Reacties voor: Recente tweaks: AnyAttach, Future SMS, Gesturizer, KBShortCuts, LameSwitcher, MultiWall, PowerSaver, SnoozeOrStop & VoiceKeys

In dit artikel worden de recente jailbreak-tweaks AnyAttach, Future SMS, Gesturizer, KBShortCuts, LameSwitcher, MultiWall, PowerSaver, SnoozeOrStop en VoiceKeys besproken.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Werken al deze tweaks op iOS 5?

  2. Leuke tweaks! Zijn ze wel iOS 5 getest? Veel app’s, w.o. basisapp Winterboard bv, zijn nml nog niet geschikt voor iOS 5 waardoor je in een safe mode-loop komt!

  3. De bovenstaande tweaks zijn niet getest met iOS 5, tenzij daar expliciet melding van wordt gemaakt (KBShortCuts & PowerSaver).

  4. Mooie tweaks weer.
    Vraagje: een tijdje geleden kwam ik een tweak tegen die ervoor zorgt dat je met iedere icoon op het SB een 2de app kunt openen door bijv. Het icoontje ingedrukt te houden. Heeft iemand enig idee hoe deze tweak heet ? Ik kan hem niet meer vinden

  5. @ivo: OpenOther+.

  6. Ik heb een vraag, krijg je bij MultiWall het zelfde effect als bij samsung galaxy? Dus dat er een wallpaper over alle tabs is uitgestrekt en elke keer als ik swipe dat de wallpaper een beetje naar rechts/links schuift?

  7. @Paul Pols: Bedankt, maar deze tweak vervangt de orginele app die word geopend met 1 naar keuze. Ik bedoel dat je met 1 icoon 2 apps kunt openen. 1 door 1x te drukken, de 2de door bijv. Het icoontje ingedrukt te houden of 2x te drukken

  8. Smsjes inplannen kan natuurlijk ook met bitesms!

  9. SnoozeOrStop is niet echt nodig, als je gewoon op de Home knop drukt als het alarm afgaat stopt hij ook. Als het een multi-day alarm is gaat hij uiteraard de volgende dag wel gewoon weer af.

  10. Origineel geplaatst door ivo
    Mooie tweaks weer. Vraagje: een tijdje geleden kwam ik een tweak tegen die ervoor zorgt dat je met iedere icoon op het SB een 2de app kunt openen door bijv. Het icoontje ingedrukt te houden. Heeft iemand enig idee hoe deze tweak heet ? Ik kan hem niet meer vinden

    Dat is apptivator

  11. Ik krijg KBShortCuts niet geïnstalleerd. Krijg een scherm met dat het programma deel uitmaakt van een betaald pakket of dat je het orginele pakket moet aanschaffen. Staat niet bij hoe dat te doen. Drukken op installeren levert steeds hetzelfde scherm op.

  12. De eiPhone heeft standaard geen Alarm tog? Of licht het aan mij?

  13. @IceFollow: uiteraard heeft de iPhone dat wel: de klokapp heeft ook een alarm en stopwatch functie.

  14. Multiwall valt door de mand als je een mapje opent. Verder goede tweak.

  15. Hoe moet je multiwall instellen om een panorama wallpaper te krijgen. Ik heb nu voor page 1, 4 ingesteld en voor de andere pages 0. Maar dan heb ik overal dezelfde foto. Wie kan me helpen?

  16. Anyattach is inderdaad heel leuke handige app, ook door koppeling met dropbox. Bedankt voor de tip!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.