Reacties voor: Recente tweaks: Auto Location, AndroidLoader, Bigify, Full Charge Alert, MisAlertas, PhySwitch, Stampr, UnFolder & xBackup (jailbreak)

In dit artikel worden de recente tweaks Auto Location, AndroidLoader, Bigify, Full Charge Alert, MisAlertas, PhySwitch, Stampr, UnFolder en xBackup besproken.
Paul Pols -

Reacties: 30 reacties

  1. Ik ga toch maar is kijken naar AndroidLoader of het wat is.

    EDIT:
    Het is wel relax, alleen jammer dat ik zelf mn apps in een volgorde kan zetten, dus weer verwijderd.

  2. Zelf vind ik infinifolders onbeperkt apps in folder plaatsen en MobileNotifier van Pejar Hajas briljant!

  3. @Ab: in dit artikel bespreken we recente (apps) en tweaks. Infinifolders en MobileNotifier hebben we eerder al besproken.

  4. @Steven: Waarom heb je dan een iPhone??
    Dat begrijp ik echt niet….

  5. Bigyfy is heel handig om te gebruiken, samen met 5 icon springboard. Als je 5-icon springboard installeert zijn de icoontjes te groot en staan ze helemaal tegen elkaar aan. Met bigyfy is het resultaat zo :

    http://postimage.org/image/yuq15dc4

  6. @Mauze: waarschijnlijk vanwege de mogelijkheden en design? en dit is nou een mogelijkheid dus gebruikt hij het? heee daarvoor had hij z’n iphone gekocht: de mogelijkheden

    waarvoor heb jij dan een iphone?

    maar moet eerlijk zijn, als de launcher van android nogaltijd zo was had ik geen android toesten gekocht…

  7. Origineel geplaatst door Paul Pols
    @Ab: in dit artikel bespreken we recente (apps) en tweaks. Infinifolders en MobileNotifier hebben we eerder al besproken.

    Toch helemaal niets mis met iemand die zijn mening geeft?..

    Origineel geplaatst door Mauze
    Waarom heb je dan een iPhone?? Dat begrijp ik echt niet….@Steven:

    Het feit dat je een iPhone hebt wil niet voor 100% van de eigenaren zeggen dat ze Android meteen slecht vinden en alle functies van de Android erbij! Dit is hetgene wat mensen zo irriteert aan Apple-eigenaren: Alleen Apple is goed, en alles wat een ander stickertje heeft is meteen slecht… Apple is wat dat betreft de Jehova Getuigens onder de merken. Zo vol en overtuigd van hun gelijk.

    Begrijp me niet verkeerd. Ik heb een iPhone en iPad omdat ik het T FIJNSTE OS vind, maar moet zeggen dat ik zeker wel de voordelen van Android in kan zien. En weet ook wel dat hier nu weer een hele flame war door gaat ontstaan, omdat iedereen zijn aankopen weer moet verdedigen…

  8. Als ik “Auto Location” installeer, werkt dan de app FindMyiPhone nog gewoon? Iemand ervaring hiermee ?

  9. Origineel geplaatst door Mauze
    Waarom heb je dan een iPhone?? Dat begrijp ik echt niet….@Steven:

    Ja dat denk ik standaard als ik iets in Cydia zie staan met iets van Android skin ofso. Maar toen ik het filmpje zag dacht ik: kan misschien wel handig zijn. En dan boeit het me totaal niet of het nou van Android is of van wat dan ook. Ik wil mn iPhone zo functioneel mogelijk gebruiken en als dit daar aan meewerkt wil ik het hebben. Maar zoals ik al aangaf vind ik de tweak iets belangrijks missen, dus ik heb het weer verwijderd.

    @DennisU: Ja je hebt gelijk.

  10. @DennisU: het staat iedereen zeker vrij om zijn mening te geven. In het kader van het on-topic houden van de reacties bij dit artikel zien we bij voorkeur wel dat het dan gaat om tweaks die in dit artikel besproken worden of daaraan verwant zijn. Ik heb de opmerking van @Ab on-topic geïnterpreteerd, oftewel als tip voor tweaks die ook besproken hadden kunnen worden. Ik heb daarom aangegeven dat deze tweaks eerder al besproken zijn.

  11. Stampr werkt niet bij mij.
    Mischien omdat ik al andere camera tweaks heb geinstaleerd die ik maar niet bij naam zal noemen, want die zijn al eerder besproken.

  12. Origineel geplaatst door Michiel
    Bigyfy is heel handig om te gebruiken, samen met 5 icon springboard. Als je 5-icon springboard installeert zijn de icoontjes te groot en staan ze helemaal tegen elkaar aan. Met bigyfy is het resultaat zo :http://postimage.org/image/yuq15dc4

    of Shrink installeren, werkt goed voor je springboard en dock

  13. @geenJan: zo streng zijn we niet hoor. Als het de compatibiliteit van Stampr raakt is het bovendien wat mij betreft on-topic.

  14. Bij mij werkte stampr ook niet. Ben ook wel benieuw of auto location werkt icm latitude en findmyphone

  15. Stampr werkte bij mij eerst ook niet, maar na een herstart en het ‘disablen’ en daarna weer te ‘enablen’ wel. Wel jammer is dat er seconden bij staan en het formaat van de datum (maand/dag/jaar) is. Ook is de ‘stamp’ niet scherp en jammer dat de locatie er niet bij wordt gezet.

    Rest van de ‘tweaks’ kende ik al.

  16. Ik had ze allemaal gezien charge alert werk niet bij mij

  17. Auto location werkt prima bij mij. Schakelt keurig netjes in en uit als het nodig is, behalve bij Traffic4all van Navigon. Dan blijft ie aan staan. Ik heb geen latitude en findmyphone dus niet getest. Maar voor de rest, i-de-aal!

  18. Icm findmyphone werkt!

  19. Waarom werkt bij bij van Bigify het draaien van de icons niet?

  20. Kan iemand me zeggen of Bigify werkt met sbrotator ? Alvast bedankt

  21. Autolocation gebruik ik al een tijdje.
    Ideaal voor bv Nike gps.

  22. Wat doet Autolocation precies? Dat wordt mij niet duidelijk uit de omschrijving.

  23. stampr werkt bij mij zonder problemen vanaf begin, maar nadat ik 24 hout time had ingesteld hield het op. Stampr ff een keer uit en aanzetten dan lijkt hij de hack te resetten en werkt het weer. Bugje.

  24. Is er niet iets die het juist zegt dat je iPhone gaat piepen of vol spammt met berichten dat je iPhone over 30 sec. uit gaat ofso. Heel vaak sluit die bij mij in een keer af, terwijl ik naast de lader zit, heel frustrerend. Gwn omdat ik dan niet naar het batterijtje kijk.

  25. Ik snap Auto Location niet, zit dit niet standaard in IOS, bij mij gaat de gps uit als ik de programma afsluit.

  26. Origineel geplaatst door Soxbrother
    Kan iemand me zeggen of Bigify werkt met sbrotator ? Alvast bedankt

    Ik liep tegen het probleem aan dat ik de icoontjes niet kon draaien zeg maar. Toen ben ik tweaks als parallax, page2D, winterboard en sbrotator gaan verwijderen. Pas toen ik sbrotator verwijderde werkte Bigify naar behoren. Vervolgens kon in winterboard, parallax en page2D weer installeren waarbij Bigify prima bleef werken.

    Kennelijk bijten SBrotator en Bigify elkaar :S

    Maar dit is dus wat het voor mij oploste.

  27. Hier een tweak groentje! Hoe installeer ik Autolocation?? Alvast bedankt voor je hulp!

  28. AndroidLoader heeft me toch aan het denken gezet.
    Het hele SpringBoard is eigenlijk weinig onderscheidend en best vervangbaar door een sideloader die je vanuit elke app kunt oproepen.
    Wat dat betreft zijn Adnroid en Windows Mobile ongetwijfeld verwarrend en niet conform Apple UI Guidelines, maar wel innovatief.

  29. @Wouter:

    Bedankt voor het antwoord, ik had sbrotator ook al verwijderd en toen werktte Bigify wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.