Reacties voor: Recente tweaks: Apptivator, CallBar, FlashCam, HomeScreenMusic, KillBackground, Tweaks for Maps, UnAlarm & WifiSMS (jailbreak)

In dit artikel wordt een aantal tweaks besproken die recent zijn uitgekomen voor de iPhone (en waar van toepassing de iPod touch en iPad). Meer specifiek worden Apptivator, CallBar, FlashCam, HomeScreenMusic, KillBackground, Tweaks for Maps, UnAlarm en WifiSMS besproken.
Paul Pols -

Reacties: 27 reacties

  1. Kijk, dat zijn weer mooie tweaks die er uitgelicht zijn! Het maakt weer eens opnieuw duidelijk waarom een jailbreak toegevoegde waarde heeft.

    De meesten zal ik toch niet installeren, m’n iPhone zit nu al vol genoeg. Maar Apptivator is zó nuttig, dat ik die er wel op zal zetten! De meestgebruikte apps zet ik nl. altijd op het homescreen, maar die zit op een gegeven moment toch vol terwijl je er eigenlijk nog wel meer functies op wilt zetten. Met Apptivator kun je dat dan verdubbelen, of misschien nog wel meer, als Apptivator meerdere activator commando’s ondersteund.

  2. Wordt mij juist duidelijk dat het steeds minder toegevoegde waarde heeft om te jailbreaken en er meer en meer niet nuttige tweaks komen! Niks bijzonders. Voor anderen misschien wel, maar voor mij zit hier nu niet iets bij waarvan ik denk yes… Dat is het jailbreaken waard!
    Lockcalendar en sbsettings zijn de enige 2 redenen waarom ik een jailbreak heb.

  3. Bedankt voor de update!

    Is WiFi SMS gratis; gaat het van je bundel af? Of is het gewoon smssen vanaf je computer als je iPhone in je zak zit?

  4. @Julianl: het laatste 😉

  5. @Arnoud: O dus je iPhone wordt gewoon verbonden met je PC. Zodat je in het groot op je desktop via je iPhone kan smsen. Dus niet gratis? Beetje balen dan :p

  6. Nu staat er bij callbar dat je moet wachten tot de persoon ophangt..
    Want?

    Als je 1x de power knop indrukt terwijl je word gebeld mute je iphone de ringtone.
    Druk je nog een keer dan wijs je het gesprek af.
    Geen rare tweaks voor nodig dus.

  7. @Rick: ik bedoelde dus zónder dat de beller weet dat hij gecallscreened wordt. Maar nu je het zo zegt: waarschijnlijk kan je ook muten via power/volume en dan de fullscreen melding omzeilen met de home-knop, hoewel je dan mogelijk ook uit de app wordt gegooid waar je je in bevond.

  8. @Daejji: Je bent niet verplicht om te jailbreaken hoor!

  9. @Alfred: Zeg ik dat dan?? Zeg alleen dat er steeds minder redenen zijn om te jailbreaken… Zeg toch dat het voor iedereen anders is, maar mag ik ook mijn mening geven? Apple heeft in de loop der Karen zoveel dingen in hun OS gegooid dat er steeds minder redenen zijn om te jailbreaken… Voor mij dan. Mag het? Dank u

  10. Mooie tweaks. ik zou graag een versie van WifiSMS voor Whatsapp willen zien.

    Bedankt

  11. Staat er ook een paswoord op die wifiSMS of heeft meteen iedereen met een portscanner toegang tot mijn gsm for sms’jes te versturen?

  12. Weer een leuk artikel apptivator net in gebruik genomen callbar lijkt me ook handig maar ik heb geen iphone….:(

  13. Maar als je alleen je iphone ip adres in hoeft te voeren op een computer op het zelfde wifi netwerk, kan iedereen op dat netwerk dan niet gewoon hetzelfde doen?

    Zo kan iedereen lekker met je meekijken…

  14. Paul je hebt jezelf echt overtroffen man heb er 3 meegenomen .

    Enige minpunt vind ik dat je zo weinig van deze artikelen schrijft !!

  15. Callbar is erg handig.apptivator vind ik ook erg fijn werken. Kheb ze nu allebei. Nu maar hopen dat ik niet veel conflicten krijg..

  16. @tom031: Het werkt ook met Facetime 🙂

    Ik vind het alleen erg onhandig van CallBar dat de opneem/ophang (play/stop) knop van de Apple oortjes niet-compatibel zijn met de tweak (normaal klikken -> opnemen). Heb al verschillende telefoontjes gemist, dat knopje zit er niet voor niets op. Niet het geld waard zolang dat niet toegevoegd/verholpen is IMO – misschien iets om te vermelden trouwens. Als dat gefixt is, is het een volwaardige vervanger en de prijs iets meer waard 😉

    @Rick: Je kan niet snel ophangen, dan negeert de iPhone je tweede klik. Vrij onhandig systeem + dan belandt je volgens mij in de bel-app (als ik het me goed herinner).

    Apptivator
    Handig, maar op zich lijkt het mij vooral handig voor mensen die al hun gestures in Activator al ingesteld hebben.

    HomeScreenMusic
    De tweak is wel kicken! Maar als je de icoon-grootte wijzigt via Bigify(+) of Springtomize, veranderen de 2 knoppen niet mee, werkt verder niet altijd even smooth IMO.

    KillBackground
    Zitten bugs in (als ingeschakeld -> springt naar ¿geluidsbar? ik weet niet eens of dat gebied een naam heeft) & heeft m’n iPhone een paar x flink laten hangen in plaats van processen killen (waarna ik -> harde reset + heel erg veel langer wachten ipv 20 seconden te besparen). Heb een alternatief gezocht, maar helaas niet kunnen vinden 🙁

    Compass for Maps
    Handig, alleen jammer dat het niet een echt kompas-uiterlijk heeft en enkel laat zien waarheen je wijst.

    HeadingLock for Maps
    Klinkt handig, iemand ervaring mee?

    Speed for Maps
    Lijkt me niet bepaald nuttig / accuraat?

    Ik ga eens TheftAlarm uitproberen :]

  17. Flashcam is ronduit schitterend ! Gedaan met die gemiste foto’s omdat ik eerst een paswoord moet typen en dan nog camera starten. En de zaklampfunctie gebruik ik dagelijks dus dat maakt het helemaal mooi. En nog gratis ook !

  18. Dat WifiSMS he.. Helemaal top.. Als Whatsapp ondersteuning er nu nog bij komt ben ik helemaal blij!

  19. IconCommands is trouwens een alternatief voor Apptivator ;o

  20. I apologize for my lack (or no knowledge) of Dutch. Bear with me.

    For those of you that are using CallBar:

    First off, thanks for your support – this is definitely not the end and we’re looking to continually improve it. We would greatly appreciate your help. Here are the best ways to get in contact with us:

    For support related issues or bug fixes, email callbar@limneos.net. If possible, we’d prefer if you email support through Cydia because it attaches the syslog and other information that helps make the detection of the problem(s) much easier.

    If you have any suggestions on how to make it better such as design or implementation, email callbarideas@limneos.net (I monitor this email).

    We should have an update coming out soon that will fix a ton of bug issues that have been reported. After that, our next update will include new features and design. Stay tuned.

    Once again, on behalf of Elias Limneos and myself, thanks again for your support and patience.

    Regards,

    Joshua Tucker
    Concept Idea/Designer of CallBar
    Twitter: @sh8kespeare

  21. @Koen:
    Ik was me dit ook aan het afvragen en jawel dit is mogelijk. Het is via de webinterface in te stellen (op het kleine tandwiel naar de emotican klikken voor de opties)

  22. Gaaf artikel bedankt!

  23. De HeadingLock for Maps werkt niet bij mij, nog iemand met dit probleem? Iphone 3gs ios 4.3.2

  24. Flashcam: leuke app alleen wanneer je auto-inlog niet gebruikt werkt ie niet. En bij auto-inlog bij het drukken op de activator zit je in het homescherm. Kortom, je iphone is dan niet meer beveiligd.

  25. @Bubbly: Misschien is RemoveBackground iets voor je als alternatief voor KillBackground.

  26. Dank voor dit artikel. De krenten in de pap, althans voor mij.

  27. Heb flashcam proberen te installeren. Maar kan hem niet vinden in de bb repository.
    Heb hem ververst via “wijzigingen–>ververs” maar desondanks zie ik hem niet.
    Lijkt me een te kikken app.
    Iemand een idee?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.