld van verschil! Zowel in service, bereik als datakwaliteit! En ook nog eens 10 gig bundels. Mag natuurlijk geen reclame maken hier, maar T-Mobile is echt een slechte provider.

    Vodafone maakt belkosten terwijl simkaart in de la ligt….

  17. Consumenten moeten uit een sterretje achter de term ‘Onbeperkt alles’ afleiden dat de bundel helemaal niet zo onbeperkt is.

    Eigenlijk gek toch, dat je mag liegen zolang je er maar een sterretje achter plaatst.
    Plofkipvrij* (*in dit product is 10% plofkip verwerkt), scharrelvlees* (* onderweg van stal naar slachthuis heeft dit varken 10 minuten kunnen scharrelen) Apple* (*made by Samsung), schat, ik zal nooit vreemd gaan* (* behalve wanneer ik de kans krijg). Handen af van de hypotheekrenteaftrek* (*dat doen we pas als we weer in de regering komen).

  18. Mijn laatste maanden van mijn i500 gaan ook in helaas. Daarna doei echt onbeperkt internet. 🙁

  19. We kunnen wel klagen over TM maar bij alle telco’s zitten verdorven regeltjes. Het zou beter zijn dat de RCC eerst de put dempt voordat het schaap komt.

    Meerdere keren in de fout gegaan, dan reclames eerst aanmelden bij de RCC, dan pas in gebruik nemen, heeft veel meer effect. Nu lopen ze er telkens enkele maanden achteraan en op het moment van uitspraak is de reclame alweer vervangen door een nieuwe “oplichting”.

  20. Ik ben sinds kort overgestapt naar Telfort en het bereik is stukken beter, en dan met name 3G-verbinding. Weliswaar is 2 Mbps niet echt snel maar in de praktijk merk je het verschil niet zo.

  21. Wat zou er nog wel werken met een snelheid van 64 dan?

  22. Zojuist de iphone 5 bij Vodafone besteld (ja het kan weer).
    Goed netwerk geen gekke dingen. 10GB data wat mij meer dan voldoende lijkt!

  23. Ik heb een simonly van Simyo (op het netwerk van KPN) en een iPhone 4S. Voor mij nooit meer wat anders!

    Ik kom trouwens van T-Mobile af en ben blij dat ik er niet meer aan vast zit.

  24. Hulde aan temmink’s comment.

  25. ik heb zojuist ook vaarwel tegen T-Mobile gezegd…..inderdaad beste tijd gehad….. onbeperkt is niet meer onbeperkt….weekbundel buitenland van 500 MB naar 100 MB verlaagd en vervolgens……. inderdaad ‘onbeperkt”op 64kb/s nee……….. dat is service! Abbo opgezegd na 5 jaar T-Mobile….misschien dat ze s gaan nadenken nu er veel opzeggen!

  26. 2 jaar geleden “beltegoed onbeperkt houdbaar”
    ook dat is niet waar blijkt nu.
    Het is niet de eerste keer dat we T-Mobile op onwaarheden betrappen.

  27. Eindelijk eigenlijk moeten ze een vette boete krijgen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.