Reacties voor: Razer’s nieuwe toetsenbordhoes voor iPad Pro heeft mechanische toetsen

Razer heeft een nieuwe toetsenbordhoes voor de 12,9-inch iPad Pro aangekondigd die is voorzien van mechanische toetsen. Ook heeft de hoes een metalen standaard en toetsen met achtergrondverlichting.
Sjoerd Reitsma -

Reacties: 2 reacties

  1. Tuurlijk € 190 voor een toetsenbord en cover…
    Als je de prijs van een iPad pro erbij telt koop je een zowat een macbook (pro).

    Maar sowieso € 190 voor een keyboard en cover….pfff wie koopt nou zoiets?

  2. De toetsenbordhoes van Razer werkt gek genoeg niet met de nieuwe Smart Connector, maar nog gewoon via Bluetooth.

    Zo gek is dat helemaal niet, alleen wèl gek is dat ze dan geen gebruik lijken te maken van de voordelen die dat juist biedt: een bluetoothkeyboard kun je in principe op ergonomisch wèl verantwoorde afstand van het scherm gebruiken, itt zo’n via een starre ‘smart’ connector (what’s in a name) gekoppeld exemplaar. Maar dan zou je in dit geval de standaard wel los moeten kunnen halen van het toetsenbord-gedeelte, en dat lijkt niet te kunnen (heb ik iig nog nergens kunnen vinden dat zou kunnen).

    Microsoft heeft dat wèl heel goed gezien bij hun universal mobile keyboard (ideaal voor bv een 9,7″ iPad), dat trouwens ook al heel lang mechanische toetsen heeft. Razers marketing-geronk dat ze daarmee de eerste zouden zijn is dus imho nogal overdreven (voorzichtig uitgedrukt)
    Maar ja, ze moeten toch iets roepen om die prijs te ‘rechtvaardigen’ 😉

    (…) daar heeft Apple nu juist de Smart Connector voor uitgevonden. Die zorgt er bovendien voor dat je een toetsenbord niet meer hoeft te koppelen (…)

    Tsjonge jonge, da’s wel (meer dan) een beetje overdreven: alsof éénmalig koppelen zo’n moeite is. Na die eerste keer pairen vinden keyboard en tablet elkaar voortaan immers automatisch. Fraai staaltje “Hoe maak je van een mug een olifant” 😁
    Opladen idem dito, bv dat ms-umk doet héél lang met één keer opladen (6 maanden met 1 keer opladen of 1 dag na 10 minuutjes laden, volgens MS weliswaar maar nauwelijks overdreven)…
    _

    Beetje misplaatst dat iCulture hier onder het mom van kritiekpunten in een review weer meermaals zo de loftrompet steekt over die helemaal niet zo slimme connector.
    Eenmalig even het ontbreken ervan aanstippen was meer dan genoeg geweest. Die connector die dit keyboard ‘mist’ is (imho) toch vooral het antwoord op een vraag die helemaal niemand heeft gesteld, en een nieuwe vorm van eco-system lock-in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.