Reacties voor: RealNetworks lanceert Rinse: ruim je iTunes-bibliotheek op

Rinse is een $39 kostende desktopapplicatie van RealNetworks, die belooft je iTunes-muziekbibliotheek op te knappen. Je kunt je muziek ermee organiseren en allerlei zaken repareren.

Reacties: 13 reacties

  1. ik weet niet waar die positieve reacties vandaan komen, maar met up to date gehouden tech house, hardstyle etc.. werkt het NIET helaas, net even uitgeprobeerd valt tegen, ook de albumhoezen werken niet goed.

    voor de andere genre-liefhebbers ben benieuwd 😀

  2. Ja klopt het werkt alleen bij best bekende nummers.

    Zijn er ook andere programma’s zoals deze maar niet betaald?

  3. $ 39.- ?!?
    kansloos, als je het mij vraagt.

  4. ” …niet altijd even geliefd… ”

    Goh, wat had ik voorheen een hekel aan RealPlayer en wat was ik blij toen VLC op de markt kwam.

    Beetje off-topic, maar kon het niet laten 😉

  5. Het bijhouden van ID3-tags laat ik toch echt aan mezelf over, zeker weten dat alles goed gaat, en nooit lage kwaliteit albumcovers/onjuiste tags!

  6. Totaal overbodig programma, ik doe het liever zelf in 1x goed, waar nodig in 2x. Bovendien is €39.- voor hooguit een uur tijdsbesparing het helemaal niet waard, koop ik liever 4 albums voor. Ben overigens benieuwd hoe de albumhoezen qua kwaliteit zijn en of deze ‘app’ de nummers met de hoogste kwaliteit laat staan of gewoon random.

    Conclusie: nutteloos.
    Als je iets doet, doe het dan goed, en dus niet de helft zoals dit programma blijkbaar doet.

  7. @Tycho:
    Jazeker, met het veelgeprezen MediaMonkey kun je alles doen met je muziekverzameling wat je maar wilt, (re)organiseren, taggen, afspeellijsten, albumart, enz. Synchroniseert ook rechtstreeks met iPhone of iPad. Speelt de muziek uiteraard ook af (en nog in beta ook je video’s). Is gratis en in een betaalde versie doet ie veel automatisch.

  8. Ik vind het nogql een bedrag, 39 euro terwijl je geen idee hebt of het ook echt goed werkt. Heb verder ook helemaal geen gevoel meer bij RealNetworks dus weet niet wat ik van ze kan verwachten.
    Ze zouden dit gratis aan moeten bieden om mij weer kennis te laten maken met hen.

  9. Ik houd het lekker bij mijn TuneUp Media. Werkt meer dan prima…

  10. Origineel geplaatst door Jeroen Greitemann
    Ik houd het lekker bij mijn TuneUp Media. Werkt meer dan prima…

    Dat is ook een trail en betaalversie?

  11. Ik gebruik ook met veel plezier tuneup media. Herkent veel albums, ook voor klassieke muziek. Uiteraard ben je wel afhankelijk van de persoon die de gegevens heeft ingevoerd. Je kan uiteraard vooraf controleren of je de gevonden gegevens wilt overnemen. Je kan zelfs kiezen welke gegevens je overneemt. Ze hebben aangekondigd dat ze dit jaar ook songteksten toevoegen.

  12. Ik zoek mn een programma om te ontdubbelen maar zoek me al lang wezenloos en gratis lijkt er al helemaal niets te zijn….Moet ik Rinse kopen of is er een ander idee???

  13. @Paul: Dit kan ook met MediaMonkey. Gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.