Reacties voor: Recente apps en tweaks: FreeSync, Instant Mirror, Pull To Refresh Safari, RoundCorners, StayOpened & VLC Media Player (jailbreak)

In dit artikel worden een aantal tweaks en/of applicaties besproken die recent zijn uitgebracht voor de iPhone en (waar van toepassing) de iPod touch en iPad. Meer specifiek gaat het om om de tweaks FreeSync, Instant Mirror, RoundCorners, Pull to Refresh Safari en StayOpened en de applicatie VLC media player.
Paul Pols -

Reacties: 35 reacties

  1. Het zat er natuurlijk aan te komen dat VLC in Cydia zou verschijnen. Vind RoundCorners maar niks trouwens…

  2. Meer van dit soort dingen maken,
    Handig als je ff niets weet op te downloaden

    Ga zo door 😉

  3. FreeSync, daar is al lang een andere tweak voor: Synchronicity. Heb hem er op staan en kan alles gebruiken. Het enige waaraan je ziet dat hij aan het syncen is, is een klein sigma teken in je statusbar, dus begrijp niet dat het nu ineens zo “nieuw” is…

  4. true visage is een spiegel app, en is gratis in de appstore

  5. Ik denk dat als de nieuwste methode om een iPhone 4 versie 4.2.1 te jailbraiken (geheel nieuw, nog nooit gejb) komt, ik het ook maar eens moet overwegen.

    Het zijn toch wel erg leuke tweaks die je kunt uitvoeren 🙂

  6. Het idee van roundcorners is wel leuk maar het ziet er idd. niet uit. Komt omdat het iPhone scherm er niet voor is ontworpen, de informatie staat tot in de uiterste hoekjes.

    StayOpened is wel leuk, heb het ook een poosje gebruikt, maar in de praktijk werkt het erg verwarrend dus ik heb het weer verwijderd.

    FreeSync ga ik misschien nog wel downloaden. Iha heb ik niet zoveel last van het syncen, maar soms duurt het verschrikkelijk lang (zoals laatst toen ik van de Engelse 12-dagen Dr. Who en Charlie Chaplin moest syncen, 2.5GB alleen voor die 2 al).

    Pull to refresh Safari is leuk bedacht maar voegt voor mij niets toe.

    VLC is een goede zet, nu voldoet het volledig aan de GPL. Vond het al vreemd dat een freeware programma op de iPhone ineens wél geld moest kosten.

  7. Origineel geplaatst door Guustc
    Ik denk dat als de nieuwste methode om een iPhone 4 versie 4.2.1 te jailbraiken (geheel nieuw, nog nooit gejb) komt, ik het ook maar eens moet overwegen.Het zijn toch wel erg leuke tweets die je kunt uitvoeren

    Gewoon doen met Redsnow 0.9.6b5. Dan is het wel een tethered jailbreak, maar de untethered zal niet lang meer op zich laten wachten, de resultaten van de laatste beta zijn hoopgevend. Ik had mijn iPhone untethered op 4.1 met unlock maar door een crash kreeg ik geen netwerk meer. De enige oplossing bleek te zijn om m’n toestel te herstellen met 4.2.1 inclusief de baseband update om het netwerk weer aan de gang te krijgen (dag unlock..). Heb daarna een paar dagen zonder jailbreak gewerkt, maar hield het niet meer en neem de tether maar voor lief voor zolang (of kort) het nog duurt.

    Origineel geplaatst door Riwe89
    FreeSync, daar is al lang een andere tweak voor: Synchronicity. Heb hem er op staan en kan alles gebruiken. Het enige waaraan je ziet dat hij aan het syncen is, is een klein sigma teken in je statusbar, dus begrijp niet dat het nu ineens zo “nieuw” is…

    Synchronicity blokkeert de muziek app dus is eigenlijk beter (want veiliger), FreeSync geeft alleen een waarschuwing dat je geen muziek mag spelen als ik het goed begrijp.

  8. Hoe heet de tweak die je ziet in de statusbar bij het plaatje van “Pull To Refresh Safari”??
    (die datasnelheid)

  9. onzinnig dit, slechte research gedaan en vrij kansloze tweaks als je het mij vraagt

  10. @Jeroen: ik dacht mystrings maar weet het niet zeker

  11. Round corners: Hier zat ik echt op te wachten 🙂

  12. Leuk nieuwsbericht soort app-event maar dan anders haha

  13. Leuk artikel! Ben altijd in voor nieuwe tweaks.

  14. Origineel geplaatst door peard
    onzinnig dit, slechte research gedaan en vrij kansloze tweaks als je het mij vraagt

    Is dat jouw persoonlijke mening ? Kan je die onderbouwen ?

  15. Leuk en nuttig artikel weer!

  16. Tweaks zijn totaal niet handig -daarnaast is VLC geen tweak- en zijn er leukere tweaks waaronder Infinidock (oneindig icons in je dock), FoldersInFolders (folders in folders kunnen zetten), Graviboard (laat je springboard icons zweven en vallen) en Shrink. Kan zo doorgaan.

  17. Origineel geplaatst door peard
    onzinnig dit, slechte research gedaan en vrij kansloze tweaks als je het mij vraagt

    Deze opmerking draagt naar mijn mening niets bij in deze community. Als je een opmerking als deze maakt, is het beter om deze te beargumenteren ( liefst met feiten ).

  18. @ali: Er staat boven apps & tweaks…
    Verder een (soms) handig artikel.

  19. Origineel geplaatst door Alfred
    Riwe89: FreeSync, daar is al lang een andere tweak voor: Synchronicity. Heb hem er op staan en kan alles gebruiken. Het enige waaraan je ziet dat hij aan het syncen is, is een klein sigma teken in je statusbar, dus begrijp niet dat het nu ineens zo “nieuw” is…Synchronicity blokkeert de muziek app dus is eigenlijk beter (want veiliger), FreeSync geeft alleen een waarschuwing dat je geen muziek mag spelen als ik het goed begrijp.

    Inderdaad. Je ziet dus ook fysiek dat hij aan het syncen is, en omdat het geen alledaags icoontje is, valt hij ook echt wel op, maar niet te 😉

  20. RoundCorners is wel leuk idd. Wel de ronding een beetje terug schroeven.

    Alleen wel jammer dat er niet wat te doen is met de status bar.

  21. Origineel geplaatst door Ali
    Tweaks zijn totaal niet handig -daarnaast is VLC geen tweak- en zijn er leukere tweaks waaronder Infinidock (oneindig icons in je dock), FoldersInFolders (folders in folders kunnen zetten), Graviboard (laat je springboard icons zweven en vallen) en Shrink. Kan zo doorgaan.

    Ali het gaat hier ook om de nieuwste tweaks. Degene die jij nu opnoemt zijn allang bekend bij de standaard jailbreakers. Deze tweaks zijn van de afgelopen weken, vandaar…

  22. Klopt Marcel, maar qua populariteit zit er een groot verschil. Zo ook onder de reacties te lezen. Daarnaast zijn er leukere en handigere recente tweaks!
    Maar smaken verschillen gelukkig natuurlijk 🙂 !

  23. Origineel geplaatst door Ali
    Klopt Marcel, maar qua populariteit zit er een groot verschil. Zo ook onder de reacties te lezen. Daarnaast zijn er leukere en handigere recente tweaks!

    Welke recente dan? Post ze maar! Degene die jij net opsomde zijn al oud en bekend.

  24. Sommige mensen hier moeten nog leren dat niet iedereen vind wat jij vind..
    Ik vind het een prima artikel met nuttige info voor jailbreakers Ga zo door!

  25. Strakke zet hoor van VLC, ik hoop dat Apple er iets van leert! Free Sync handig, maar voegt niet zo veel toe… Round corners ziet er niet uit! Stay opened vind ik niet zo belangrijk aangezien ik zelden iets uit de App Store nodig heb… En zoals ik al zei, VLC prachtig :)!

  26. Wat is de repo van ZodTTD?

  27. @Ali:
    Infinidock (10 januari 2010)
    FoldersInFolders (13 september 2010)
    Graviboard (4 december 2010)
    Shrink (24 januari 2010)
    Kan zo doorgaan: https://www.iculture.nl/83696/jailbreaken-anno-ios-4-x-waarom-eigenlijk/ (14 augustus 2010)

  28. @rick: Zodttd zit standaard al in cydia.
    Ga naar manage dan sources (helemaal onderaan bij “installed by package” vind je de repo)
    Die even aanklikken dan vind je vlc in de lijst.
    Search functie kan natuurlijk ook.

  29. Gaaf komen jullie aan roundcorners door mijn cydia top 5? Of een andere tipgever?

  30. Origineel geplaatst door martin 67
    true visage is een spiegel app, en is gratis in de appstore

    jah maar die app is geen tweak voor je vergrendelscherm…

    mooi werk! aan jullie zal het niet liggen dat er nog geen JB is 🙂

  31. Jammer dat deze VLC niet met iTV en myiphone-tv werkt…

  32. Heb zelf een jailbreak gehad, nu ff niet, maar vind het fijn om te lezen of er inmiddels dingen zijn die ik echt handig zou vinden of iets dergelijks. Mijn god, mensen die hier over zeuren hebben niks te zoeken op iphoneclub.
    Lees wat je wil lezen, haal eruit wat je wilt, ontvang veel info van deze site.
    Maar je gaat toch niet zeuren over wat er wel en niet hoort te staan, je kunt ook gewoon dankbaar zijn voor alle info die je van deze site kunt krijgen.
    En denk je het beter te kunnen..succes..start een eigen site.

  33. Origineel geplaatst door Ali
    Graviboard

    Ja…die is echt enormmmmmmmmmmm handig……….

  34. @Martijn:

    Ik wou je even laten weten dat dit programma werd geschreven omdat de programmeur de afgeronde hoeken van de Palm Pre erg leuk vond.

    Zo maak je dus je iphone een beetje Palm 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.