Reacties voor: Rechter halveert boete 1 miljard dollar Samsung bij Apple

De 1 miljard dollar schadevergoeding die Samsung moet betalen aan is gehalveerd door rechter Lucy Koh. De geleden schade voor 14 producten is onjuist berekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Wat een onzin. Als ik een parkeerboete heb wordt die toch ook niet gehalveerd?

  2. Ze kunnen beter eens gaan samen werken ipv dit nutteloze tijdverdrijf

  3. Ik vraag me af hoe je jou parkeerboete met deze enorme rechtszaak kan vergelijken.

  4. Ze hoopt natuurljk op een baan bij Samsung, net als de engelse rechter die Apple opdroeg via advertenties excuses te maken voor het feit dat Samsung kopieerde. De man is nu adviseur voor het Samsung legal team.

  5. Hoe lang gaat dit nog door? Het is duidelijk dat beide partijen elkaar bestelen, waarom niet gewoon schikken…

  6. Origineel geplaatst door Abel Joosten
    Ik vraag me af hoe je jou parkeerboete met deze enorme rechtszaak kan vergelijken.

    het principe dat de helft eraf gaat

  7. @ramon: slaat nog steeds nergens op 🙂 zulke voorbeelden zijn echt nog van groep 4. Maar ik denk je te begrijpen

  8. Origineel geplaatst door Harry
    Ze hoopt natuurljk op een baan bij Samsung, net als de engelse rechter die Apple opdroeg via advertenties excuses te maken voor het feit dat Samsung kopieerde. De man is nu adviseur voor het Samsung legal team.

    Bron? Zou groot nieuws moeten zijn, dus ik geloof het niet zo gauw.

  9. Origineel geplaatst door Harry
    Ze hoopt natuurljk op een baan bij Samsung, net als de engelse rechter die Apple opdroeg via advertenties excuses te maken voor het feit dat Samsung kopieerde. De man is nu adviseur voor het Samsung legal team.

    Ja, want als rechter verdien je tenslotte maar weinig en moet je je toekomst met dit soort trucs veilig stellen. (mijn hemel, wat een onnozelheid)

  10. Tslh zo raar is dat niet denk dat ze in de politiek veel meer verdienen en die zitten na een paar jaar ook bij de multinationals kijk maar naar al die PvdA gasten links lullen recht vullen

  11. Wanhopig proberen om een beetje geld te krijgen van Samsung in plaats van het zelf te verdienen met de verkoop van hun eigen producten, het is al ver gekomen met Apple. Als ze zo nog even voortdoen zullen ze er in slagen om de waarde van hun aandeel op 6 maand tijd te halveren. De aandeelhouders zitten echt niet te wachten op rechtszaken tegen concurrenten, maar op echte *innovatie*.

    Ach ja, zo’n succes kan natuurlijk niet blijven duren he, aan alle hypes komt vroeg of laat een einde. Binnenkort komt er wel een “nieuwe” Apple en binnen een paar jaar kijken we terug op de iPhone zoals we nu terugkijken op een Nokia 3310: ooit een heel goed toestel, nu totaal voorbijgestreefd.

  12. Ik zie het nog gebeuren dat deze zaak dusdanig lang gerekt wordt dat Samsung uiteindelijk helemaal niets meer hoeft te betalen aan Apple, sterker nog, het straks Apple is die Samsung moet betalen.

  13. Nick: Moet ik je nu serieus nemen of …!

  14. Sympathiek @_@

  15. Het is terecht dat ze geld eisen. Samsung is de ergste copycat die er is. Zelfs de icoontjes hadden ze gejat. En dat kun je niet ongestraft laten.
    NB. Achteraf lijkt de touchtechnologie van Apple allemaal vrij logisch. Omdat we er nu aan zijn gewend. Maar dat is het beslist niet. Kijk maar eens hoe onhandig ALLE smartphones werkten tot het tijdstip dat de iphone op de markt kwam. Ik had toen de toenmalige TOPPER, de Nokia Communicator. Echt geen vergelijking@Nick:

  16. @Henk:
    Dat zal wel gejat, apple heeft juist niets uitgevonden.
    Ze hebben de mensen gebrainwashed en hun geld uitgezogen. heb zelf 10 jaar geleden een htc met windows mobile gehad en werkte ook heel goed voor zijn tijd, heeft apple dat ook gejat ?? hebben ze pattent op vierkante icoontjes en een rechthoekige gsm, apple is geen concurent voor samsung en zal nooi zijn. kijk maar eens goed rond wat samsung allemaal heeft op de markt.
    tv,frigo,duizenden soorten gsm’s en nog veel meer.
    Maar apple is de beste………brainwasher

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.