Reacties voor: ‘Realistische’ impressie van de iPhone 5 verschenen

Er zijn nieuwe concepten van de iPhone 5 opgedoken, maar volgens de website MacRumors zijn deze gegrond. De tekeningen zijn gemaakt aan de hand van uitgelekte iPhone 5-hoes-specificacties.
Bart Breij -

Reacties: 78 reacties

  1. Mooi hoor, scherm een beetje vreemd maar dat went wel (hopelijk).

    Kopen!

  2. ziet er wel gaaf uit, ben gelukkig in sept in Amerika
    wat ik me vraag is of ze de Iphone 5 zo op de markt gooien of stellen ze hem nog officieel voor

  3. niet echt onder de indruk…. verhoudingen kloppen naar mijn gevoel niet…

  4. Zou weer blij zijn met een rondere achterkant!

  5. Ja, vind het scherm ook een beetje vreemd, het lijkt me te kort.
    Maar ik zou hem iig ook kopen!

  6. Realistisch? Ik heb betere gezien

  7. Het lijkt me echt zo leuk als de volgende iPhone gewoon een upgrade van de iPhone 4 is HAHAHA. Alles voor niets!

  8. Mooi mooi mooi… Lijkt me echt een kanshebber!

  9. Beetje een mini iPad 2 op die laatste foto. Ziet er wel goed uit, alleen zo’n grote homeknop blijf ik niet mooi vinden. Maarja, als hij echt zo wordt vind ik het opeens wel mooi…

  10. Wat is ook alweer die datum in september waarin Apple nomaliter nieuws bekend maakt van de iPod?

    Van mij mag de 5 erzo uitzien! Geen probleem!

  11. realistisch? lol. dat ding is graflelijk! 😀

  12. Dies van mij :P:P

  13. Die homeknop verpest heel het design gadverredamme zeg !

  14. Ik vind dat ontwerp van die (vermoedelijk) fake iPhone 5 website veel mooier.

    Maar alleen Apple zelf weet hoe hij eruit gaat zien (en hoe hij gaat heten).

  15. Nee die homeknop kan echt niet! Verder heb ik wel mooiere ontwerpen van de iPhone 5 gezien. Ik kan me haast niet voorstellen dat de iPhone 5 zo dun wordt!

  16. Als dit hem word haal ik een witte en een zwarte voor mij en mijn vrouw! 🙂

  17. Niet mooi
    Het scherm oogt lomp en is niet mooi in verhouding tot de rest
    Dit wordt hem echt niet
    Ik vind de 4 er sterker uitzien
    Ze zullen het scherm echt niet tot de zijkant laten lopen

  18. als ze het scherm laten doorlopen tot aan de zijkant, en je laat hem 1 keer per ongeluk vallen, dan zit je al in diepe problemen volgens mij, en volgens mij is die inderdaad ook wel een beetje te dun om als “goed in de hand liggende” telefoon beschouwd te worden ?
    ik hou mijn volgende aankoop voorlopig nog bij 4, want mijn 3Gs doet het ook nog uitstekend 😉

  19. De 2de foto klopt niet… Waarom is de iPhone naar ons gericht op iOS 4 en Die op zijn zij iOS 5…
    iPhone ziet er overgens wel erg vet uit!

  20. nee komt niet overeen
    kijk GEEN geluid aan/uit schuifknopje 😉
    en apple zou nooit zo een home button doen
    dusja ik denk #FAKE again

  21. Het scherm klopt domweg niet. Een capacitief scherm van rand tot rand levert problemen op omdat bij het vasthouden de warmte van de handpalm en/of vingertoppen zullen leiden tot valse aanrakingen.

    Wel mooi dat die scherpe randen als op de iPhone 4 weer verdwijnen, blijft mijn broekzak heel (nu gaten waar de onderste hoeken zaten

  22. Het scherm klopt domweg niet. Een capacitief scherm van rand tot rand levert problemen op omdat bij het vasthouden de warmte van de handpalm en/of vingertoppen zullen leiden tot valse aanrakingen.

  23. Zeer mooi, maar het is natuurlijk afwachten hoe het echt uit gaat zien.
    Boeit me niet, ga sowieso eentje kopen, ongeacht hoe het eruit ziet.

  24. wat ik in alle designs mis is die EU regel dat je alle telefoons met dezelfde lader moet kunnen laden. Dus waar is de mini usb (oid) aansluiting?

  25. vind iphone 1 nog steeds de mooiste. ze moeten gewoon dat model nog een keer uitbrengen, alleen met andere zooi er in 😛

  26. Op zich wel mooi, maar ik denk dat ze de ruimte onder en boven het scherm even groot zullen houden ten opzichte van elkaar. De achterkant vind ik trouwens wel echt prachtig.

  27. Zeker de mooiste tot nu toe, echt prachtig!!

  28. Spuug en de spuuglelijk vind ik het scherm. Dat lijkt de telefoon echt dom uitzien of zo. Ik denk toch dat ze de rand om het scherm wat groter houden.

  29. Vind het scherm nog steeds niet echt mooi. Breedere randen aan de zijkant heeft bij mij de voorkeur. De achterkant zoals die van de iPad vind ik wel mooi 🙂 Dat mag van mij wel zo blijven. Homebutton zie ik ook liever gewoon rond.

  30. Ik ben verliefd 😎

  31. Het scherm klopt domweg niet. Een capacitief scherm van rand tot rand levert problemen op omdat bij het vasthouden de warmte van de handpalm en/of vingertoppen zullen leiden tot valse aanrakingen.

    Wel mooi dat die scherpe randen als op de iPhone 4 weer verdwijnen, blijft mijn broekzak heel (nu gaten waar de onderste hoeken zaten

  32. Het scherm klopt domweg niet. Een capacitief scherm van rand tot rand levert problemen op omdat bij het vasthouden de w)armte van de handpalm en/of vingertoppen zullen leiden tot valse aanrakingen.

    Wel mooi dat die scherpe randen als op de iPhone 4 weer verdwijnen, blijft mijn broekzak heel (nu gaten waar de onderste hoeken zaten)

  33. Origineel geplaatst door kees
    Spuug en de spuuglelijk vind ik het scherm. Dat lijkt de telefoon echt dom uitzien of zo. Ik denk toch dat ze de rand om het scherm wat groter houden.

    Gelukkig zijn er meer mensen die het met mij eens zijn:
    http://img51.imageshack.us/img51/3259/iphone538in.jpg

  34. Ik zeg lelijk!

  35. Vind het niet mooi. Denk overigens ook niet dat ze een iPhone met groter beeldscherm uit gaan brengen. Normaal worden dat soort dingen gevonden in de iOS software toch?

  36. @Ruben: Inderdaad zeer lelijk ik hoop niet dat Apple met zo’n ontwerp afkomt

  37. Als de 5 er werkelijk zo uit komt te zien, gaan de Chinese iClonebakkers geen zoete broodjes bakken. Dit is niet als el cheapomodelletje te kopieeren.

  38. top maar de achterkant …

  39. mooi gelukt, maar wat ik mis in deze studie (en alle andere) is de eu afspraak dat telefoons een uniforme lader moeten krijgen: mini usb.
    zal apple toch ook aan mee moeten doen.

    (p.s. hier mist trouwens ook een mute knop)

  40. klik op het blauw gedrukte woord: CiccareseDesign

    dan krijg je een veel mooier design tezien!!!

  41. Als ze dezelfde resolutie behouden dan niet. Dus hopelijk geen groter scherm want dan krijg je een uitgerokken beeld

    Origineel geplaatst door hoi
    Vind het niet mooi. Denk overigens ook niet dat ze een iPhone met groter beeldscherm uit gaan brengen. Normaal worden dat soort dingen gevonden in de iOS software toch?

  42. Geef mij maar zo’n deutsche fake.

  43. spuuglelijk zelfs.

    Alle iphone’s zijn mooi van design. Ze voldoen aan de regels der esthetica. Want ja beste vrienden, esthetiek is niet gewoon een kwestie van smaak. Zonder consensus bestaat er geen ‘mooi’ of ‘lelijk’.

    Dit model klopt niet. De verhoudingen kloppen niet. Apple maakt geen comprommisen qua design. Ze doen comprommisen qua technologie.

    Ik verdoe hier trouwens mijn tijd.

  44. Wat maakt het uit hoe het eruit gaat zien, het wordt toch als de tierelier verkocht.
    Alleen omdat het een iPhone betreft of dat er Apple voor staat om mensen gek te maken en ze als idioten 3 dagen voor lancering ervoor in de rij te gaan staan voor een Apple Store….lol.

  45. Kopen, kopen, kopen!
    Ziet er wel nice uit 🙂

  46. Waar is de mini usb? Die mis ik in alle designs.
    (regelgeving van de EU over uniforme laders)

    en de muteknop ontbreekt trouwens ook

  47. iPod Touch 4G???

  48. Symmetrie is in Apple’s ontwerpen te zien. Dit ‘ontwerp’ heeft dat helemaal niet.

  49. Er zit alleen 1 fout in.. De volume knoppen zouden volgens het beruchte hoesje aan de andere kant zitten.. En dat is op dit plaatje niet het geval

  50. En alweer zijn er echte fans en echte negatievelingen. Ik vind hem wel mooi maar doordat het scherm tot aan de zijkant loopt, kunnen er al geen bumpertjes/covertjes meer optimaal gebruikt worden. De homeknop zie ik liever kleiner, tenzij het multifunctioneel is. De vorm zelf vind ik zeker niet slecht, zeker omdat de powerknop net zoals bij de ipad2 niet zo makkelijk toegankelijk is zoals bij de iphone4 bijvoorbeeld(je kan getoond model op zn kop zetten zonder dat de knop wordt ingedrukt). Ik gok dat de achterkant en rondingen het wel eens zouden kunnen worden maar het scherm zie ik dus niet gebeuren, noch de homeknop.

  51. Ik ben steeds meer benieuwd hoe de officiële iphone 5 eruit gaat zien.

  52. Origineel geplaatst door Sjelle86
    En alweer zijn er echte fans en echte negatievelingen. Ik vind hem wel mooi maar doordat het scherm tot aan de zijkant loopt, kunnen er al geen bumpertjes/covertjes meer optimaal gebruikt worden. De homeknop zie ik liever kleiner, tenzij het multifunctioneel is. De vorm zelf vind ik zeker niet slecht, zeker omdat de powerknop net zoals bij de ipad2 niet zo makkelijk toegankelijk is zoals bij de iphone4 bijvoorbeeld(je kan getoond model op zn kop zetten zonder dat de knop wordt ingedrukt). Ik gok dat de achterkant en rondingen het wel eens zouden kunnen worden maar het scherm zie ik dus niet gebeuren, noch de homeknop.

    Precies hetzelfde hier!

  53. Zo mooi dat ik em te arrogant vind uitzien

  54. Zou wel blij zijn met weer een rondere achterkant.

  55. Wat een lelijk toestel

    Apple maakt zo een dikke misser.

  56. Zoooooooo lelijk is ie

  57. Origineel geplaatst door tartiflet
    spuuglelijk zelfs.Alle iphone’s zijn mooi van design. Ze voldoen aan de regels der esthetica. Want ja beste vrienden, esthetiek is niet gewoon een kwestie van smaak. Zonder consensus bestaat er geen ‘mooi’ of ‘lelijk’.Dit model klopt niet. De verhoudingen kloppen niet. Apple maakt geen comprommisen qua design. Ze doen comprommisen qua technologie.Ik verdoe hier trouwens mijn tijd.

    Haha geweldig! Ik had het niet beter kunnen zeggen.

  58. Ziet er niet uit… iphone4 blijft nog steeds mooiste design. Hopelijk ziet de iphone5 er werkelijk anders uit… deze tekeningen is de iphone te dun om juist te kunnen zijn.

  59. Kijk dat zou de iphone 5 moeten zijn! Als dat hem wordt DIRECT KOPEN!:D

  60. jullie gaan er allemaal van uit dat dit de nieuwe iphone is.
    Er staat toch duidelijk bij “Impressie`s” dus dat bijv. iOs niet klopt wat je ziet op een plaatje kan zomaar kloppen. Ik denk dat de maker van deze “impressie`s” gewoon ergens een iphonescreenshotje vandaan heeft gehaald en op die “impressie”heeft gemaakt.

  61. @Ruben:

    Ik zeg erg mooi beste tot nu toe !

  62. Design ziet er mooi uit. Kan alleen niet zien of de achterkant van het plaatje nu wit of silver is. Het zou mooi zijn als ze eens een aluminium versie uitbrengen. Deze past/kleurt beter bij mijn MBP 🙂

  63. Verwacht niet te veel van een 5, reken op een 4+! Weet je wat het kost om ieder jaar met een nieuw design te komen.

  64. Voor alle mensen die zeggen dat dit fake is. Probeer eerst een beetje te lezen, want er staat duidelijk dat het op basis van hoesjes zijn gemaakt, er staats nergens in de tekst dat dit de echt iphone 5 gaat worden.

  65. ik hou het liever bij m’n 4. Vind de 5 er op de foto’s echt niet mooi uitzien. Té plat naar m’n goesting.

  66. @Mona:

    Nee, weet jij het wel?
    Met bijna 80 miljard op de bank en een profitmarge van 56% op elke verkochte iPhone zou Apple het zich misschien kunnen veroorloven?

  67. De Iphone 5 is al uit, zie hier 🙂

  68. Origineel geplaatst door usb
    Waar is de mini usb? Die mis ik in alle designs. (regelgeving van de EU over uniforme laders)

    Volgens mij is dit bij eerder impressies en mockup’s ook al genoemd, Apple gaat echt geen mini-usb in hun apparaten inbouwen dan moeten ze namelijk ook overal de docking stations enzo aanpassen er komt gewoon een hulpstukje om van mini-usb naar 30-pins connector te gaan

  69. Vind hem niet mis. Maar de home knop is OER lelijk hopelijk word het de kleine zoals op elke iphone 😛

  70. Ik heb dat nooit helemaal gesnapt. Dat grotere scherm. Valse aanrakingen, enzo. En volgens mij is het voor de developers ook niet makkelijk. Die moeten hun Apps weer aanpassen.

  71. Lelijk, lelijk en nog ns lelijk….dat lijkt mij duidelijk.

  72. @Mickey: De ipad 2 werd binnen een week na de aankondiging van apple al verkocht (in amerika) en binnen 2 of 3 weken ook in nederland, dus ik vraag me af waarom het niet zou kunnen met de iphone 5

  73. @valentijnpoison: Meen je? Het is een mockup lijkt me logisch dat het fake is.

  74. Mensen kunnen niet lezen blijkbaar…. Pas als Apple de iPhone 5 uitbrengt is het pas duidelijk hoe hij eruit gaat zien. Dit is allemaal gewoon op updates gebaseerd van de afgelope periode´s.

    Ik zeg een goede mock up!

  75. Ik denk dat hij onzichtbaar wordt 🙂

  76. Ik vind het laatste ontwerp cker het mooist (:
    Maar ik vind het dan tog NET iets teveel als de ipod touch 4 zien… wat ik ergens tog minder vindt..

  77. Steve Jobs zou zich omdraaien in z’n graf als zijn beste designer met dit ontwerp zou aankomen…

    Dit ontwerp heeft meer weg van de Samsung Galaxy S II.

    Apple kennende komt weer met een oogverblindend ontwerp, want alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor het merk.

  78. @Johan – FAKE? Heb je het artikel wel gelezen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.